20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Natasja Froger

Natasja Froger als spreker boeken

Ontdek waarom Natasja Froger de ideale keuze is voor jouw evenement. Met haar charismatische aanwezigheid en uitgebreide ervaring in de entertainmentindustrie, brengt Natasja een unieke dynamiek naar elk podium. Deze pagina biedt je een diepgaande blik op wat Natasja kan bieden als gastspreker, van persoonlijke anekdotes tot haar inzichten in maatschappelijke kwesties.

Natasja Froger

Televisiepresentatrice

Natasja Froger als dagvoorzitter boeken

Natasja Froger is niet alleen een getalenteerde spreker, maar ook een uitzonderlijke dagvoorzitter. Haar vermogen om publiek te boeien en evenementen naadloos te leiden maakt haar de perfecte keuze voor congressen en seminars. Met Natasja als dagvoorzitter garandeer je een evenement dat zowel professioneel als inspirerend is.

Over maatschappelijke betrokkenheid

Natasja Froger spreekt met passie over maatschappelijke betrokkenheid. Ze belicht het belang van sociale verantwoordelijkheid en hoe individuen en organisaties hieraan kunnen bijdragen. Deze sectie duikt in de verschillende aspecten van maatschappelijke betrokkenheid, van filantropie tot vrijwilligerswerk, en biedt inzicht in hoe Natasja’s ervaringen hiermee jouw evenement kunnen verrijken.

Natasja Froger inhuren voor een lezing

Het boeken van Natasja Froger voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Deze sectie leidt je door de stappen van het boekingsproces bij Quality Bookings. Met onze all-inclusive tarieven, 24-uurs offerteservice, uitgebreide support, en tevredenheidsgarantie, wordt het inhuren van Natasja een moeiteloze en bevredigende ervaring.

Biografie van Natasja Froger

Natasja Froger, een bekende Nederlandse televisiepresentatrice, heeft een fascinerende levensloop die haar tot een unieke en boeiende persoonlijkheid maakt. Ze is geboren en getogen in Brielle als dochter van een zeeman. Op haar vijftiende verhuisde Natasja naar Giethoorn, waar ze later een opleiding tot medisch secretaresse volgde. Voordat ze haar televisiecarrière begon, werkte ze jarenlang als stewardess en purser bij KLM Cityhopper, wat haar ervaring en inzicht in verschillende culturen en levensstijlen heeft gegeven.

In 2006 maakte Froger haar televisiedebuut met het TROS-programma “Schoondochter gezocht”. Dit was de start van een succesvolle loopbaan in de televisiewereld. Ze werd snel daarna het gezicht van het SBS6-programma “Hart in Aktie”, waar ze Wendy van Dijk opvolgde. In de daaropvolgende jaren presenteerde ze diverse shows, waaronder “Kinderen Zingen Met Sterren” en “De Frogers: Effe geen cent te makken”. Natasja’s veelzijdigheid als presentatrice bleek verder uit haar rol in verschillende RTL-programma’s zoals “De Frogers: Helemaal Heppie”, “Bonje met de buren”, “Welcome Home”, en “Het Is Hier Geen Hotel”. Haar empathie en oprechtheid kwamen vooral tot uiting in programma’s zoals “Met Open Armen”, waarin ze gezinnen volgt in het adoptieproces.

Haar werk in de televisiewereld bleef evolueren en in 2017 presenteerde Froger het programma “Bouwval Gezocht” op RTL 4. Daarnaast nam ze in 2019 de presentatie van “Voor Hetzelfde Geld” over en vanaf 2020 presenteerde ze samen met Angela Groothuizen en Caroline Tensen het programma “Five Days Inside”.

Op persoonlijk vlak heeft Natasja een relatie gehad met Jonnie Boer voordat ze de bekende zanger René Froger ontmoette. Samen hebben ze twee kinderen. Haar inzet voor de maatschappij en haar betrokkenheid bij diverse sociale initiatieven werden erkend toen ze in 2016 werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Natasja Froger’s leven is een inspirerend voorbeeld van veelzijdigheid, veerkracht en maatschappelijke betrokkenheid, wat haar tot een gewilde gastspreker en dagvoorzitter maakt. Haar ervaringen, zowel in haar persoonlijke leven als in haar professionele carrière, weerspiegelen een diepgaand begrip van de uitdagingen en schoonheden van het leven, waardoor zij een echte aanwinst is voor elk evenement.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Natasja Froger

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Natasja Froger inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Natasja Froger
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers