20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mark Teeuwissen

Mark Teeuwissen als spreker boeken

Mark Teeuwissen is een inspirerende spreker met een unieke kijk op het succesvol verkopen van je woning. Als voormalig NVM makelaar en verkoopexpert heeft hij een schat aan ervaring en kennis opgebouwd. Met zijn boek “Je huis verkoop je zo!” deelt hij zijn inzichten over hoe je als woningeigenaar het beste je huis kunt verkopen. In deze sectie, laten we je kennismaken met Mark Teeuwissen als gastspreker en ontdek waarom je hem zou moeten boeken voor jouw evenement.

Mark Teeuwissen

Woongeluk

Mark Teeuwissen als dagvoorzitter boeken

Naast zijn rol als gastspreker, excelleert Mark Teeuwissen als dagvoorzitter op congressen en seminars. Met zijn charismatische persoonlijkheid en uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt, weet hij het publiek te boeien en de interactie te stimuleren. Als dagvoorzitter zorgt Mark voor een soepele en professionele begeleiding van jouw evenement, waarbij hij deelnemers betrekt en de juiste toon zet.

Over succesvol woningverkopen

Mark Teeuwissen is een expert op het gebied van succesvol woningverkopen. Hij gelooft dat niemand zijn huis beter kan verkopen dan de eigenaar zelf. Zijn visie is gebaseerd op een unieke en op maat gesneden aanpak voor elke woningverkoop. In zijn lezingen deelt Mark waardevolle inzichten over onderwerpen zoals:

 • De beste marketingtechnieken voor woningverkoop.
 • Het bepalen van de slimste vraagprijs.
 • Het uitvoeren van de ideale bezichtiging.
 • Effectief onderhandelen.
 • De juiste timing in het verkoopproces.

Mark biedt zowel Nederlandstalige als Engelstalige lezingen aan, waardoor hij een breed publiek kan aanspreken.

Mark Teeuwissen inhuren voor een lezing

Het inhuren van Mark Teeuwissen voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces dankzij Quality Bookings. We begrijpen dat het boeken van een spreker een belangrijke beslissing is, daarom bieden we uitgebreide support en snelle offertes. Het boekingsproces omvat de volgende stappen:

 1. Neem contact met ons op: Laat ons weten dat je Mark Teeuwissen wilt boeken als spreker. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.
 2. Offerte binnen 24 uur: Binnen 24 uur ontvang je een gedetailleerde offerte met all-inclusive tarieven.
 3. Boekingsbevestiging: Na akkoord op de offerte, bevestigen we de boeking en plannen we de lezing in.
 4. Voorbereiding: We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld voor jouw evenement.
 5. Succesvolle lezing: Mark Teeuwissen zal je publiek inspireren en informeren tijdens zijn lezing.

Biografie van Mark Teeuwissen

Mark Teeuwissen is een veelzijdige professional. Hij heeft ervaring als makelaar, inspirator en schrijver. Als voormalig NVM makelaar heeft hij honderden particuliere verkopers geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop. Hij is gecertificeerd register makelaar, docent en verkoopexpert.

Mark’s visie op woningverkoop benadrukt het belang van een persoonlijke aanpak door de huiseigenaar zelf. Dit leidde tot de oprichting van Huisunie, waar hij voor elke klant een unieke verkoopstrategie ontwikkelt.

Met zijn lezingen deelt Mark Teeuwissen waardevolle inzichten over het succesvol verkopen van je woning. Zijn expertise omvat marketingtechnieken, vraagprijsbepaling, bezichtigingsstrategieën, onderhandelingsvaardigheden en timing in het verkoopproces.

Mark Teeuwissen is beschikbaar als gastspreker en dagvoorzitter voor jouw evenement. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Ontdek hoe Mark Teeuwissen jouw publiek kan inspireren en informeren met zijn unieke kennis en ervaring.

Bij Quality Bookings staan we klaar om jouw evenement tot een succes te maken met Mark Teeuwissen als spreker. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen een onvergetelijke ervaring kunnen creëren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Mark Teeuwissen

Schrijf een review

Video met Mark Teeuwissen

Meer informatie & boekingen

Mark Teeuwissen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Mark Teeuwissen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers