De koude acquisitie-expert Victor Bonke geeft inspirerende presentaties voor bedrijven. Zijn missie is om organisaties en mensen te helpen om over de drempel te stappen als er gebeld moet worden voor acquisitie. Hij helpt niet alleen om commerciële mensen te helpen op een effectieve manier afspraken te maken, maar ook om daar plezier aan te beleven.

Spreker en auteur
Tijdens zijn 25-jarige werkervaring heeft Victor Bonke veel nieuwe markten ontgonnen en nieuwe klanten binnengehaald voor grote organisaties. Hij weet hoe je de meeste klanten binnen moet halen zonder schroom om te bellen. Hij treedt doortastend en betrouwbaar op. De zeven ingrediënten voor een succesvolle koude acquisitie heeft hij samengevat in de RATRACE. Victor Bonke is auteur van het boek ‘Koud bellen: brr’. Ook heeft hij over dit onderwerp diverse blogs geschreven. Als ervaren salesman voelt hij zich thuis in de wereld van de koude acquisitie en in de New Business Development.

Koude acquisitie wat minder koud
Victor Bonke houdt een zaal met veel mensen tot het einde geboeid. Enthousiast spreekt hij over de zeven ingrediënten voor succesvol acquireren. In zijn presentaties is Victor Bonke in staat om de materie compact en met snelheid te presenteren en tegelijk diepgang te realiseren. Hij kent de do’s en de don’ts  voor het werven van klanten. Kortom, Victor Bonke is een man met passie voor zijn vak. Wilt u Victor boeken voor een inspirerende presentatie van koude acquisitie voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Quality Bookings voor meer informatie.

Victor Bonke spreekt graag over:

Victor Bonke boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Victor Bonke. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21