Martin Gaus werd een Bekende Nederlander met televisieprogramma’s als Dierenmanieren. Op zijn kenmerkende enthousiaste toon en met gedegen kennis over het gedrag van honden en katten wist hij jarenlang de mensen aan de buis te kluisteren. U kunt Martin Gaus inhuren als spreker. Op geheel eigen wijze trekt hij paralellen tussen het gedrag van dieren en mensen in het bedrijfsleven.

Gaus was is zijn jeugd een begenadigd honkballer en speelde voor het Nederlands elftal op het Europees Kampioenschap. Verder was hij directeur van een staalhandel. In 1974 maakte hij van zijn hobby zijn beroep door een hondenschool te starten.

Dierenmanieren
De TROS had vervolgens wel oren naar zijn televisieconcept Dierenmanieren, dat voor het eerst in 1981 op de buis verscheen. Vervolgens had Gaus jaren achtereen televisieshows. Na Dierenmanieren volgde in 1989 De Natte Neuzen Show, een hondenrace die Gaus op zijn kenmerkende bevlogen en humoristische manier aan elkaar praatte. Het programma was tot 1996 te bewonderen op de Nederlandse televisie.

Hondenexpert
Daarna trad Gaus regelmatig op in diverse programma’s als hondenexpert en dierenliefhebber. Tijdens de Europese verkiezingen van 2004 en de Tweede Kamerverkiezingen van 2006 was hij lijstduwer voor de Partij voor de Dieren.

In 2014 werd hij benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Wilt u Martin Gaus inhuren als spreker? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Martin Gaus boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Martin Gaus. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21