Sentini Grunberg

Sentini Grunberg is een expert op het gebied van netwerken, acquisitie en ondernemerschap. Zij is internationaal actief als business coach, heeft boeken geschreven en ook kunt u Sentini Grunberg inhuren als spreker.

Ondernemer
Grunberg studeerde Medische Biologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en haalde een Master of Science in management and entrepreneurship in health and life sciences. In 2006 ging zij aan de slag als ondernemer door een dansschool op te zetten.

In 2008 verkocht zij deze dansschool om zich met haar volgende onderneming, InMovement, te gaan concentreren op het trainen van ondernemers en professionals om hun volledige potentieel te benutten. Grunberg biedt handvatten om een exceptioneel succesvolle onderneming te bouwen. Daarnaast schrijft zij columns voor Z24. Ook is zij de co-auteur van het boek Entreneurship in context.

Dansen
Grunberg geeft regelmatig lezingen over onderwerpen als ondernemerschap, acquisitie en netwerken. Zij voelt zich als een vis in het water op het podium en dat is niet verwonderlijk, want als professioneel danseres stond zij op het podium met beroemde artiesten als Birgit Lewis, Sean Paul en The Harlem Globe Trotters.

In combinatie met haar academische achtergrond en haar ervaringen als ondernemer is Grunberg hierdoor een uiterst boeiende spreker. Wilt u Sentini Grunberg als spreker? Neem dan contact met ons op.

 

Sentini Grunberg spreekt graag over:

Sentini Grunberg boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sentini Grunberg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21