20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius als spreker boeken

Aaf Brandt Corstius, een veelzijdige, geestige en scherpzinnige spreker, is de ideale keuze voor uw volgende evenement. Met haar brede ervaring als columnist, auteur en theatermaker weet Aaf elk publiek te boeien. Haar onderwerpen variëren van persoonlijke anekdotes tot maatschappelijke thema’s, allemaal gebracht met haar unieke mix van humor en ernst. Door Aaf Brandt Corstius als gastspreker te boeken, haalt u niet alleen een verhalenverteller in huis, maar ook iemand die in staat is om complexe onderwerpen op een toegankelijke en amusante manier te presenteren.

Aaf Brandt Corstius

Bekend schrijfster

Aaf Brandt Corstius als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Aaf Brandt Corstius een extra dimensie aan uw evenement. Haar vermogen om gesprekken te leiden en te sturen, gecombineerd met haar natuurlijke flair voor humor, zorgt voor een ontspannen en tegelijk inhoudelijk sterke sfeer. Ze blinkt uit in thema’s als cultuur, literatuur, maatschappelijke trends en persoonlijke ontwikkeling. Met Aaf als dagvoorzitter is elke bijeenkomst niet alleen inhoudelijk rijk, maar ook een genot om bij te wonen.

Over humor en het alledaagse

Aaf Brandt Corstius heeft een bijzondere expertise in het bespreken van humor en het alledaagse. Ze weet als geen ander hoe alledaagse situaties op een humoristische manier kunnen worden vertaald naar grotere thema’s. De aanleiding voor het kiezen van dit onderwerp is simpel: humor verbindt en verlicht. Aaf behandelt onderwerpen als de kracht van humor in communicatie, het vinden van humor in het dagelijks leven, en hoe humor kan worden ingezet als instrument voor persoonlijke en professionele groei. Met deze thema’s biedt Aaf een verfrissende kijk op zowel het persoonlijke als het professionele leven.

Aaf Brandt Corstius inhuren voor een lezing

Het inhuren van Aaf Brandt Corstius voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Na uw aanvraag via Quality Bookings, ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven. Onze uitgebreide support zorgt ervoor dat u begeleid wordt bij elke stap in het proces, van het eerste contact tot de dag van het evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u erop vertrouwen dat uw evenement met Aaf Brandt Corstius een succes wordt.

Biografie van Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius, geboren in 1975, is een Nederlandse columnist, auteur en theatermaker. Ze studeerde Amerikanistiek en vertaalwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Massachusetts. Haar carrière begon als redacteur bij diverse uitgeverijen en als vertaler. Later maakte ze de overstap naar journalistiek en werd columnist bij onder andere de Volkskrant en NRC Handelsblad.

Aaf is niet alleen bekend om haar columns, maar ook om haar boeken, waaronder ‘Het Jaar dat ik 30 Werd’, ‘Eindelijk 40’ en ‘Lang leve de liefde’, waarin ze op een humoristische wijze reflecteert op haar persoonlijke leven en de wereld om haar heen. Ze heeft ook verschillende theatervoorstellingen op haar naam staan, zoals ‘Luxeproblemen’ en ‘Gids voor de moderne vrouw’, waarin ze haar scherpe observaties en humor ten tonele brengt.

Haar talent om dagelijkse gebeurtenissen te transformeren tot boeiende verhalen en haar vermogen om zware thema’s lichtvoetig te presenteren, maken haar een geliefde spreker en dagvoorzitter. Aaf’s stijl kenmerkt zich door een unieke combinatie van intelligentie, humor en een vleugje zelfspot.

Als spreker is Aaf in staat om zowel te inspireren als te entertainen. Ze weet haar publiek te raken met verhalen die zowel persoonlijk als universeel zijn. Haar ervaringen als moeder, dochter, vriendin en professional, verweven met haar observaties van de maatschappij, resulteren in presentaties die zowel herkenbaar als verhelderend zijn.

Aaf Brandt Corstius is niet alleen een getalenteerde spreker en schrijver, maar ook een inspirerend voorbeeld van iemand die met humor en intelligentie het leven en de wereld om haar heen benadert. Haar veelzijdigheid en authenticiteit maken haar tot een uitstekende keuze voor diverse evenementen, van bedrijfsbijeenkomsten tot culturele festivals. Met Aaf Brandt Corstius kiest u voor een spreker die met haar woorden inspireert, vermaakt en tot nadenken aanzet.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Aaf Brandt Corstius

Schrijf een review

Video met Aaf Brandt Corstius

Meer informatie & boekingen

Aaf Brandt Corstius inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Aaf Brandt Corstius
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers