20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Pascal Coppens Copyright foto: Thomas De Boever

Pascal Coppens als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een spreker die niet alleen uw publiek inspireert maar ook voorziet van diepgaand inzicht in technologische innovatie en Chinese markttrends, is Pascal Coppens uw ideale keuze. Pascal, een autoriteit op het gebied van de Chinese technologiemarkt en innovatiecultuur, weet als geen ander hoe Oost en West elkaar kunnen versterken. Door zijn jarenlange ervaring in China heeft hij unieke inzichten verworven die hij met veel passie en expertise deelt. Zijn lezingen bieden een fascinerend perspectief op hoe technologische ontwikkelingen onze toekomst vormgeven en wat we kunnen leren van China’s razendsnelle vooruitgang.

Pascal Coppens

Sinoloog en technologieondernemer

Over technologische innovatie en Chinese markttrends

Technologische innovatie en Chinese markttrends zijn vandaag de dag relevanter dan ooit. In een wereld waar technologie razendsnel evolueert, is het essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends. Pascal Coppens, met zijn uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied, is de perfecte spreker om dit onderwerp te belichten. Hij biedt unieke inzichten in hoe China, als een van de wereldleiders in technologie, de toekomst vormgeeft. Zijn lezingen bevatten thema’s zoals kunstmatige intelligentie, big data, en hoe deze technologieën zowel zakelijke als maatschappelijke veranderingen teweegbrengen. Door voor Pascal Coppens te kiezen, krijgt uw publiek een diepgaand begrip van deze cruciale onderwerpen, essentieel voor iedereen die de toekomst van technologie en zaken wil begrijpen.

Pascal Coppens inhuren voor een lezing

Het boeken van Pascal Coppens voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring met Quality Bookings. Ons proces begint met uw aanvraag, waarna wij binnen 24 uur een offerte verstrekken. Wij bieden all-inclusive tarieven, zodat u zonder zorgen of verborgen kosten vooruit kunt plannen. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het selecteren van de juiste lezing tot het regelen van alle details op de dag van het evenement. Met onze tevredenheidsgarantie kunt u erop vertrouwen dat de ervaring van het inhuren van Pascal Coppens niet alleen inspirerend maar ook zorgeloos zal zijn.

Biografie van Pascal Coppens

Pascal Coppens is een naam die synoniem staat voor expertise in de Chinese technologiemarkt en innovatie. Geboren en getogen in België, heeft Pascal een indrukwekkende internationale carrière opgebouwd. Hij studeerde aanvankelijk ingenieurswetenschappen en voltooide zijn MBA aan de Vlerick Business School, waarna hij zijn passie voor technologie en innovatie verder ontwikkelde.

Zijn professionele reis bracht hem naar verschillende landen, maar het was China dat zijn hart veroverde. Hij woonde en werkte meer dan 20 jaar in China, waar hij een diepgaand begrip en waardering voor de Chinese cultuur en zakelijke praktijken ontwikkelde. Zijn tijd daar omvatte rollen als ondernemer, bedrijfsleider, en innovatiecoach, waarbij hij steeds een brug sloeg tussen Oost en West.

Pascal is niet alleen een expert op het gebied van technologie en innovatie, maar ook een begenadigd spreker en auteur. Zijn boeken over de Chinese technologiemarkt zijn hoog gewaardeerd en bieden waardevolle inzichten in de unieke benadering van China ten aanzien van technologische vooruitgang en bedrijfsontwikkeling. Zijn lezingen zijn een weerspiegeling van zijn boeken: informatief, inspirerend, en doordrenkt met real-life ervaringen en verhalen die het publiek meenemen op een reis door de fascinerende wereld van technologische innovatie.

Als spreker staat Pascal bekend om zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken voor een breed publiek. Hij combineert zijn diepgaande kennis met een levendige presentatiestijl, waardoor hij een blijvende indruk achterlaat bij zijn toehoorders. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend, aangezien hij de luisteraars aanmoedigt om de kansen die technologische vooruitgang biedt, te omarmen en te benutten.

Door zijn uitgebreide ervaring en unieke inzichten is Pascal Coppens een veelgevraagd spreker voor conferenties, bedrijfsevenementen, en educatieve sessies. Zijn vermogen om de brug te slaan tussen de westerse en Chinese perspectieven op technologie en innovatie maakt hem een onmisbare spreker voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van technologie, zakendoen, en wereldwijde trends.

In zijn vrije tijd is Pascal een enthousiaste sporter en avonturier, wat zijn dynamische en energieke presentatiestijl verder versterkt. Hij is ook actief betrokken bij verschillende educatieve en maatschappelijke initiatieven, waar hij zijn kennis en ervaring deelt om anderen te inspireren en te ondersteunen in hun professionele en persoonlijke groei.

Pascal Coppens is niet alleen een expert en een inspirator, maar ook een bruggenbouwer tussen culturen en industrieën. Zijn unieke perspectief en boeiende verhaalstijl maken hem tot een uitzonderlijke spreker voor uw evenement. Met Pascal Coppens haalt u niet alleen een spreker in huis, maar ook een ervaringsdeskundige die uw publiek zal inspireren, informeren, en motiveren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Pascal Coppens

Schrijf een review

Video met Pascal Coppens

Meer informatie & boekingen

Pascal Coppens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Pascal Coppens
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers