20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Stella de Swart Copyright foto: Brenda de Vries

Stella de Swart als spreker boeken

Zoek je naar een gastspreker die met persoonlijke ervaring en expertise spreekt over armoede en schulden? Dan is Stella de Swart een uitstekende keuze. Als ervaringsdeskundige en zelfstandig ondernemer heeft Stella een inspirerend verhaal te vertellen. Ze overwon haar eigen financiële struggles en startte in 2021 haar eigen onderneming. Stella’s lezingen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook hoop en praktische oplossingen voor het omgaan met armoede en schulden.

Stella de Swart

Doorbreek het taboe op armoede

Stella de Swart als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Stella de Swart een unieke combinatie van kennis, empathie en realisme naar elk evenement. Ze blinkt uit in het bespreekbaar maken van moeilijke thema’s zoals armoede, schulden, en eenzaamheid. Met haar achtergrond in het bedrijfsleven en als adviseur voor politieke partijen en stichtingen, weet Stella hoe ze een dialoog kan stimuleren die leidt tot echte inzichten en oplossingen.

Over armoede en schulden

Armoede en schulden zijn complexe onderwerpen die een grote impact hebben op individuen en de samenleving. Stella de Swart brengt deze thema’s tot leven door haar eigen ervaringen en die van anderen te delen. Ze benadrukt dat armoede iedereen kan overkomen, en biedt een genuanceerd beeld van deze uitdagingen. Haar lezingen belichten de realiteit van leven in armoede en de strijd tegen schulden, en bieden daarmee waardevolle inzichten voor beleidsmakers, professionals in het sociale domein, en het brede publiek.

Stella de Swart inhuren voor een lezing

Het inhuren van Stella voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Neem contact op met Quality Bookings voor een vrijblijvende offerte. We begeleiden je door elke stap, van het eerste contact tot de uitvoering van het evenement, en zorgen voor een soepele en probleemloze ervaring.

Biografie van Stella de Swart

Stella de Swart’s levensverhaal is er een van veerkracht en transformatie. Vanuit een stabiele carrière in de modebranche belandde Stella door persoonlijke omstandigheden in de armoede. Ze worstelde met schulden, eenzaamheid en de stigma’s die hiermee gepaard gaan. Haar ervaringen in de bijstand en met de Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp) gaven haar unieke inzichten in het sociale stelsel van Nederland.

Ondanks deze uitdagingen heeft Stella zichzelf opnieuw uitgevonden als een succesvolle zelfstandige ondernemer en spreker. Haar boek ‘Armoede krijg je gratis’ en haar lezingen over armoede en schulden hebben velen geïnspireerd. Stella’s verhaal is een krachtig voorbeeld van hoe men tegenslagen kan overwinnen en anderen kan motiveren om hetzelfde te doen.

Door haar eigen ervaringen te delen, heeft Stella een brug geslagen tussen de realiteit van leven in armoede en het bredere publieke begrip van deze kwesties. Haar verhaal benadrukt het belang van empathie, begrip en concrete actie in de strijd tegen armoede en schulden. Stella’s reis van strijd naar succes is een bron van inspiratie voor iedereen die geconfronteerd wordt met financiële uitdagingen, en biedt waardevolle lessen voor degenen die werkzaam zijn in het sociale domein.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Stella de Swart

Schrijf een review

Video met Stella de Swart

Meer informatie & boekingen

Stella de Swart inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Stella de Swart
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers