Nicolette Kluijver

Voormalig fotomodel Nicolette Kluijver is bekend van tal van gewaagde, spraakmakende programma’s als Spuiten en slikken en Try before you die. Deze vrolijke televisiemaakster met durf is te boeken als presentator.

Avonturen
Nicolette Kluijver ambieert aanvankelijk een agrarische carrière, maar wordt ontdekt door een internationaal modellenbureau en komt daarna via een auditie terecht bij het televisieprogramma 6Pack.  In 2006 komt zij in dienst bij BNN, waar zij het team van Spuiten en Slikken gaat versterken, zowel voor als achter de camera. Later presenteert zij dat programma vol seks- en drugsavonturen ook. In het BNN-programma Try Before You Die zoekt Nicolette haar grenzen op en belandt ze in de meest bizarre situaties. Zij is verder te zien in programma’s als De Klimaatpolitie, Weg met BNN en maakt ook reportages tijdens Serious Request. Verder doet zij in 2009 mee aan Ranking the Stars.

Sexy Vegetariër
In 2008 wordt Nicolette Kluijver genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring in de categorie Televizier Talent Award, een nieuwe publieksprijs voor aanstormend TV-talent. In 2011 wordt zij verkozen tot ‘Meest Sexy Vegetariër’ van het jaar.

Per 1 januari 2014 is Nicolette van BNN overgestapt naar RTL 5. Voor deze zender gaat zij onder andere het avontuurlijke realityprogramma Expeditie Robinson presenteren en de (naakte) datingshow Adam zoekt Eva.

Nicolette Kluijver spreekt graag over:

Nicolette Kluijver boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Nicolette Kluijver. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21