Info & boekingen
Paul Abma MA

Paul Abma MA als spreker boeken

Onderwerpen

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
Nederlands
 • Snel contact met Paul Abma MA
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Onderwerpen

 • Dodo’s of Coyotes? Uitsterven of onbeperkt evolueren als organisatie?
 • Succesvolle Strategieën! Strategieën die altijd en overal werken!
 • The Next Level! Progressie, Productie en Passie!

Paul Abma is bekend en erkend om zijn vernieuwende en verhelderende presentaties, die doordrenkt zijn met metaforen, demo’s en (publieks-)acties. Zijn hoog niveau van positieve energie, besmettelijke enthousiasme en krachtvolle boodschappen zijn één en al ‘emotie’. Wij kunnen u nu al vertellen dat Paul Abma gegarandeerd PowerPoint-vrij werkt (verfrissend ‘ouderwets’ dus) en dat één ding in zijn presentaties centraal staat: ACTIES!

Bedoeling is niks. Resultaat is alles!
Paul Abma is constant bezig met de attitudes en het modelleren van de meest succesvolle organisaties en mensen in de wereld. Hij bestudeert hun ervaringen en successen en vereenvoudigt deze tot ‘simpele’ strategieën die direct door u kunnen worden toegepast om de kwaliteit van uw resultaten doeltreffend te verbeteren. Zo ontdekte hij dat succes niet zozeer te maken heeft met de bedoeling van teams en individuen, maar veel meer om de resultaten die zij behalen. Én vooral hoe zij die behalen!

Belevenissen en ervaringen
Wanneer u Paul Abma uitnodigt mag u van hem geen gaapverwekkende presentaties, wetenschappelijke betogen of overdreven peptalks verwachten. Wie hem inhuurt krijgt geen presentaties, maar ‘belevenissen’ en ‘ervaringen’. Paul Abma houdt (waarschijnlijk) net als uw medewerkers vooral van praktische publieksacties, doeltreffende demonstraties en ‘simpele’ strategieën die morgen al ingezet kunnen worden.

De wensen van de opdrachtgever?
De sleutel tot het succes van uw bijeenkomst is de tijd en de grote inspanning die Paul Abma steekt in het onderzoeken van uw wensen en business en die van uw klanten (… én die van uw concurrenten).

Attitudes
Paul Abma zegt: “Attitudes, of we het nu hebben over negatieve of positieve, hebben een geweldige invloed op het succes van uw organisatie of op u zelf als persoon. Attitudes zijn besmettelijk; zij beïnvloeden het eindresultaat!” Attitude heeft het allemaal!

Inspiratie
Paul Abma erkent dat een bijeenkomst of congres van welke grootte dan ook, een grote investering van uw kant is. Paul is enthousiast, toegewijd en bereid om samen met u uw volgende evenement tot de beste en meest inspirerende ooit te maken! En toch zegt Paul zelf: “Wat doet inspiratie ertoe (voor de opdrachtgever) als er geen acties op volgen?” Dat is de reden waarom Paul Abma ‘ACTIES’ centraal stelt tijdens al zijn presentaties!

Presentatie Dodo’s of Coyotes?

Als een organisatie wil veranderen, dan lukt dat alleen wanneer de personen binnen die organisatie ook willen veranderen. Als personen binnen een organisatie willen veranderen, dan lukt dat alleen wanneer zij ook hun denken willen veranderen. Wist u al dat dodo’s en coyotes de denkwijze van mensen kunnen veranderen? De toekomst behoort toe aan de Coyote-organisaties. Coyote-organisaties zijn dynamisch, ze overleven doordat ze hun werk- en denkwijzen voortdurend veranderen! Dodo-organisaties daarentegen sterven langzaam uit.

Dodo’s of Coyotes is beschikbaar als een interactieve en dynamische presentatie van ± 60 minuten. Paul Abma wil alleen uw opdracht verzorgen als hij deze ‘op maat’ mag maken. Coyotes passen zich immers ook altijd aan iedere situatie aan…

Wat is nu echt belangrijk voor u als opdrachtgever?

Paul Abma vindt het van het allergrootste belang dat u als opdrachtgever nog voordat u hem inhuurt al weet dat zijn woorden resulteren in oplossingen, maar dat uw acties resulteren in uw resultaten! En samen met u, wil Paul Abma voor uw resultaat gaan!

Meer informatie & boekingen

Paul Abma MA inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Paul Abma MA
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers