20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Pascal Fredrik

Pascal Fredrik als spreker boeken

Pascal Fredrik, dé naam die synoniem staat voor passie, verbindende kracht en inspiratie. Als opdrachtgever wil je dat jouw evenement nog lang in het geheugen van de aanwezigen gegrift staat. Daarom kies je voor Pascal Fredrik, een spreker die niet alleen de aandacht trekt, maar deze ook vasthoudt en transformeert in actie. Hij verstaat de kunst om mens en cultuur samen te brengen en inspireert je publiek met zijn scherpe inzichten over persoonlijke groei en succes. Maak kennis met een man die niet alleen praat, maar zijn woorden omzet in daden.

Pascal Fredrik

Presentator met hart voor verbinding en inspiratie

Als je Pascal Fredrik als gastspreker boekt, haal je een expert in huis die meer doet dan alleen een verhaal vertellen. Met een achtergrond als tv- en radiotalkshowpresentator en een schat aan ervaring uit meer dan 200 interviews in zijn programma ‘Brandend Verlangen’, brengt hij de essentie van succes op een interactieve manier over. Zijn aanpak is persoonlijk en toegankelijk, met een formule van 10 stappen naar succes die hij heeft ontwikkeld op basis van de verzamelde inzichten. Pascal is iemand die niet alleen inspireert en motiveert, maar ook concrete handvatten biedt voor het bereiken van ‘peak performance’.

Pascal Fredrik als dagvoorzitter boeken

Pascal Fredrik is ook als dagvoorzitter een ware aanwinst. Zijn vermogen om te verbinden en te inspireren komt hier uitstekend tot zijn recht. Hij leidt niet alleen het gesprek, maar voegt er waarde aan toe met zijn inzicht in thema’s zoals diversiteit, persoonlijk leiderschap, mentale gezondheid, en teambuilding. Als dagvoorzitter zorgt hij voor een vloeiend verloop van je evenement en een inhoud die beklijft.

Over persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de sleutel tot succes, iets waar Pascal Fredrik diepgaand in is ondergedompeld. Hij heeft zich niet alleen theoretisch ontwikkeld door het bestuderen van literatuur zoals ‘Think & Grow Rich’ en ‘De 7 eigenschappen van effectief leiderschap’, maar heeft deze kennis ook praktisch toegepast. Zijn expertise in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ervaringen als trainer en coach hebben hem unieke inzichten gegeven in wat individuen en organisaties drijft. Door Pascal te boeken, kies je voor een spreker die je publiek meeneemt op een reis van persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling.

Pascal Fredrik inhuren voor een lezing

Het inhuren van Pascal Fredrik voor een lezing is een proces dat wij bij Quality Bookings graag zo soepel mogelijk voor je maken. Met onze all-inclusive tarieven en de mogelijkheid om binnen 24 uur een offerte te ontvangen, zorgen wij voor een zorgeloze ervaring. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie staan garant voor de kwaliteit die je mag verwachten. Het boekingsproces is transparant en eenvoudig, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is: het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Biografie van Pascal Fredrik

Pascal Fredrik is een man van vele talenten. Zijn reis begon echter niet aan de top; hij heeft de diepten van oneerlijkheid, onrechtvaardigheid en afwijzing gekend. Deze ervaringen hadden het potentieel om een negatief zelfbeeld te vormen, maar Pascal besloot in 2010 dat het tijd was voor een ommekeer. Het boek ‘De Wet van de Aantrekkingskracht’ opende een nieuwe wereld voor hem: die van persoonlijke ontwikkeling.

Gretig om te leren en groeien, verslond hij boeken die de fundamenten van succes onthulden. Hij begon met ‘Think & Grow Rich’ en ‘De 7 eigenschappen van effectief leiderschap’, en breidde zijn kennis uit door seminars bij te wonen van grote namen zoals Tony Robbins. Zijn fascinatie voor Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) leidde ertoe dat hij niet alleen certificaten behaalde, maar deze kennis ook integreerde in zijn werk als trainer en coach. Wat hij leerde bij NLP, paste hij toe in zijn eigen leven: het modelleren van succesvolle individuen.

Zijn radioprogramma ‘Brandend Verlangen’ werd het podium waar hij zijn passie voor interviews en het delen van kennis kon uiten. Meer dan 200 gesprekken met mensen uit alle lagen van de samenleving, waaronder wereldkampioen Raymond Joval, radiopresentator Lindo Duvall en Olympisch medaillewinnaar Letitia Vriesde, hebben bijgedragen aan zijn formidabele begrip van wat succes werkelijk betekent.

Deze kennis en ervaringen zijn de pilaren waarop hij zijn inspirerende verhalen bouwt. Pascal heeft de unieke gave om zijn publiek te motiveren en aan te zetten tot actie. Zijn verhaal is niet alleen inspirerend; het is een praktische gids voor het bereiken van succes. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en dynamische energie belooft hij niet alleen een motivatieboost, maar een transformatieve ervaring die je organisatie naar nieuwe hoogten zal tillen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Pascal Fredrik

Schrijf een review

Video met Pascal Fredrik

Meer informatie & boekingen

Pascal Fredrik inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Pascal Fredrik
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers