Spreker: Spreker

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Sprekers zijn niet meer weg te denken op congressen en seminars. En terecht! Een goede spreker zorgt voor interactie en humor. Ook kunt u met de juiste spreker uw gasten inspireren en motiveren. Maar dan moet u wel de juiste sprekers hebben die past bij uw bedrijf, doelgroep, doelstellingen en uw budget! Maar hoe vindt u deze spreker?

Klik hier voor onze sprekers

Quality Bookings heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren van de juiste sprekers voor de juiste bijeenkomst. U krijgt bij ons professioneel advies en altijd een voorstel op maat. Wij maken altijd een offerte op basis van het imago van uw bedrijf, de doelgroep, uw budget en het thema van de dag. Hierdoor vinden wij altijd de juiste match. U staat bij ons nooit voor onaangename verrassingen!

Professioneel & betrouwbaar
Tijdens uw congres of meeting wilt u bij uw gasten een professionele en goede indruk achterlaten en nog belangrijker: u wilt beleving creëren. Dit kunt u bereiken door een goede spreker in te huren die bij uw bedrijf, onderwerp en uitstraling past. Niet elke spreker is voor elke doelgroep en bijeenkomst geschikt.

Advies over de juiste spreker
Er is zo’n groot aanbod dat het bijna niet te doen is voor u als bedrijf om uw eigen spreker te gaan zoeken. Wij zoeken op basis van uw concept de juiste match bij uw event. De doelstelling, de boodschap en uw gasten zijn de doorslaggevende factoren voor het vinden van de juiste keynote.

Wat kost een spreker?
De kosten voor het boeken van een spreker zijn erg verschillend. De prijs voor een spreker hangt af van de bekendheid van de spreker en de hoeveelheid voorbereidingstijd. Bij ons kunt u al een spreker boeken vanaf €1000. Alle sprekers die u via ons boekt is gegarandeerd professioneel & betrouwbaar. Wij hebben in ons aanbod ook een aantal betaalbare sprekers. Uiteraard is betaalbaar een ruim begrip en voor iedereen anders.

Cabaretier boeken als spreker
Het boeken van een cabaretier als spreker is in deze tijden erg populair. De cabaretier brengt humor in het programma en humor is één van meest sterke communicatiemiddelen. Toch is de keuze voor de juiste cabaretier niet eenvoudig. De cabaretier moet passen bij uw doelgroep. Wij denk graag met u mee en vinden altijd de juiste match voor u die past bij uw bedrijf en doelstellingen.

Quality Bookings is sponsor PSA Holland
Wij zijn de laatste jaren als artiesten- en sprekersbureau bijzonder actief in de zakelijke markt. Wij boeken jaarlijks honderden sprekers en dagvoorzitters voor diversen grote congressen en seminars. Onze klantenkring bestaat inmiddels uit mkb tot aan grote internationale bedrijven die wij met plezier en passie de juiste spreker adviseren voor het juiste event. Om onze klanten een zo goed mogelijk advies te kunnen geven moeten wij natuurlijk een goed contact hebben met onze sprekers. Wij investeren veel energie en tijd in goed contact met onze sprekers en wij begeleiden hen bij het hoog houden van de kwaliteit. Juist om die reden hebben wij besloten om partner te worden van de Professional Speakers Association Holland (PSA).

Exclusieve sprekers bij Quality Bookings
Quality Bookings heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot één van de meest toonaangevende sprekersbureaus van Nederland. Wij verzorgen inmiddels voor ruim 50 sprekers exclusief te boeken en management. Wij zorgen dat deze sprekers in de markt worden gezet en zorgen voor een correcte afhandeling van het boekingsproces. Elke samenwerking is per spreker verschillend. Deze word geheel aangepast aan de wensen van de spreker. Wilt u weten welke sprekers wij exclusief vertegenwoordigen? Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie.

Welk voordeel heeft het om een spreker te boeken voor uw event?

  • Een spreker zorgt voor diepgang
  • Een bekende spreker zorgt voor meer traffic naar uw event
  • Een spreker zorgt voor meer interactie met uw gasten
  • Bij het inzetten van een spreker zorgt u voor een betere opname van informatie
  • Zorg ervoor dat u met het inzetten van een spreker uw gasten te inspireert

Wat is het verschil tussen een spreker en een dagvoorzitter?
Een spreker spreekt meestal over een bepaald onderwerp waar hij zijn vak van heeft gemaakt. De lezing van de spreker duurt doorgaans 30 tot 60 minuten waarin hij uw gasten meeneemt in zijn wereld van kennis en overdracht. Een dagvoorzitter moet u meer zien als een presentator die het gehele programma professioneel en foutloos aan elkaar smelt.

Erica Terpstra over Quality Bookings:

Niels Houtepen over Quality Bookings: 

Spreker boeken

Voor prijzen het inhuren van Spreker kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht