20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sander Hendrix

Sander Hendrix als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een showregisseur van internationale allure met een unieke combinatie van technische expertise en creatieve veelzijdigheid, dan is Sander Hendrix uw ideale spreker. Bekroond met de prestigieuze oeuvreprijs voor zijn bijdrage aan de evenementenbranche, is Sander niet alleen een expert in het regisseren van grote shows, maar ook een inspirerend verhalenverteller. Zijn keynotes, zoals ‘Regie’ en ‘Regie over Bedrijfsvoering’, bieden waardevolle inzichten in leiderschap en creativiteit, terwijl zijn persoonlijke levensverhaal in ‘De Regie kwijt’ een krachtige boodschap overbrengt.

Sander Hendrix

Inspiratie uit het leven, werk en verlies

Over showregie en persoonlijke veerkracht

Sander Hendrix is een meester in het orkestreren van grootse evenementen en heeft een indrukwekkend portfolio dat varieert van concerten tot corporate shows. Zijn lezingen bieden een unieke blik achter de schermen van de evenementenindustrie, waarbij hij zijn technische kennis en creatieve flair combineert om onvergetelijke ervaringen te creëren. Daarnaast deelt hij zijn persoonlijke verhaal over het overwinnen van levensbedreigende uitdagingen, waardoor hij een krachtige boodschap over veerkracht en doorzettingsvermogen kan meegeven.

Sander Hendrix inhuren voor een lezing

Het boeken van Sander Hendrix voor uw evenement is een eenvoudige en soepele ervaring, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Ons team helpt u graag bij elke stap, van het kiezen van het juiste onderwerp tot het afronden van de boeking. Met onze 24-uurs offerte service en tevredenheidsgarantie, zorgen we ervoor dat het proces zo efficiënt en zorgeloos mogelijk verloopt.

Biografie van Sander Hendrix

Sander Hendrix, één van Nederland’s meest gerenommeerde showregisseurs, heeft een carrière opgebouwd die zowel indrukwekkend als inspirerend is. Hij begon zijn loopbaan met een duidelijke visie: het combineren van technische kennis met creatieve veelzijdigheid. Deze unieke benadering heeft hem aan de top gebracht in de wereld van live entertainment.

Gedurende zijn carrière heeft Sander gewerkt aan talrijke grote producties, waaronder shows voor bekende artiesten zoals Snollebollekes, Mindf*ck Live, en Tino Martin, maar ook voor grote bedrijven als Volkswagen en Philips. Zijn werk wordt gekenmerkt door een ongeëvenaarde creativiteit en technische precisie, waarmee hij keer op keer het publiek weet te boeien en te verrassen.

In 2021 werd zijn harde werk en toewijding erkend toen hij de oeuvreprijs ontving, een bekroning voor zijn rol als onmisbaar event-crewlid in Nederland. Deze prijs is een testament aan zijn buitengewone bijdrage aan de evenementenindustrie en zijn status als een ware pionier in zijn vakgebied.

Echter, Sander’s leven nam een dramatische wending in 2020, toen hij werd getroffen door twee zeldzame en levensgevaarlijke hersenontstekingen. Deze persoonlijke tragedie testte zijn veerkracht en doorzettingsvermogen. Maar Sander kwam hier sterker uit en gebruikte deze ervaring als een bron van inspiratie voor anderen. Zijn levensverhaal is niet alleen een getuigenis van persoonlijke kracht, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die geconfronteerd wordt met tegenspoed.

Nu deelt hij zijn ervaringen en inzichten door heel Nederland in drie inspirerende keynotes. Zijn lezingen over ‘Regie’ en ‘Regie over Bedrijfsvoering’ bieden niet alleen een kijkje in zijn professionele reis, maar zijn ook direct toepasbaar op thema’s als leiderschap en levenskunst. In zijn lezing ‘De Regie kwijt’ deelt Sander zijn aangrijpende verhaal op een positieve manier, met een boodschap die iedereen zal raken.

Sander Hendrix is niet alleen een symbool van creatieve en technische excellentie, maar ook van persoonlijke kracht en inspiratie. Zijn lezingen zijn niet alleen een kans om te leren van een meester in zijn vak, maar ook om geïnspireerd te worden door iemand die het onmogelijke heeft overwonnen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Sander Hendrix

Schrijf een review

Video met Sander Hendrix

Meer informatie & boekingen

Sander Hendrix inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sander Hendrix
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers