Everon Jackson Hooi

Acteur Everon Jackson Hooi, bekend van de serie Goede Tijden, Slechte Tijden, is te boeken als presentator.

Goede Tijden
Everon Jackson Hooi, geboren op het eiland Curaçao, verhuist op 8-jarige leeftijd met zijn moeder naar Dordrecht. Na de MAVO studeert hij Audiovisueel Vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Hij stort zich al tijdens zijn opleiding op zijn grote passie, acteren. Bijzonder genoeg mag hij terugreizen naar zijn geboorte-eiland om het succesvolle televisiedrama De Erfenis op te nemen, waarin hij de rol van Ciro Pietersoon vertolkt. Kort daarna krijgt Everon de rol van Bing Mauricius in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2006 maakt hij zijn filmdebuut in Doodeind.

Ambassadeur
Naast zijn acteerwerk ontwikkelt Everon tv-formats, en hij legt zich ook toe op het produceren en regisseren van muziekvideo’s en reclamespotjes. Verder zet Everon Jackson Hooi zich in voor het goede doel. Hij is bijvoorbeeld ambassadeur van de Stichting Internationale Kinderhulp Nederland.

Everon Jackson Hooi spreekt graag over:

Everon Jackson Hooi boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Everon Jackson Hooi. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21