Patrick van der Pijl

Wilt u een spreker inhuren of boeken die zijn sporen heeft verdiend op het gebied van strategie en innovatie? Dan is Patrick van der Pijl een uitstekende keus. Als bevlogen spreker neemt hij de gasten van uw congres of seminar mee in een nieuwe manier van kijken naar businessmodellen. Van der Pijl is niet alleen een spreker met aantoonbare inhoud, u kunt hem ook boeken als presentator of dagvoorzitter voor uw bijeenkomst.

Waarom Patrick van der Pijl inhuren als spreker?

Patrick van der Pijl is een erkend specialist in het bedenken en uitvoeren van succesvolle businessmodellen. Hij heeft bovendien een internationale bestseller op zijn naam staan. Als u besluit Patrick als spreker te boeken, bent u verzekerd van een professionele performance. Van der Pijl is niet alleen taalvaardig, hij weet zijn optredens op een bijzondere manier visuele kracht bij te zetten. Ook dat is een reden waarom veel organisaties hem graag als spreker, presentator of dagvoorzitter inhuren.

Patrick begon zijn loopbaan bij een groot accountancykantoor. Daar liep hij vast op de werkwijze. Niet meer van deze tijd, vond hij. Dus dook hij in een gat in de markt: de behoefte aan nieuwe concepten en businessplannen die zich snel laten realiseren. Bij toeval liep hij de Zwitserse ondernemer en schrijver Alex Osterwalder tegen het lijf, die dezelfde ideeën had. Samen schreven ze Business Model Generation. Dit werd een van de best verkochte business boeken.

Van der Pijl zet uw gasten als spreker aan het denken

De bestseller kreeg een follow-up in de vorm van de oprichting van Business Model Inc. Als CEO en Strategy Designer van deze internationale franchiseformule, adviseren Van der Pijl en zijn teams grote organisaties, waaronder Toyota, Fujitsu, ING Bank en Microsoft. Business Model Inc. helpt deze en andere bedrijven bij het vernieuwen van hun businessmodellen en ontwikkelen van strategieën voor de toekomst.

Patrick van de Pijl en zijn consultancybedrijf doen niet aan ‘vage rapporten’, maar ontwikkelen en leveren concrete, nieuwe businessmodellen. Naast zijn werk als CEO en consultant, is Van der Pijl een veelgevraagd spreker, presentator en dagvoorzitter. Voor zijn optredens put hij uit zijn eigen consultancypraktijk. Als geen ander weet hij helder te maken welke technieken en tools bijdragen aan een succesvolle strategie, gericht op continue innovatie. Patrick van der Pijl inhuren, betekent dat uw bijeenkomst in het teken komt te staan van inspiratie, vernieuwing en succes.

Patrick van der Pijl inhuren? Quality Bookings regelt het snel en goed

Is innovatie een van de thema’s van uw congres of seminar? Met het inhuren van Patrick van der Pijl zet u uw relaties in de juiste versnelling. Wilt u deze spreker boeken, dan zorgen wij voor de juiste informatie en procedures. Wij gaan snel voor u na of u hem op de gewenste dag of dagen kunt inhuren en doen u een scherpe aanbieding op maat. Ons Quality Bookings team staat voor u klaar om die spreker, presentator of dagvoorzitter voor u te boeken, die uw bijeenkomst naar het gewenst niveau tilt.

Patrick van der Pijl spreekt graag over:

Patrick van der Pijl boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Patrick van der Pijl. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21