20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ruben van Pelt Copyright foto: William Rutten

Ruben van Pelt als spreker boeken

Hoe disrupt je met een succesvolle start-up een traditionele industrie, maar bewaak je toch je persoonlijke balans in tijden van exponentiële groei? De veelgevraagde spreker Ruben van Pelt geeft een even verrassend als leerzaam antwoord op deze intrigerende vraag die centraal staat in zijn lezingen en workshops.

Ruben van Pelt

Mindset voor een succesvol ondernemerschap

Ruben sliep ooit jarenlang als muzikant op matjes, maar groeide uit tot oprichter van de nummer 1 stomerij- en wasservice in Nederland. Hij deelt zijn inspirerende levensverhaal op energieke wijze met opdrachtgevers die hem inhuren voor een lezing en biedt hen een kijkje in de unieke mindset die nodig is voor succesvol ondernemerschap.

Biografie van Ruben van Pelt

Ruben van Pelt wordt geboren op 22 maart 1984 in Zwolle. Na het volgen van de havo belandt hij op 17-jarige leeftijd als ‘Exchange Student’ in Jonesboro, een plaats in de Amerikaanse staat Arkansas.  Daar krijgt hij als getalenteerd pianist een piano scholarship aangeboden van de Arkansas State University.

Na het eerste jaar besluit Ruben zijn ware droom achterna te gaan en verhuist hij naar Nashville. Hier sluit hij zich aan als pianist bij een succesvolle band. Het is het begin van een enerverende periode van 4 jaar touren, slapen op matjes en het uitbrengen van een album. Als spreker blikt Ruben er tijdens lezingen nog geregeld op humoristische wijze op terug.

Ondernemer Ruben van Pelt inhuren als spreker

Na jarenlang touren en zo goed als blut keert Ruben in 2007 terug naar Nederland. Hier ontwikkelt hij zich al snel tot een uiterst succesvol manager bij verschillende bedrijven. Samen met zijn compagnon gaat hij in 2018 een nieuw avontuur aan. Hij richt de start-up Dobbi op, een stomerij- en wasservice die al snel wordt verkozen tot top-5 disrupter.

Tegenwoordig kent Dobbi een landelijke dekking en is het bedrijf in de prijzen gevallen als meest innovatieve stomerij ter wereld en de beste stomerij van Nederland. Als oprichter en brein achter het succes staat Ruben sindsdien volop in de belangstelling. Bedrijven willen hem geregeld boeken als spreker voor een lezing en roemen zijn unieke ondernemersmindset.

Lezing boeken over disruptie van een traditionele industrie

Inmiddels geeft Ruben lezingen en trainingen door heel Nederland, waarbij meerdere vragen centraal staan. Want hoe stamp je op 37-jarige leeftijd uit het niets zo’n succesvolle start-up uit de grond? Hoe onderhandel je met leveranciers en investeerders en hoe zorg je voor persoonlijke balans in tijden van chaos en exponentiële groei?

Als bevlogen verhalenverteller deelt Ruben tijdens lezingen vol passie zijn persoonlijke reis en voortschrijdend inzicht. Op kenmerkende energieke wijze vertelt hij hoe je je focus kunt behouden bij het zakendoen in de hoogste versnelling. Ook benadrukt hij het belang van een sterk bewustzijn om gelukkig en succesvol te blijven. Niet alleen op zakelijk vlak, maar op alle vlakken in het leven.

Contact opnemen met Ruben van Pelt

Wilt u Ruben van Pelt ook inhuren als inspirerende spreker of trainer op uw evenement? Het behulpzame team van Quality Bookings helpt u graag om een lezing van deze succesvolle ondernemer te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Ruben van Pelt

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Ruben van Pelt inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ruben van Pelt
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers