20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Maarten Spanjer

Maarten Spanjer als spreker boeken

Wil je een evenement verrijken met een unieke, humoristische en inspirerende spreker? Overweeg dan Maarten Spanjer te boeken. Bekend om zijn veelzijdige carrière als acteur, schrijver en televisiepersoonlijkheid, brengt Maarten een schat aan verhalen en ervaringen mee. Op deze pagina ontdek je wat Maarten als spreker te bieden heeft, van anekdotes uit zijn acteer- en voetbalcarrière tot zijn unieke kijk op het alledaagse leven.

Maarten Spanjer

Meesterverteller

Maarten Spanjer als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Maarten Spanjer een unieke mix van professionaliteit en humor naar je congres of seminar. Zijn ervaring in zowel de entertainmentindustrie als in de voetbalwereld stelt hem in staat om met een frisse en nuchtere blik naar diverse onderwerpen te kijken. Hij weet als geen ander hoe hij een programma soepel kan laten verlopen, terwijl hij het publiek geboeid en geamuseerd houdt.

Over de verhalen van Maarten Spanjer

Maarten Spanjer is een ware meester in het vertellen van verhalen. Zijn lezingen zijn een unieke kans om te leren van iemand die zowel de sportwereld als de entertainmentindustrie van binnenuit heeft ervaren. Maarten bespreekt thema’s zoals doorzettingsvermogen, creativiteit en het belang van humor, zowel in het persoonlijke als in het professionele leven. Zijn lezingen bieden niet alleen entertainment, maar zijn ook relevant voor bedrijfsleven en overheid.

Maarten Spanjer inhuren voor een lezing

Het boeken van Maarten Spanjer voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces bij Quality Bookings. Met onze 20 jaar expertise en all-inclusive tarieven, zorgen we voor een soepele ervaring. Binnen 24 uur ontvang je een offerte, en onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je evenement vlekkeloos verloopt.

Biografie van Maarten Spanjer

Maarten Spanjer, een naam die klinkt als een klok in de Nederlandse entertainmentindustrie, heeft een rijke en gevarieerde carrière achter de rug. Als jongeman maakte hij furore als voetballer, met een seizoen als prof bij FC Amsterdam, een prestatie die zijn veelzijdig talent al vroeg aantoonde.

Zijn acteertalent kwam naar voren in de met een Gouden Televizier-ring bekroonde televisieserie ‘De Fabriek’. Later combineerde hij acteren met schrijven, wat resulteerde in meerdere succesvolle verhalenbundels. Zijn autobiografische debuut ‘Eigen Schuld’ werd geprezen door Kees van Kooten en werd direct een bestseller. Maarten’s scherpe pen was ook te zien in de faxrubriek die hij samen met Rijk de Gooyer voerde in Nieuwe Revu, culminerend in de bundel ‘Het beste van Rijk en Maarten’. Zijn andere werken, waaronder ‘Moedeloos voorwaarts’ en ‘Vissen is ook een sport’, bevestigen zijn status als een voortreffelijke verteller.

In de filmwereld schitterde Spanjer in diverse rollen, variërend van ‘Pastorale’ tot ‘De Gulle Minnaar’ en ‘De Kameleon 1 en 2’. Zijn televisiecarrière omvat rollen in bekende series zoals ‘In voor- en tegenspoed’ en ‘Laat maar zitten’, en de hoofdrol in de politieserie ‘Boks’. Zijn theaterervaringen met Rijk de Gooyer, waar ze anekdotes uit hun rijke levens deelden, getuigen van zijn veelzijdigheid.

Een bijzonder hoogtepunt in Spanjer’s carrière is het programma ‘Taxi’, dat niet alleen een van de best bekeken programma’s van de jaren negentig werd, maar ook de prestigieuze Gouden Roos van Montreux won in 1995. Zijn spontane gesprekken met nietsvermoedende passagiers leverden legendarische televisiemomenten op.

Ook in de reclamewereld heeft Maarten zijn sporen nagelaten. Zijn karakter Beun de Haas en samenwerkingen met Rijk de Gooyer voor KPN zijn inmiddels iconisch in de Nederlandse reclamegeschiedenis.

Tegenwoordig is Maarten Spanjer een veelgevraagd spreker in het lezingencircuit, waar hij voordraagt uit eigen werk en zijn rijke ervaringen deelt. Zijn nuchtere en satirische kijk op de werelden van sport, entertainment en het dagelijks leven, gekoppeld aan zijn humoristische vertelstijl, maakt elke lezing een unieke ervaring. Zijn vermogen om humor en zelfspot te combineren met inzichten maakt hem tot een van de meest boeiende sprekers van vandaag.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Maarten Spanjer

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Maarten Spanjer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Maarten Spanjer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers