Info & boekingen
Spreker Stella de Swart - Doorbreek het taboe op armoede Copyright foto: Brenda de Vries

Stella de Swart Doorbreek het taboe op armoede

Stella de Swart als spreker boeken

Jarenlang leidt Stella een gelukkig leven. Ze heeft een mooi huis, twee geweldige kinderen en een succesvolle carrière. Helaas verandert alles als ze haar baan verliest en ook haar relatie eindigt. Door een samenloop van omstandigheden komt ze in grote financiële problemen. Haar gevecht tegen de bureaucratie is een gevecht van jaren, waarbij ze ten strijde trekt om er het beste van te maken voor haar twee kinderen. Stella raakt verstrikt in het web van ambtelijke regels en formulieren. Dit leidt uiteindelijk zelfs tot schuldsanering. Ze moet leven van een paar tientjes per week en voordat ze het weet, staat ze zelf met schaamte in de rij voor De Voedselbank. “Ik wil dit niet, ik hoop dat niemand me ziet! Erger kan bijna niet”, denkt Stella, maar het noodlot slaat nogmaals hard toe als ze moet vechten tegen baarmoederhalskanker. Maar ze houdt moed en blijft ook nu positief!

Stella de Swart is spreker en adviseur op het gebied van armoede, schulden en ernstige geldnood. Zij hoopt het taboe op armoede voor eens en altijd te doorbreken. Een leven in armoede kan echt iedereen overkomen. Ook als je heel rijk bent en alles voor elkaar denkt te hebben.

Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Stella de Swart
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Stella de Swart

‘‘Moed is niet de kracht om door te gaan. Moed is doorgaan terwijl je de kracht eigenlijk niet hebt.’

Doel boek: in dit boek wil Stella laten zien dat je aan je schuldgevoel en armoede kunt ontsnappen. Armoede is geen schande! Ze geeft advies over hoe je armoede en schulden kunt aanpakken als je zelf in armoede leeft, maar ook geeft ze inzicht aan beleidsmakers en mensen die werkzaam zijn in het sociale domein op het gebied van armoede. Het is een echte eye-opener! Helaas is armoede nog steeds een taboe. Voor burgemeesters, wethouders, raadsleden, ministers en leerkrachten zou dit boek zelfs verplichte kost moeten worden. Het geeft een eerlijk beeld van de andere kant van de maatschappij.

Toch is armoede vaak te voorkomen door goed te luisteren naar de persoon achter een BSN nummer! Dit boek is daarom ook een aanrader voor wetgevers, huisartsen, bewindvoerders  staatssecretarissen, beleidsmakers, bankdirecteuren en de P&O adviseur. Een meeslepend boek dat je een heel ander beeld van de Nederlandse maatschappij geeft.

In juni 2021 verscheen de eerste druk ‘Armoede krijg je gratis’. Inmiddels zijn er al meer dan 1.500 exemplaren verkocht.

Meer informatie & boekingen

Stella de Swart inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine van Weel
 • Snel contact met Stella de Swart
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers