Aaf Brandt Corstius

Schrijfster en columniste Aaf Brandt Corstius staat bekend om haar verfrissende, humoristische kijk op actuele thema’s die zij onder meer in verschillende dagbladen en tijdschriften etaleert. Met zichtbaar genoegen geeft zij ook lezingen en workshops.

Performer

Aaf Brandt Corstius, dochter van schrijver/wetenschapper Hugo Brandt Corstius en zus van journalist Jelle Brandt Corstius, is vooral bekend van de honderden columns die zij onder meer voor NRC.next, de Volkskrant, Margriet, VT Wonen, Onze Taal en Viva Mama heeft geschreven. Aaf schrijft ook regelmatig in opdracht columns en weet deze bovendien als geen ander voor te dragen. Dat zij een goede performer is, bewijst zij niet alleen als tafeldame bij De Wereld Draait Door maar ook tijdens de lezingen en workshops die zij in het land verzorgt. Verder heeft zij met Machteld van Gelder de voorstelling Luxeproblemen gespeeld.

Uit het leven gegrepen

Voor haar boeken laat Aaf Brandt Corstius zich vooral inspireren door wat zij in haar eigen leven meemaakt. Na haar debuut, Het jaar dat ik 30 werd (2006), schrijft zij met Machteld van Gelder een Handboek voor de moderne vrouw (2008). En na de geboorte van haar kinderen, schrijft Aaf het boek Het jaar dat ik (2x) moeder werd. Eerder heeft zij onder andere twee restaurantgidsen gepubliceerd: Goedkoop en lekker uit eten in Amsterdam met Aaf Brandt Corstius. Verder heeft Aaf, afgestudeerd in Vertaalkunde aan de Universiteit van Amsterdam, enkele boeken uit het Engels vertaald.

Biografie

Aaf Brandt Corstius spreekt graag over:

Aaf Brandt Corstius boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Aaf Brandt Corstius. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21