Kristel Groenenboom

Kristel Groenenboom is directeur en eigenaar van het gelijknamige containerbedrijf. Ze geeft leiding aan 30 medewerkers en boekte een omzet van 4 miljoen euro. In de afgelopen jaren werd ze uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw én internationaal onderneemster van het jaar. Ze stond op lijstjes van succesvolle ondernemers van onder meer Sprout, het Financieele Dagblad en The Next Women. Ze is columnist en spreker.

Kristel Groenenboom runt sinds haar 23ste een miljoenenbedrijf dat containers bouwt. Recent is haar 1ste boek uitgekomen ‘Mag ik meneer Kristel even spreken’. Nog voordat het boek uitkwam stond het in de top van Managementboek.nl. In het boek rekent Kristel af met alle vooroordelen waar ze elke dag mee te maken heeft. Niet iedere succesvolle ondernemer is man, blank en 46. Niet iedere vrouw heeft een hekel aan techniek, boekhouden en auto’s.

Naast ondernemer is Kristel ook al enige tijd columnist bij het Management Team. In een tweewekelijkse serie ‘Feuilleton van een familiebedrijf’ bericht ze over alles wat ze daar meemaakt.

Wilt u Kristel Groenenboom boeken als gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Kristel Groenenboom spreekt graag over:

Kristel Groenenboom boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Kristel Groenenboom. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21