20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Reinildis van Ditzhuyzen

Reinildis van Ditzhuyzen als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende en getalenteerde spreker in Nederland voor uw volgende evenement of conferentie? Zoek niet verder! Reinildis van Ditzhuyzen is de perfecte keuze. In dit artikel stellen we u voor aan Reinildis van Ditzhuyzen, haar expertise en waarom u zou moeten overwegen haar als gastspreker te boeken. We zullen ook ingaan op de onderwerpen waarin ze is gespecialiseerd en het naadloze boekingsproces dat Quality Bookings biedt.

Reinildis van Ditzhuyzen

Etiquette en omgangsvormen

Over etiquette en protocol

Reinildis van Ditzhuyzen staat bekend om haar expertise op het gebied van etiquette en protocol. Haar uitgebreide opleidingsachtergrond omvat studies aan prestigieuze universiteiten zoals Salzburg, Nijmegen, Wenen en Barcelona. Ze heeft haar kennis verder verfijnd door postdoctoraal onderwijs te volgen aan het Europa College in Brugge (1973/4) en het Salzburg Global Seminar in Slot Leopoldskron (1977/8).

Waarom kiezen voor dit onderwerp?

Etiquette en protocol zijn cruciale aspecten van sociale en professionele interacties. De diepgaande kennis van Reinildis van Ditzhuyzen over deze onderwerpen kan uw publiek ten goede komen door hun interpersoonlijke vaardigheden en professioneel gedrag te verbeteren. Haar expertise kan individuen en organisaties helpen om met gratie en zelfvertrouwen complexe sociale situaties te doorstaan.

Onderwerpen die Reinildis kan behandelen

Tijdens haar lezingen kan Reinildis een breed scala aan onderwerpen behandelen die verband houden met etiquette en protocol, waaronder:

 • Eetetiquette: Leer de kunst van fine dining en tafelmanieren.
 • Professionele Etiquette: Beheers de regels van gedrag in de zakenwereld.
 • Sociale Etiquette: Navigeer met gemak en charme sociale bijeenkomsten.
 • Culturele Gevoeligheid: Begrijp en respecteer culturele verschillen in etiquette.
 • Modern Protocol: Pas u aan moderne sociale en professionele normen aan.

Opties voor sprekersactiviteiten

Wanneer u Reinildis van Ditzhuyzen als spreker kiest, heeft u verschillende opties om haar presentatie aan te passen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een zakelijk evenement, een seminar of een besloten bijeenkomst organiseert, Reinildis kan haar inhoud aanpassen aan uw publiek. U kunt ook verzoeken om presentaties in verschillende talen om een divers publiek te accommoderen.

Reinildis van Ditzhuyzen inhuren voor een lezing

Quality Bookings zorgt voor een soepel en probleemloos boekingsproces wanneer u besluit Reinildis van Ditzhuyzen voor een lezing in te huren.

Het boekingsproces

 1. Aanvraag Indienen: Begin het proces door een aanvraag in te dienen via onze website. Geef hierbij aan welk type evenement u organiseert, de gewenste datum en andere relevante informatie.
 2. Snel Offerte Binnen 24 uur: Binnen 24 uur ontvangt u een gedetailleerde offerte met all-inclusive tarieven. Bij Quality Bookings streven we naar transparantie en duidelijkheid.
 3. Uitgebreide Support: Ons team staat voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en om te zorgen dat alle details van uw evenement perfect geregeld zijn.
 4. Tevredenheidsgarantie: Quality Bookings streeft naar een gemiddelde beoordeling van 9,0 door onze klanten. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de diensten van Reinildis van Ditzhuyzen.

Drempels wegnemen

We begrijpen dat het boeken van een spreker een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we uitgebreide ondersteuning en begeleiding om eventuele drempels weg te nemen. Ons doel is om het boekingsproces soepel en probleemloos te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Reinildis van Ditzhuyzen

Reinildis van Ditzhuyzen is een veelzijdige persoonlijkheid met een rijke achtergrond in academische kringen en literatuur. Haar educatieve reis bracht haar naar verschillende gerenommeerde universiteiten, waaronder Salzburg, Nijmegen, Wenen en Barcelona. Ze vervolgde haar academische carrière met postdoctoraal onderwijs aan het Europa College in Brugge (1973/4) en het Salzburg Global Seminar in Slot Leopoldskron (1977/8).

Literaire bijdragen

Reinildis is ook een bekende auteur, met boeken die een breed scala aan onderwerpen beslaan, waaronder Praag, Vlieland en een wijk in Den Haag. Ze staat vooral bekend om haar publicaties over etiquette en protocol, die de Ditz-reeks vormen. Haar uitgebreide kennis van koninklijke families en historische etiquette heeft brede erkenning gekregen.

Internationale aanwezigheid

De expertise van Reinildis van Ditzhuyzen reikt verder dan geschreven woorden. Ze is een veelgevraagde gast in radioprogramma’s en televisieprogramma’s, zowel in Nederland als in het buitenland. Haar vermogen om effectief te communiceren in meerdere talen stelt haar in staat om te communiceren met diverse doelgroepen.

In 2015 en 2018 publiceerde Reinildis twee boeken in het Duits op basis van een privé-archief in Wenen: “Liebesbriefe aus Lemberg. Eine Spurensuche um die halbe Welt 1915-2015” en “Die Hlawatsch Saga. Drapierte Damen, nackte Herrenbein & ein Wiener Zinshaus 1800 bis heute.”

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Reinildis van Ditzhuyzen

Schrijf een review

Video met Reinildis van Ditzhuyzen

Meer informatie & boekingen

Reinildis van Ditzhuyzen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Reinildis van Ditzhuyzen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers