De echtgenote van zanger René Froger, Natasja Froger-Kunst, timmert sinds 2006 aan de weg als presentator van televisieprogramma’s. Zij wordt vooral geroemd om haar inlevingsvermogen.

Natasja Kunst wordt in 1965 geboren te Brielle als dochter van een zeeman. Na de Mavo volgt zij een opleiding tot medisch secretaresse en diverse taalcursussen, en is zij jarenlang werkzaam als stewardess. In 1991 trouwt Natasja met René Froger.

Hart in Aktie
In 2006 maakt Natasja Froger bij de TROS haar debuut als televisiepresentatrice met het programma Schoondochter Gezocht. Later dat jaar stapt zij over naar SBS 6, waarbij zij Wendy van Dijk opvolgt als presentatrice van het veelbekeken programma Hart in Aktie. Op 26 april 2008 presenteert Natasja  de show Kinderen Zingen Met Sterren. Dat jaar is het gezin Froger ook te zien in het programma De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken. In 2009 is het gezin wederom op de buis, nu in het RTL-programma De Frogers: Helemaal Heppie. Sinds 2010 treedt Natasja samen met John Williams op als vaste presentator van het RTL4-programma Bonje Met De Buren. Sinds mei 2011 presenteert zij tevens het programma Welcome Home.

Orange Babies
Naast haar werkzaamheden als presentatrice is Natasja Froger ambassadrice van de stichting Orange Babies, die als voornaamste doel heeft de hulp aan zwangere vrouwen en hun baby’s in Afrika die met HIV zijn besmet.

Natasja Froger is te boeken als presentator.

Natasja Froger spreekt graag over:

Natasja Froger boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Natasja Froger. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21