20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Herman Wijffels

Herman Wijffels als spreker boeken

Herman Wijffels is jouw ideale keuze als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook diepgaande inzichten biedt in thema’s als duurzaamheid, economie en sociale verandering! Met zijn indrukwekkende carrière, waarin hij onder meer voorzitter van de Rabobank, lid van de Wereldbank en hoogleraar Duurzaamheid was, brengt Herman een schat aan ervaring en kennis mee naar elk evenement. Op deze pagina ontdekt u waarom Herman de spreker is die uw evenement kan transformeren.

Herman Wijffels

Duurzaamheid en maatschappelijke verandering

In een wereld waar duurzaamheid steeds crucialer wordt, biedt Herman Wijffels inzicht en expertise. Hij benadrukt de noodzaak van een nieuw economisch bewustzijn, waarbij ondernemingen niet alleen beoordeeld worden op financiële winst, maar ook op hun bijdrage aan de samenleving en het welzijn van mensen. Herman spreekt over onderwerpen als de circulaire economie en maatschappelijk verantwoord ondernemen, en biedt praktische strategieën voor het realiseren van een rechtvaardigere en duurzamere wereld. Zijn lezingen bieden een diepgaande blik op hoe nieuwe technologieën kunnen bijdragen aan duurzame ontwikkeling.

Herman Wijffels inhuren voor een lezing

Het boeken van Herman Wijffels voor je evenement is eenvoudig en transparant, dankzij de All-Inclusive tarieven en snelle service van Quality Bookings. Neem contact op voor een offerte en binnen 24 uur weet je precies wat je kunt verwachten. Ons team ondersteunt je bij elke stap, van het eerste contact tot na de lezing, om ervoor te zorgen dat je evenement vlekkeloos verloopt.

Biografie van Herman Wijffels

Herman Wijffels is een vooraanstaand figuur in zowel het Nederlandse bedrijfsleven als in internationale financiële instellingen. Zijn carrière begon bij de Rabobank, waar hij opklom tot voorzitter van de raad van bestuur. Zijn visie en leiderschap hebben de bank naar nieuwe hoogten gebracht, waarbij de focus altijd bleef liggen op duurzaamheid en ethisch bankieren.

Het zijn die expertise en dat inzicht die hem naar de mondiale arena brachten als lid van het bestuur van de Wereldbank in Washington, waar hij werkte aan het bevorderen van de mondiale economische ontwikkeling en armoedebestrijding.

Terug in Nederland, speelde hij een cruciale rol als kabinetsformateur en voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER), waarbij hij de dialoog tussen werkgevers, werknemers en de overheid bevorderde.

Momenteel is Herman Wijffels hoogleraar Duurzaamheid en Maatschappelijke Verandering aan de Universiteit van Utrecht. Hier deelt hij zijn kennis en ervaring om de volgende generatie leiders te inspireren en op te leiden. Zijn betrokkenheid bij World Connectors, een organisatie gericht op een duurzame en rechtvaardige wereld, toont zijn voortdurende inzet voor deze idealen.

Herman’s visie op leiderschap gaat verder dan enkel het zakelijke. Hij pleit voor een balans tussen werk en privéleven en benadrukt het belang van diversiteit in de top van organisaties, met name de toevoeging van meer vrouwen in leidinggevende posities. Zijn ideeën over Het Nieuwe Werken, waarbij technologie en hooggeschoolde medewerkers centraal staan, hebben de manier waarop bedrijven denken over werk en productiviteit getransformeerd.

Met zijn vermogen om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren, is Herman Wijffels een spreker die niet alleen informeert, maar ook inspireert. Zijn lezingen nodigen uit tot reflectie en actie, en laten een blijvende indruk achter op zijn publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Herman Wijffels

Schrijf een review

Video met Herman Wijffels

Meer informatie & boekingen

Herman Wijffels inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Herman Wijffels
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers