20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Susan Smit

Susan Smit als spreker boeken

Susan Smit, met haar unieke achtergrond als auteur, heks en spreker, biedt een fascinerende kijk op moderne spiritualiteit en literatuur. Haar vermogen om diepe inzichten te verbinden met alledaagse ervaringen maakt haar een ideale keuze voor uw evenement. Met haar rijke ervaring in zowel de literaire als de spirituele wereld biedt Susan Smit een unieke combinatie van kennis en inspiratie, ideaal voor een boeiende lezing.

Susan Smit

Schrijfster & columniste

Susan Smit als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Susan Smit een zeldzame combinatie van intellect, humor en spirituele diepgang. Ze staat bekend om haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken en interactie te stimuleren. Susan’s expertise in literatuur en spiritualiteit, gecombineerd met haar ervaring in media en als auteur, maakt haar de perfecte keuze om uw evenement te leiden.

Over modern hekserij en spiritualiteit

Susan Smit is een erkend expert op het gebied van modern hekserij en spiritualiteit. Ze biedt een unieke kijk op deze onderwerpen, die zowel historisch geworteld als relevant zijn voor hedendaagse vraagstukken. Haar lezingen kunnen onderwerpen omvatten als de geschiedenis van hekserij, de rol van spiritualiteit in het moderne leven, en hoe oude praktijken kunnen worden toegepast in de hedendaagse samenleving.

Susan Smit inhuren voor een lezing

Het boeken van Susan Smit voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Neem contact op met ons team, bespreek uw wensen en wij regelen de rest. Wij bieden all-inclusive tarieven en garanderen een soepele organisatie, zodat u zich kunt focussen op het succes van uw evenement.

Biografie van Susan Smit

Susan Smit, geboren in 1974 in Noordwijk, Nederland, heeft een fascinerende reis afgelegd van internationaal fotomodel naar gerespecteerd auteur en spreker. Ze studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam en heeft sindsdien een indrukwekkende literaire carrière opgebouwd.

Haar belangstelling voor hekserij begon in 2000 na het schrijven van een artikel over moderne heksen. Dit leidde tot haar inwijding als heks en het publiceren van haar boek ‘Heks’ in 2001, wat zorgde voor een mediahype in Nederland en België. Smit’s benadering van hekserij is ver verwijderd van clichématige toverdrankjes en focust zich op een diepgaande spirituele praktijk.

Haar literaire werk omvat een breed scala aan genres, waaronder non-fictie, romans, verhalenbundels en novellen. Haar debuutroman ‘Elena’s vlucht’ werd geprezen om zijn diepgang en kleurrijke beschrijvingen. Susan heeft ook verschillende spirituele en literaire werken gepubliceerd, waaronder ‘Wijze vrouwen’, ‘De stad en de sterren’ en haar autobiografische boek ‘Letterhonger’.

Naast haar schrijfwerk is Susan actief in de media, als boekrecensent en tv-presentatrice. Ze heeft opgetreden in programma’s als Goedemorgen Nederland en was gastpresentatrice van Ivo Niehe’s De TV Show op reis.

Susan Smit’s bijdrage aan de literaire en spirituele wereld is niet onopgemerkt gebleven. Haar boeken zijn in meerdere talen vertaald en ze heeft diverse prijzen en nominaties ontvangen. Als spreker is ze in staat om haar diepgaande kennis van spiritualiteit en literatuur te combineren met een persoonlijke en toegankelijke benadering. Dit maakt haar een inspirerende aanwezigheid op elk evenement.

Susan zet zich ook in voor maatschappelijke kwesties, zoals de positie van oudere, wijze vrouwen in de samenleving en de erkenning van slachtoffers van heksenvervolgingen. Haar werk als voorzitter van de Stichting Nationaal Heksenmonument getuigt van haar engagement voor deze thema’s.

Haar recente werken, zoals ‘De heks van Limbricht’ en ‘De wijsheid van de heks’, blijven haar reputatie als een vooraanstaand denker op het gebied van spiritualiteit en literatuur versterken. Susan Smit’s vermogen om historische, spirituele en persoonlijke verhalen te verweven in haar lezingen maakt haar een onmisbare spreker voor iedereen die op zoek is naar verdieping en inspiratie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Susan Smit

Schrijf een review

Video met Susan Smit

Meer informatie & boekingen

Susan Smit inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Susan Smit
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers