20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tim Koldenhof Copyright foto: William Rutten

Tim Koldenhof als spreker boeken

Tim Koldenhof, de bedenker van het eerste dessertrestaurant in Nederland. Een energieke spreker over het ontstaan van een succesvol bedrijf in de coronacrisis.

Tim Koldenhof

‘Out-of-the-box’ denken

Tim Koldenhof (33), een jonge Apeldoornse ondernemer met een creatieve geest.
Op zijn 18e begon hij samen met zijn compagnon, Joji Na met ondernemen. Inmiddels leiden zij een evenementenorganisatie, restaurant, scholen en stichting.

Tim organiseert grote evenementen, zoals de landelijke Sinterklaas intocht, De Vrienden van Apeldoorn/Nijkerk en grote toffe bedrijfsfeesten voor bedrijven in heel Nederland.

Door de coronacrisis vielen alle geplande evenementen weg en daardoor ook veel omzet. Tim bedacht een nieuw concept: De Dessertclub. Geïnspireerd op een restaurant in Bali waar hij vorige zomer is geweest. Hij heeft de beste patissiers van Nederland bereid gevonden om een 7-gangenmenu te maken met alleen maar culinaire desserts. Er staat geen crème brûlée of dame blanche op de kaart.

Binnen één maand werd dit concept uit de grond gestampt. Een industriële hal op het Zwitsalterrein werd omgebouwd tot een restaurant en na de bekendmaking van het eerste Dessertrestaurant in Nederland stond de telefoon roodgloeiend. Er stonden en staan nog steeds duizenden reserveringen gepland. Zo ontstond er dus een nieuw winstgevend bedrijf middenin de coronacrisis. Na een succesvolle zomer moest De Dessertclub haar deuren weer sluiten. En nu, een paar maanden later wachten we nog steeds op het verlossende woord. Ondanks alle investeringen die Tim heeft gedaan, blijft hij positief en is hij zelfs bezig met een tweede locatie voor het restaurant.

Tim bruist van de energie, creativiteit en doorzettingsvermogen wat hij ook uitstraalt op het podium. Als spreker en ondernemer zal Tim het publiek meenemen in zijn ideeën die ervoor hebben gezorgd dat er een succesvol bedrijf ontstond middenin de coronacrisis. Hij heeft een inspirerend verhaal te vertellen over kansen pakken en niet geheel onbelangrijk: hoe leid je je bedrijf in tijden van (corona)crisis? De expertise van Tim ligt met name in het ‘out-of-the-box’ denken waarover hij zijn tips en tricks deelt in zijn presentatie.

Gespreksonderwerpen
– Out of de box denken
– Exclusief zijn
– Doorpakken
– Schakelen
– DOEN

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Tim Koldenhof

Schrijf een review

Video met Tim Koldenhof

Meer informatie & boekingen

Tim Koldenhof inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tim Koldenhof
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers