20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kristel Groenenboom

Kristel Groenenboom als spreker boeken

Kristel Groenenboom is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een inspirerende en dynamische gastspreker. Kristel, bekend om haar expertise in ondernemerschap en innovatie, biedt een frisse en unieke kijk op deze onderwerpen. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend en vol praktische inzichten. Met haar ervaring als succesvolle ondernemer brengt Kristel een schat aan kennis en ervaring mee, waardoor elke lezing een verrijkende ervaring is voor haar publiek.

Kristel Groenenboom

Ondernemer van het jaar 2023

Ondernemerschap en innovatie zijn cruciale thema’s in de hedendaagse zakelijke wereld. Kristel Groenenboom is een expert op dit gebied en deelt haar diepgaande kennis en persoonlijke ervaringen tijdens haar lezingen. Ze gaat in op de uitdagingen van het moderne ondernemerschap en hoe innovatie kan worden ingezet om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Haar lezingen omvatten diverse onderwerpen, van het starten van een eigen bedrijf tot het implementeren van innovatieve strategieën in bestaande bedrijfsprocessen. Kristel inspireert haar publiek om buiten de gebaande paden te denken en toont aan hoe innovatie kan leiden tot zakelijk succes.

Kristel Groenenboom inhuren voor een lezing

Het boeken van Kristel Groenenboom voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings begrijpen we dat je tijd waardevol is. Daarom zorgen we ervoor dat het boekingsproces snel, eenvoudig en helder is. Van het eerste contact tot het ontvangen van een offerte, alles gebeurt binnen 24 uur. Onze all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn en onze uitgebreide support staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, kun je erop vertrouwen dat je evenement met Kristel Groenenboom een succes wordt.

Biografie van Kristel Groenenboom

Kristel Groenenboom is een voorbeeld van moderne ondernemersgeest en innovatie. Geboren in een ondernemersfamilie, was het voor Kristel van jongs af aan duidelijk dat ze haar eigen pad in de zakelijke wereld wilde volgen. Ze studeerde bedrijfskunde en nam op jonge leeftijd het familiebedrijf over, waar ze haar vaardigheden in ondernemerschap en innovatie verder ontwikkelde.

Onder haar leiding groeide het bedrijf uit tot een succesvolle onderneming met een sterke focus op vernieuwing en klantgerichtheid. Kristel’s benadering van bedrijfsvoering wordt gekenmerkt door haar durf om conventionele methoden in twijfel te trekken en nieuwe, soms onorthodoxe, paden te bewandelen. Haar succes heeft haar niet alleen nationale, maar ook internationale erkenning opgeleverd.

Kristel’s passie voor ondernemerschap en innovatie strekt zich verder uit dan alleen haar bedrijf. Ze is een veelgevraagd spreker en deelt haar kennis en ervaringen graag met anderen. Haar lezingen zijn inspirerend en verhelderend, en bieden praktische inzichten voor zowel startende als ervaren ondernemers. Kristel’s vermogen om complexe concepten in begrijpelijke taal uit te leggen, maakt haar een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen.

Kristel als mentor, adviseur en spreker

Naast haar rol als ondernemer en spreker, is Kristel ook actief als mentor en adviseur. Ze helpt jonge ondernemers bij het ontwikkelen van hun bedrijven en stimuleert innovatie en creativiteit in de zakelijke wereld. Kristel’s betrokkenheid bij verschillende ondernemersnetwerken en haar bijdragen aan maatschappelijke projecten tonen haar toewijding aan het bevorderen van ondernemerschap en innovatie.

Kristel Groenenboom is niet alleen een inspirerende spreker, maar ook een rolmodel voor aanstaande ondernemers. Haar verhaal is een krachtig voorbeeld van wat er mogelijk is met hard werken, vastberadenheid en een vernieuwende mindset. Door Kristel Groenenboom te boeken voor je evenement, kies je voor een spreker die gegarandeerd waarde toevoegt en je publiek zal inspireren en motiveren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Kristel Groenenboom

"Het was een intressante en inspirerende lezing."

― Mirjam Knulst

"Kristel Groenenboom heeft een heel inspirerend verhaal over het doorbreken van stereotypen in een mannenwereld. Jonge vrouwen kunnen alles bereiken en het Kristel-boek geeft hoop aan jonge vrouwen over de hele wereld."

― Anoniem

"Kristel was een van de sprekers tijdens het Diversity in Tech event op het Border Sessions Festival. Het verhaal van Kristel is heel interessant en zij weet het publiek te boeien. Het is daarnaast zeer plezierig om met Kristel samen te werken."

― Saida van Kalsbeek
Schrijf een review

Video met Kristel Groenenboom

Meer informatie & boekingen

Kristel Groenenboom inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Kristel Groenenboom
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers