20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sayma Kuipers Copyright foto: Odette Denijs

Sayma Kuipers als spreker boeken

Sayma heeft iets met bedrijven, met organisaties, leiderschap en met kleuters. Dat klinkt misschien als een gekke combinatie. Misschien komt het doordat zij is opgeleid als sociaal pedagoog en daarna iets heel anders is gaan doen. Ze begeleidt teams, leiders en ondernemers op weg naar succesvolle samenwerking in teams en goed leiderschap.

Maar zelfs los daarvan is de combinatie van kleuters en bedrijven of organisaties helemaal niet zo vreemd als je er wat langer over nadenkt.

Sayma Kuipers

Het is hier net een kleuterklas

Wie heeft de zin: ‘Het is hier net een kleuterklas’ of ‘het zijn net een stelletje kleuters’ weleens gebruikt op het werk? Maakt niet uit of je het had over éen collega of een heleboel.

Gek eigenlijk hè? Als we iets lastig vinden, of moeilijk om mee te werken, halen we er vaak kleuters bij.

In bijna elke organisatie waar Sayma de afgelopen jaren is geweest heeft ze de zin ‘het is hier net een kleuterklas’ weleens gehoord. Managers over het team en teamleden over het management. Is dit nu een belediging voor de medewerkers of voor de kleuters?

Hoe kan het toch dat samenwerkingen zo moeizaam verlopen? Dat werken er binnen sommige organisaties zelfs uitziet als een straf, omdat mensen zo ongelukkig kijken? Dat medewerkers zo snel afgeleid zijn? Wat kunnen we hierin eigenlijk leren van kleuters? En waarom is het zo belangrijk dat jij juist nu leert van kleuters?

Dat vertelt Sayma je in haar lezingen en presentaties. Want – en nu komt het goede nieuws – dat je bedrijf, organisatie of team soms op een kleuterklas lijkt, hoeft helemaal geen slecht nieuws te zijn. Sterker nog: als jij er een beetje handig mee om weet te gaan, kan het wel eens góed nieuws zijn.

Als je het goed weet te managen, zou het zomaar kunnen dat mensen productiever worden, en loyaler naar de organisatie toe. En dat ze dus ­– nogal belangrijk in deze tijd ­– niet zomaar wegrennen als de achterdeur openstaat.

Sayma neemt jou op een verrassende en sprekende manier mee in hoe jij ervoor kunt zorgen dat medewerkers goed samenwerken, productief zijn én ook nog eens plezier hebben in wat ze doen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Sayma Kuipers

Schrijf een review

Video met Sayma Kuipers

https://youtu.be/tEQDqUps4OU

Meer informatie & boekingen

Sayma Kuipers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Sayma Kuipers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers