20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Patrick van der Pijl

Patrick van der Pijl als spreker boeken

Patrick van Pijl staat klaar om uw bijeenkomst tot een onvergetelijk succes te maken als u een evenement wilt organiseren dat uw doelgroep imponeert en inspireert. Als CEO van Business Models Inc., een wereldwijde keynote speaker, bestsellerauteur en gerenommeerd businessmodelstrateeg, brengt Patrick een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Ontdek waarom Patrick van Pijl de perfecte keuze is voor jouw evenement en hoe je hem kunt boeken voor een onvergetelijke lezing.

Patrick van der Pijl

Gerenommeerde Businessmodelstrateeg

Het hedendaagse bedrijfslandschap is voortdurend in beweging, en succesvolle organisaties moeten zich aanpassen om te gedijen. Patrick van Pijl is de spreker die je nodig hebt om je publiek te inspireren en te begeleiden bij het navigeren door deze uitdagingen. Of je nu worstelt met strategie en innovatie, op zoek bent naar nieuwe zakelijke modellen, of de transitie maakt naar een circulaire economie, Patrick heeft de inzichten en expertise om je te leiden.

Onderwerpen die Patrick van Pijl kan behandelen

 1. Strategie en Innovatie in Tijden van Onzekerheid: Leer hoe je je organisatie kunt aanpassen en bloeien in een snel veranderende wereld.
 2. Circulaire Bedrijfsmodellen: Ontdek de voordelen van circulaire economie en hoe je duurzaamheid kunt integreren in je bedrijfsstrategie.
 3. Platform Bedrijfsmodellen: Verken de kracht van platformen en hoe ze de toekomst van zakendoen vormgeven.
 4. Bedrijfsmodel Verschuivingen: Leer de zes belangrijkste verschuivingen in bedrijfsmodellering begrijpen, van lineair naar exponentieel.
 5. Innovatie van Bedrijfsmodellen: Ontwikkel nieuwe tools, vaardigheden en mindset voor strategie en innovatie.
 6. Beheer van je Bedrijfsmodel Portfolio: Leer hoe je je bedrijfsmodelportfolio kunt beheren en optimaliseren voor succes.
 7. Bedrijfsmodel Strategie: Ontdek hoe je een effectieve bedrijfsmodelstrategie kunt ontwikkelen en implementeren.

Patrick van Pijl inhuren voor een lezing

Bij Sprekersbureau Quality Bookings streven we ernaar om je de best mogelijke spreker te bieden die past binnen je budget en doelstellingen. Patrick van Pijl is een van onze exclusieve sprekers, en zijn expertise kan de sleutel zijn tot het succes van je evenement. We begrijpen dat het boekingsproces een belangrijke stap is, dus laten we eens kijken hoe eenvoudig het is om Patrick voor je evenement te boeken.

Het boekingsproces

Het boeken van Patrick van Pijl voor je evenement is een eenvoudig en gestroomlijnd proces dat begint met jouw behoeften en doelstellingen. Hier is hoe het werkt:

 1. Informatie Verzamelen: Neem contact met ons op en deel de doelgroep en doelstellingen van je evenement, evenals de rol die je wilt dat Patrick van Pijl speelt.
 2. Spreker Selectie: Op basis van je informatie zullen wij je een selectie van sprekers voorstellen die perfect aansluiten bij je wensen en budget.
 3. Offerte: Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte op maat met alle details over de lezing van Patrick van Pijl, inclusief de kosten en beschikbaarheid.
 4. Boekingsgarantie: Bij Quality Bookings bieden we een veilige boekingsgarantie, zodat je met vertrouwen kunt boeken, wetende dat we ons inzetten voor een succesvol evenement.

Drempels overwinnen

We begrijpen dat het boeken van een spreker een belangrijke beslissing is, en we zijn hier om eventuele barrières weg te nemen. Daarom hebben we bij Quality Bookings ruim 19 jaar ervaring in sprekersmanagement en zijn we er trots op dat we direct contact hebben met meer dan 1000 sprekers, waaronder Patrick van Pijl. Bovendien garandeert ons exclusieve beheer van ruim 140 sprekers dat wij altijd de beste match voor uw evenement kunnen vinden.

Biografie van Patrick van Pijl

Patrick van Pijl is een pionier in het veld van strategie en innovatie. Als oprichter en CEO van Business Models Inc. heeft hij sinds 2009 wereldwijd organisaties geholpen om nieuwe wegen naar succes te ontdekken. Zijn passie voor strategisch visievorming, grafische facilitering en storytelling heeft hem tot een gewaardeerde expert gemaakt in het creëren van duurzame zakelijke modellen.

Bestsellerauteur

Patrick is de producent van het best verkochte boek ‘Business Model Generation‘, waarvan meer dan vier miljoen exemplaren in 37 talen zijn verkocht. Bovendien noemde USA Today “Business Model Generation” een van de 12 beste zakelijke boeken aller tijden, en werd de Duitse editie uitgeroepen tot Managementboek van het Jaar. Bovendien was Patrick ook co-auteur van het boek ‘Design a Better Business‘, dat nieuwe tools, vaardigheden en mindsets biedt voor strategie en innovatie. Het boek stond op nummer 1 op Amazon’s New Releases-lijst in de categorie Strategieboeken en is in 15 talen vertaald. Bovendien introduceert zijn meest recente boek, ‘Business Model Shifts’, zes nieuwe manieren om waarde voor klanten te creëren, en werd in november 2020 gelanceerd.

Gerenommeerde businessmodelstrateeg

Voor zijn nieuwste boek, ‘Business Model Shifts’, onderzocht Patrick meer dan 200 mondiale bedrijfsmodellen. Bovendien identificeerde hij zes cruciale verschuivingen in bedrijfsmodellering, waaronder de overgang van lineaire naar exponentiële modellen en van producten naar diensten. Deze diepgaande inzichten maken Patrick tot een autoriteit op het gebied van strategie en innovatie.

Bovendien heeft Patrick meer dan 500 keynotes gegeven in meer dan 30 landen, waarbij hij het publiek inspireerde met zijn diepgaande kennis en inspirerende presentaties. Als je dus een spreker zoekt die de complexe wereld van strategie en businessmodellen begrijpelijk en toegankelijk maakt, dan ben je bij Patrick van Pijl aan het juiste adres.

Kies voor inspiratie, kies voor Patrick van Pijl

Kortom, als je op zoek bent naar een spreker die je evenement naar een hoger niveau tilt, zoek dan niet verder dan Patrick van Pijl. Met zijn indrukwekkende ervaring, bestsellers en diepgaande expertise in strategie en bedrijfsmodellen, zal hij je publiek inspireren en de sleutel tot succes onthullen. Bij Sprekersbureau Quality Bookings zijn we er om je te helpen bij elke stap van het boekingsproces, en we streven ernaar om altijd de beste match voor je evenement te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op om Patrick van Pijl te boeken en je evenement onvergetelijk te maken. Samen kunnen we de weg naar succes plaveien.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Patrick van der Pijl

"Patrick is een geweldige kerel om mee samen te werken, hij is deskundig, slim, innovatief maar bovenal een mensenmens, hij motiveert, bouwt relaties op, gebruikt humor om boodschappen over te brengen en daardoor is hij zeer effectief in wat hij doet!"

― Thomas Beerepoot

"Met zijn heldere focus en open-mind aanpak is hij in staat u in een richting te begeleiden die helder, concreet en effectief is. Zijn werkwijze haalt het beste uit u en uw bedrijf."

― Amia Cate Audrey

"Patrick zet met zijn enthousiasme, creativiteit en geloof in delen saaie en abstracte bedrijfsmodellen om in levendige verhalen die blijven hangen. Op dit moment ben ik op zoek naar manieren waarop hij waarden kan toevoegen aan mijn netwerken."

― Mattijs Maussen
Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Patrick van der Pijl inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Patrick van der Pijl
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers