20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Yolanda Eijgenstein

Yolanda Eijgenstein als spreker boeken

Zoek je een spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Yolanda Eijgenstein is jouw ideale keuze. Met haar unieke benadering van onderwerpen zoals innovatie, ondernemerschap en vrouwelijk leiderschap, inspireert ze haar publiek om buiten de gebaande paden te denken. Als oprichter van verschillende succesvolle bedrijven en met haar uitgebreide ervaring in de zakenwereld, brengt Yolanda niet alleen een schat aan kennis, maar ook praktische inzichten die ze deelt tijdens haar lezingen.

Yolanda Eijgenstein

Marketing & ondernemerschap

Yolanda Eijgenstein als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Yolanda Eijgenstein een unieke mix van expertise, energie en engagement. Ze staat bekend om haar vermogen om discussies te leiden over een breed scala aan thema’s, van bedrijfsstrategie tot sociale innovatie. Haar ervaring als ondernemer en consultant stelt haar in staat om diepgaande gesprekken te faciliteren die resoneren met een divers publiek. Yolanda’s charismatische persoonlijkheid en scherpe inzicht maken haar de perfecte keuze voor elk evenement dat een inspirerende en deskundige dagvoorzitter vereist.

Over innovatie en ondernemerschap

Innovatie en ondernemerschap zijn cruciaal in de hedendaagse zakenwereld. Yolanda Eijgenstein, met haar rijke ervaring als innovator en ondernemer, is de aangewezen persoon om over deze onderwerpen te spreken. Ze deelt inzichten over hoe je een cultuur van innovatie kunt creëren, de uitdagingen van het ondernemerschap kunt navigeren en nieuwe kansen kunt identificeren in een steeds veranderende markt. Haar lezingen bieden praktische strategieën en inspiratie voor zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven.

Yolanda Eijgenstein inhuren voor een lezing

Het inhuren van Yolanda Eijgenstein voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Neem contact op met Quality Bookings, bespreek je specifieke behoeften en voorkeuren, en wij regelen de rest. Ons all-inclusive tarief en onze uitgebreide support zorgen ervoor dat het proces moeiteloos verloopt, terwijl onze tevredenheidsgarantie en de gemiddelde beoordeling van 9,0 verzekeren dat je evenement een succes wordt.

Biografie van Yolanda Eijgenstein

Yolanda Eijgenstein heeft zich door de jaren heen gevestigd als een gerespecteerde naam in de wereld van ondernemerschap en innovatie. Haar carrière begon met het oprichten van haar eigen marketing- en communicatiebureau, waarmee ze talloze onderscheidingen in de wacht sleepte. Yolanda’s pad als ondernemer is gemarkeerd door haar voortdurende zoektocht naar innovatie en haar vermogen om traditionele bedrijfsmodellen uit te dagen.

Naast haar succes als ondernemer, is Yolanda ook actief in verschillende bestuurs- en adviesfuncties, wat haar inzicht geeft in diverse sectoren en bedrijfsculturen. Haar bijdragen aan debatten over vrouwelijk leiderschap en diversiteit in het bedrijfsleven hebben haar erkenning opgeleverd als een invloedrijke stem in deze gebieden.

Yolanda’s reis is niet alleen beperkt tot het bedrijfsleven; ze is ook actief als spreker en auteur. Haar boeken en lezingen weerspiegelen haar passie voor innovatie en het empoweren van ondernemers. Met haar dynamische aanpak en inspirerende verhalen, heeft Yolanda Eijgenstein zich gepositioneerd als een toonaangevende autoriteit in de wereld van bedrijfsinnovatie en leiderschap.

Haar bijdragen zijn niet onopgemerkt gebleven. Yolanda heeft diverse prijzen en onderscheidingen ontvangen voor haar werk en invloed. Deze erkenningen benadrukken haar status als een voorbeeld en mentor voor de volgende generatie ondernemers en innovators.

Yolanda’s unieke perspectief, gebaseerd op jarenlange ervaring en een diepe kennis van de bedrijfswereld, maakt haar een gewilde spreker. Haar vermogen om complexe onderwerpen te vertalen naar begrijpelijke en actiegerichte inzichten is een van de redenen waarom organisaties steeds weer voor haar kiezen als spreker voor hun evenementen.

In haar lezingen, workshops en als dagvoorzitter, combineert Yolanda Eijgenstein haar zakelijke kennis met persoonlijke anekdotes, waardoor ze een unieke en onvergetelijke ervaring biedt. Ze inspireert haar publiek om nieuwe mogelijkheden te verkennen, hun eigen pad te volgen en de verandering te zijn die ze willen zien in hun bedrijf en in de wereld.

Yolanda’s benadering is niet alleen informatief, maar ook interactief en motiverend. Ze moedigt actieve deelname aan, stelt vragen die tot nadenken stemmen, en daagt haar publiek uit om hun eigen aannames en overtuigingen te heroverwegen. Met Yolanda Eijgenstein als spreker op je evenement, kun je rekenen op een inspirerende en verrijkende ervaring die nog lang zal resoneren bij je publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Yolanda Eijgenstein

Schrijf een review

Video met Yolanda Eijgenstein

Meer informatie & boekingen

Yolanda Eijgenstein inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Yolanda Eijgenstein
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers