20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Pauline de Wilde - Presenteren met lef

Pauline de Wilde als spreker boeken

Ben je op zoek naar een dynamische en inspirerende dagvoorzitter voor je volgende evenement? Pauline de Wilde is een uitstekende keuze. Met een indrukwekkende achtergrond die kunst, economie en media combineert, brengt Pauline een unieke mix van ervaring en charisma naar elk evenement. Op deze pagina ontdek je alles over wat Pauline te bieden heeft als dagvoorzitter en hoe haar expertise jouw evenement kan verrijken.

Pauline de Wilde

Presenteren met lef

Over innovatie, duurzaamheid en leiderschap

Pauline de Wilde is als dagvoorzitter bijzonder deskundig in onderwerpen als innovatie, duurzaamheid, ondernemen, verandermanagement, empowerment en persoonlijk leiderschap. Deze thema’s zijn essentieel in de hedendaagse zakelijke wereld. Een dagvoorzitterschap van Pauline betekent dat je publiek inzicht krijgt in deze gebieden, gepresenteerd op een toegankelijke en inspirerende wijze. Pauline’s benadering is niet alleen informatief, maar ook interactief, waardoor de deelnemers gestimuleerd worden om actie te ondernemen en veranderingen te implementeren.

Pauline de Wilde inhuren als dagvoorzitter

Het boeken van Pauline de Wilde als dagvoorzitter voor jouw evenement is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings bieden we all-inclusive tarieven en binnen 24 uur een offerte. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van het eerste contact tot na het evenement, en garandeert een tevredenheidsgarantie. Met onze 20 jaar expertise ben je verzekerd van een vlekkeloos verloop en een dagvoorzitter die jouw publiek zal boeien en inspireren.

Biografie van Pauline de Wilde

Pauline de Wilde, geboren in Amstelveen, ontwikkelde al vroeg een liefde voor het podium. Op haar basisschool schreef en speelde ze al musicals. Na haar VWO, koos Pauline voor een studie Commerciële Economie in Haarlem, gevolgd door werkervaring in Parijs en Italië. Haar verlangen naar meer levenservaring bracht haar uiteindelijk naar de Universiteit van Amsterdam, waar ze Bedrijfseconomie studeerde.

+ lees meer

Op 25-jarige leeftijd greep ze de kans om naar Seattle, USA te verhuizen. Hier realiseerde ze haar droom om actrice te worden, studeerde aan het Freehold Theatre Lab, en speelde in diverse theaterproducties en films. Terug in Nederland zette Pauline haar podiumdroom voort, ondanks tegenstand en twijfels. Ze speelde in gastrollen en werd bekend van RTL-programma’s zoals Snowmagazine en ViaVacance, waarna ze zich meer richtte op zakelijke programma’s voor RTLZ.

Pauline’s passie voor het spreken over inhoudelijke vraagstukken en haar natuurlijke flair op het podium maakten haar een gewilde dagvoorzitter. Ze werd Oxfam Novib bedrijvenambassadeur en begon interactieve lezingen te geven over het in beweging brengen van organisaties en individuen. Haar motto: “Het leven is geen generale repetitie”.

Haar inzet voor “Managers met een Missie” en haar reis naar Oeganda benadrukken haar toewijding aan sociale impact en leiderschap. Met meer dan 25 jaar ervaring als dagvoorzitter, moderator en host, combineert Pauline haar economische achtergrond met persoonlijke flair, waardoor ze een breed scala aan evenementen kan leiden, van zakelijke congressen tot internationale summits.

Als ervaren professional weet Pauline ingewikkelde thema’s toegankelijk te maken en zorgt ze ervoor dat haar boodschap blijft hangen. Ze gaat graag in gesprek met haar publiek, wat door velen, waaronder CEO’s en besluitvormers, als zeer waardevol wordt ervaren.

Kortom, Pauline de Wilde is niet alleen een ervaren dagvoorzitter, maar ook iemand die echt een verschil kan maken op jouw evenement. Haar vermogen om complexe onderwerpen te simplificeren en haar publiek in beweging te krijgen, maakt haar een ideale keuze voor elke gelegenheid. Wil je Pauline de Wilde boeken als dagvoorzitter voor jouw volgende evenement? Neem dan contact op met Quality Bookings en ervaar de kwaliteit en expertise die wij bieden. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offertes en uitgebreide support, garanderen wij een onvergetelijke ervaring voor jou en je publiek.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Pauline de Wilde
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Pauline de Wilde

Meer informatie & boekingen

Pauline de Wilde inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Pauline de Wilde
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers