20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mohammed Benzakour

Mohammed Benzakour als spreker boeken

Mohammed Benzakour, een veelzijdige en inspirerende spreker, is nu beschikbaar voor uw evenementen via Quality Bookings. Met zijn unieke achtergrond, bestaande uit ervaringen als gemeenteraadslid, ambtenaar, en publicist, brengt Benzakour een schat aan kennis en inzichten. Hij staat bekend om zijn boeiende en diepgaande presentaties over multiculturele samenleving, politiek, en sociale kwesties. Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe u deze talentvolle spreker kunt boeken voor uw volgende evenement.

Mohammed Benzakour

Schrijver & columnist

Mohammed Benzakour als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Mohammed Benzakour zich door zijn scherpe intellect en vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken. Met zijn ervaring in de politiek en media weet hij als geen ander hoe hij een discussie kan leiden en deelnemers kan uitdagen tot diepere inzichten. Of het nu gaat om een congres of seminar, Benzakour’s leiderschap zorgt voor een dynamische en inhoudelijk sterke bijeenkomst.

Over multiculturele samenleving en politiek

Mohammed Benzakour is een expert op het gebied van de multiculturele samenleving en politiek. In zijn lezingen behandelt hij de uitdagingen en kansen van diversiteit in Nederland. Van zijn eigen ervaringen als Marokkaans-Nederlandse burger tot zijn analyses van politieke en sociale trends, Benzakour biedt een verfrissend en doordacht perspectief op hoe verschillende culturen samen kunnen leven en bloeien.

Mohammed Benzakour inhuren voor een lezing

Het boeken van Mohammed Benzakour voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces bij Quality Bookings. Onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerte service maken het eenvoudig om de beste spreker voor uw evenement te vinden. We bieden uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt.

Biografie van Mohammed Benzakour

Mohammed Benzakour, geboren in 1972 in Marokko, emigreerde op driejarige leeftijd naar Nederland. Hij groeide op in Zwijndrecht en maakte daar zijn politieke debuut als lid van de gemeenteraad tijdens zijn studie sociologie en bestuurskunde. Na zijn studie werkte hij kort bij twee ministeries in Den Haag, maar koos al snel voor een carrière als schrijver.

Benzakour brak door als publicist in 1998 met zijn kritische kijk op het multiculturele kunstbeleid in Nederland. Hij werd bekend om zijn scherpe pen en zijn vermogen om complexe sociale en politieke onderwerpen te ontleden. Zijn werk als columnist en schrijver voor vooraanstaande Nederlandse kranten en tijdschriften heeft zijn reputatie als een invloedrijke stem in het maatschappelijk debat versterkt.

Zijn Marokkaanse achtergrond en ervaringen als immigrant in Nederland hebben een diepgaande invloed op zijn werk. Benzakour spreekt vaak over de positie van minderheden en de uitdagingen van integratie. Zijn columns en essays, waarin hij zowel humor als diepgang toont, zijn vaak een spiegel voor de Nederlandse samenleving.

Naast zijn journalistieke werk heeft Benzakour ook diverse boeken gepubliceerd, waaronder “Abou Jahjah, nieuwlichter of oplichter?” en “De Koning Komt”. Zijn boeken worden geprezen om hun literaire kwaliteit en maatschappelijke relevantie. Benzakour heeft ook verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk, waaronder de E. du Perronprijs en de ANV Debutantenprijs.

Als spreker brengt Mohammed Benzakour een rijkdom aan ervaringen en inzichten die zijn publiek zowel uitdagen als inspireren. Zijn vermogen om ingewikkelde onderwerpen op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem een ideale keuze voor uw volgende evenement. Met Quality Bookings kunt u ervan verzekerd zijn dat uw evenement verrijkt zal worden met de aanwezigheid van een van de meest vooraanstaande stemmen in het Nederlandse publieke debat.

Te boeken als
Gespreksleider, Spreker
Talen
Berbers, Nederlands
Prijsindicatie
tot € 1.000

Reviews over Mohammed Benzakour

Schrijf een review

Video met Mohammed Benzakour

Meer informatie & boekingen

Mohammed Benzakour inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Mohammed Benzakour
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers