20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sentini Grunberg

Sentini Grunberg als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een spreker die zowel inzichtelijk als inspirerend is, dan is Sentini Grunberg de perfecte keuze. Met haar achtergrond in medische biologie, management en ondernemerschap, brengt Sentini een unieke mix van kennis en ervaring naar elk evenement. Haar boeken, zoals “Joyful Ondernemen” en “Denken als Oprah Winfrey”, getuigen van haar diepgaande inzichten en haar vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te behandelen. Sentini’s presentaties over inclusiviteit, ondernemerschap en diverse managementthema’s zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst boeiend.

Sentini Grunberg

Netwerken, acquisitie en ondernemerschap

Meer over Sentini Grunberg als spreker

Sentini Grunberg onderscheidt zich door haar brede ervaring en toewijding aan sociale rechtvaardigheid en empowerment. Haar internationale werkervaring op vier continenten in marketing en communicatie, gecombineerd met haar academische achtergrond, stelt haar in staat om diverse perspectieven en diepgaande kennis te brengen in haar presentaties. Sentini spreekt met passie over gelijkheid en inclusiviteit, en weet hoe ze een stem kan geven aan gemarginaliseerde gemeenschappen. Haar lezingen gaan niet alleen over bewustwording, maar zijn ook gericht op het aanmoedigen van positieve veranderingen in de samenleving.

Inclusiviteit

In haar presentaties over inclusiviteit belicht Sentini Grunberg het belang van een inclusieve samenleving en werkomgeving. Ze benadrukt hoe diversiteit en inclusie niet alleen ethisch belangrijk zijn, maar ook bijdragen aan betere bedrijfsresultaten en innovatie. Met haar ervaring in verschillende culturen en sectoren, biedt ze praktische adviezen over hoe organisaties een meer inclusieve cultuur kunnen creëren en onderhouden.

Joyful ondernemen

In haar presentaties over “Joyful Ondernemen” deelt Sentini haar visie op het creëren van een succesvol en voldoening gevend zakelijk leven. Ze combineert haar kennis van bedrijfsmanagement met persoonlijke ontwikkeling, om een holistische benadering van ondernemen te presenteren die zowel vreugde als zakelijk succes omvat.

Managementthema’s

Sentini Grunberg duikt diep in een diversiteit aan managementthema’s. Van leiderschapsontwikkeling tot het omgaan met verandering in organisaties, biedt ze inzichten die zowel verfrissend als direct toepasbaar zijn. Haar ervaringen en voorbeelden uit de praktijk maken haar presentaties zowel leerzaam als inspirerend.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter weet Sentini Grunberg precies hoe ze dicht bij haar publiek kan staan. Ze heeft het unieke vermogen om mensen te raken en levendige discussies op gang te brengen. Met haar charismatische aanwezigheid en diepgaande kennis zorgt ze ervoor dat elk evenement vloeiend verloopt en dat de belangrijkste punten effectief worden behandeld.

Door Sentini Grunberg te boeken als spreker of dagvoorzitter, haal je een veelzijdige, deskundige en boeiende persoonlijkheid in huis, die gegarandeerd waarde toevoegt aan je evenement. Met haar passie, kennis en ervaring inspireert ze niet alleen haar publiek, maar zet ze ook aan tot actie en positieve verandering.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Sentini Grunberg

Schrijf een review

Video met Sentini Grunberg

Meer informatie & boekingen

Sentini Grunberg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sentini Grunberg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers