20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver als spreker boeken

Nicolette Kluijver, geboren op 29 september 1984, is een veelzijdig talent in de Nederlandse mediawereld. Als ervaren televisiepresentatrice en voormalig model, bekend van programma’s zoals ‘Adam Zkt. Eva’ op RTL 5 en ‘Spuiten en Slikken’ op BNN, brengt zij een unieke mix van charisma, ervaring en inzicht naar uw evenement. Nicolette staat bekend om haar dynamische presentatiestijl en haar vermogen om boeiende verhalen te vertellen, waardoor ze een ideale keuze is voor uiteenlopende evenementen en seminars.

Nicolette Kluijver

TV presentatrice

Ben je op zoek naar een veelzijdige, dynamische spreker die je evenement een unieke twist geeft? Dan is Nicolette Kluijver jouw perfecte keuze. Met een achtergrond in televisiepresentatie, acteren en modellenwerk, brengt Nicolette een schat aan ervaring en inzichten naar je podium. In deze pagina ontdek je wat Nicolette te bieden heeft als spreker, inclusief haar expertise in media, entertainment en persoonlijke ontwikkeling.

Over media en entertainment

Nicolette Kluijver, een expert op het gebied van media en entertainment, biedt een boeiend inzicht in deze dynamische wereld. Kies je voor een lezing van Nicolette, dan kies je voor een diepgaande duik in de fascinerende wereld van televisie, mode en persoonlijke branding. Ze deelt haar ervaringen over werken voor bekende merken en in populaire TV-programma’s, geeft tips over hoe je jezelf kunt presenteren in de media, en bespreekt de evolutie van entertainment in de digitale tijd.

Nicolette Kluijver inhuren voor een lezing

Het boeken van Nicolette Kluijver voor je evenement is eenvoudig en stressvrij. Ons proces is ontworpen om drempels weg te nemen en een soepele ervaring te bieden. Neem contact met ons op, bespreek je behoeften en ontvang binnen 24 uur een all-inclusive offerte. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, van boeking tot de uitvoering van de lezing, zodat je gegarandeerd bent van een succesvol evenement.

Biografie van Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver, geboren in Hilversum, groeide op in Almere waar ze al op jonge leeftijd haar talenten in de schijnwerpers zette. Haar moeder, die Nicolette’s passie voor zingen herkende, schreef haar in voor ‘Kinderen voor Kinderen on Tour’. Daar schitterde ze met haar soloperformances. Haar televisiedebuut maakte ze op zestienjarige leeftijd in Almere met ‘AlmereRulez TV’.

Op haar zeventiende begon Nicolette aan een internationale carrière als model, werkend voor topmerken zoals Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star. Tussen 2002 en 2005 verscheen ze ook in ‘Goede tijden, slechte tijden’. Haar televisiecarrière nam een vlucht toen ze deelnam aan ‘De Farm’ en later ‘6pack’ en ‘Spuiten en Slikken’ presenteerde.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Talen
 • Snel contact met Nicolette Kluijver
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Nicolette Kluijver inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Nicolette Kluijver
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers