20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Everon Jackson Hooi

Everon Jackson Hooi als spreker boeken

Wilt u een veelzijdige en inspirerende gastspreker boeken voor uw evenement? Everon Jackson Hooi is een uitmuntende keuze. Bekend van televisie, theater en film, brengt Everon een unieke mix van entertainment, diepgaande inzichten en persoonlijke ervaringen naar uw podium. Hij spreekt over een breed scala aan onderwerpen, van diversiteit en inclusie tot creativiteit en persoonlijke groei. Met zijn charismatische aanwezigheid en authentieke verhaalstijl weet Everon zijn publiek te boeien en te inspireren.

Everon Jackson Hooi

Acteur en presentator

Everon Jackson Hooi als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Everon Jackson Hooi een frisse en dynamische energie naar uw evenement. Zijn ervaring in de media-industrie, gecombineerd met zijn talent voor storytelling, stelt hem in staat om thema’s als creativiteit, media, en persoonlijke ontwikkeling op een boeiende manier te presenteren. Everon is niet alleen een uitstekende spreker, maar ook een vaardige moderator die gesprekken en panel discussies soepel en met diepgang kan leiden.

Over diversiteit en inclusie

Diversiteit en inclusie zijn thema’s waar Everon Jackson Hooi met passie over spreekt. In een wereld waar deze onderwerpen steeds belangrijker worden, deelt hij zijn inzichten en ervaringen over het belang van een inclusieve samenleving en werkplek. Hij behandelt onderwerpen als culturele diversiteit, gendergelijkheid en de kracht van representatie. Zijn lezingen bieden praktische adviezen en inspirerende voorbeelden die toehoorders aanzetten tot nadenken en actie.

Everon Jackson Hooi inhuren voor een lezing

Het boeken van Everon Jackson Hooi voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice nemen we alle zorgen uit handen. We bespreken samen uw wensen en zorgen voor een naadloze integratie van Everon’s lezing in uw programma. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat u met vertrouwen de perfecte spreker voor uw evenement kunt boeken.

Biografie van Everon Jackson Hooi

Everon Jackson Hooi, een naam die synoniem staat voor veelzijdig talent, is een prominente figuur in de Nederlandse entertainmentindustrie. Geboren op 30 april 1982 in Curaçao, verhuisde Everon op jonge leeftijd naar Nederland, waar hij zijn passie voor acteren ontdekte.

Zijn carrière begon op de toneelschool, waarna hij snel naam maakte in de Nederlandse film- en televisiewereld. Everon werd landelijk bekend door zijn rol in de populaire soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, waar hij vanaf 2005 de rol van Bing Mauricius vertolkte. Zijn vertolking van deze complexe en veelgelaagde karakter leverde hem lof en erkenning op binnen de acteerwereld.

Naast zijn werk in de soapserie heeft Everon ook in diverse Nederlandse films en televisieprogramma’s gespeeld. Zijn veelzijdigheid als acteur is te zien in rollen variërend van komedie tot drama, waarbij hij steeds weer nieuwe aspecten van zijn talent laat zien.

Maar Everon is meer dan alleen een acteur. Hij is ook een gepassioneerd spreker en dagvoorzitter die zijn ervaringen in de showbusiness gebruikt om belangrijke thema’s als diversiteit, inclusie en persoonlijke groei aan te kaarten. Met zijn verhalen en inzichten inspireert hij een breed publiek, van jong tot oud.

Zijn toewijding aan maatschappelijke kwesties blijkt ook uit zijn betrokkenheid bij verschillende goede doelen en initiatieven gericht op jongeren en onderwijs. Everon is een inspirator die jongeren aanspoort om hun dromen na te jagen en hun potentieel te realiseren.

In zijn vrije tijd is Everon een fervent reiziger en fotograaf. Deze passies hebben hem naar verschillende hoeken van de wereld gebracht, waarbij hij zijn ervaringen en verhalen deelt met zijn volgers op sociale media. Zijn fotografie weerspiegelt zijn oog voor detail en zijn vermogen om verhalen te vertellen via beelden.

Everon’s reis, zowel professioneel als persoonlijk, maakt hem een uitzonderlijke en boeiende spreker. Zijn vermogen om te verbinden met zijn publiek, gecombineerd met zijn ervaring en inzichten, maakt hem een ideale keuze voor een breed scala aan evenementen en gelegenheden. Door Everon Jackson Hooi te boeken, haalt u niet alleen een getalenteerde spreker in huis, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die uw evenement ongetwijfeld naar een hoger niveau zal tillen.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Everon Jackson Hooi

Schrijf een review

Video met Everon Jackson Hooi

Meer informatie & boekingen

Everon Jackson Hooi inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Everon Jackson Hooi
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers