Mark Teeuwissen

Mark Teeuwissen, makelaar, inspirator en schrijver.

Voormalig NVM makelaars adviseert: verkoop zelf je huis

Mark Teeuwissen is gecertificeerd register makelaar, docent en verkoopexpert. Hij heeft  een eigen makelaarskantoor in ’t Gooi gehad. De afgelopen jaren heeft hij enkele honderden particuliere verkopers van een internet-makelaar geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop. Met zijn verkoopkennis en ervaring heeft hij een unieke en innovatieve visie ontwikkeld over hoe je als woningeigenaar het beste je huis kunt verkopen. In zijn boek Je huis verkoop je zo! vertelt Mark hoe je dat aanpakt.

In zijn visie op het verkopen van een woning gaat Mark er vanuit dat niemand zo goed zijn huis kan verkopen als de huiseigenaar zelf en dat iedere woningverkoop een unieke op maat gesneden aanpak verdient. Om die reden heeft hij Huisunie opgericht om voor elke klant een eigen verkoopstrategie te ontwikkelen met een persoonlijk plan van aanpak op maat. Zo houdt de verkoper zelf de regie over de verkoop van zijn woning.

In zijn lezingen over het succesvol verkopen van je woning legt Mark uit wat de beste marketingtechnieken zijn, hoe je de slimste vraagprijs bepaald, hoe je je woning verkoop-klaar maakt, je de ‘klik’ met jouw huis kunt organiseren, de beste onderhandel-stijlen zijn en wat de juiste timing in je verkoopproces is.

Onderwerpen waarover Mark onder andere spreekt:

  • De beste marketingtechnieken
  • Slimme vraagprijs bepalen
  • De ideale bezichtiging uitvoeren
  • Beter onderhandelen
  • Ideale timing in een verkoopproces

Mark kan zijn lezingen in het Nederlands en Engels geven.

Wilt u Mark Teeuwissen boeken als gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Mark Teeuwissen spreekt graag over:

Mark Teeuwissen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Mark Teeuwissen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21