20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
De Wolact

De Wolact als spreker boeken

Start of sluit de dag met energie door middel van de wolact, een beproefde en verrassende act rondom het thema netwerken. De wolact is een uniek concept waarbij wij in 30 minuten een visueel en tastbaar “netwerk” creëren, met het publiek als actieve deelnemer.

De Wolact

Start of sluit de dag met energie door middel van de wolact, een beproefde en verrassende act rondom het thema netwerken. De wolact is een uniek concept waarbij wij in 30 minuten een visueel en tastbaar “netwerk” creëren, met het publiek als actieve deelnemer.

Onze wol-artiest wordt met opzet aangekondigd als een serieuze spreker. Het publiek verwacht dat deze ‘Business Goeroe’ een uiteenzetting zal geven over een veelvoorkomend thema zoals samenwerking, netwerken, kennismaking en verbinding. In zijn verhaal maakt de spreker herkenbare, vaak grappige toespelingen over uw thematiek, de organisatie en de bijeenkomst. Gaandeweg blijkt dat er sprake is van een ludieke act en wanneer de spreker een bolletje wol tevoorschijn haalt, wordt duidelijk dat hij andere intenties heeft met het publiek. De spreker nodigt het publiek uit om een speciaal netwerk op te bouwen. Onder begeleiding van opzwepende muziek verschijnen er overal bollen wol en creëren de deelnemers in no-time gezamenlijk een kleurrijk netwerk. Binnen 10 minuten zijn alle deelnemers letterlijk met elkaar verbonden en gonst de zaal van de energie.

Wanneer is de wolact geschikt?
Bijvoorbeeld als opening of afsluiting van een bijeenkomst/conferentie, om direct energie op te wekken en om mensen met elkaar in verbinding te brengen.

Informatie
Minimaal aantal deelnemers: 60, er is geen maximum.
Duur 20-30 minuten.
De introductie van de spreker wordt op maat geschreven naar aanleiding van een briefing.

De ervaring van…
Renske Visser, Nutritionist bij Unilever:

“De wolact was een geweldige afsluiter van onze teamdagen. Een prettige briefing met de artiest vóór het event, resulteerde in een act die perfect paste in de flow van ons programma. Het thema van onze teamdagen werd in de wolact fantastisch gevangen. Wij wilden  eindigen met een hoogtepunt en dat is zeker gelukt!”

Bart van de Velde, Adjunct Secretaris bij Stichting Netwerk Citymarketing        :

“Tijdens de Citymarketing Innovatiedag werd door de wolact van More Balls het netwerk ook ‘offline’ met elkaar verbonden. Burgemeesters, wethouders, citymarketeers, adviseurs, studenten en wetenschappers gooiden enthousiast de bollen wol door de zaal heen. Het was een grappige en kleurrijke chaos! De presentator was in zijn inleiding ook positief kritisch op het vakgebied citymarketing, waardoor het niet alleen bleef bij een vrolijke noot op de middag, maar zeker ook een welkome aanvulling was op het programma. We hebben er veel leuke reacties op gekregen.”

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over De Wolact

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

De Wolact inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met De Wolact
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers