20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mark Paasman

Mark Paasman als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende en talentvolle spreker in Nederland? Zoek niet verder, want Mark Paasman is de spreker die je zoekt. Als oud-militair en ervaringsdeskundige op het gebied van stress, angst en PTSS (posttraumatische stressstoornis), heeft Mark Paasman een unieke expertise ontwikkeld die hij graag deelt met anderen. In dit artikel leer je meer over Mark Paasman, zijn expertise, en hoe je hem kunt boeken als gastspreker voor jouw evenement.

Mark Paasman

Veerkracht en Mentale Weerbaarheid

Over het Onderwerp van de Spreker

Waarom zou je kiezen voor Mark Paasman als spreker? Het antwoord is eenvoudig: zijn verhaal is niet alleen inspirerend, maar ook levensveranderend. Mark heeft niet alleen zelf gevochten voor de Nederlandse vlag, maar heeft ook persoonlijk ervaren hoe PTSS zijn leven kon beheersen na meerdere traumatische gebeurtenissen tijdens zijn militaire dienst. Zijn verhaal is een krachtig voorbeeld van veerkracht en herstel, en hij heeft een unieke methodiek ontwikkeld om anderen te helpen hun eigen PTSS-klachten te overwinnen.

Mark Paasman kan een breed scala aan onderwerpen behandelen tijdens zijn lezingen. Hij deelt zijn kennis over stress, angst, herbelevingen, nachtmerries, zelfmoordgedachten en gevoelens van schuld en machteloosheid. Hij biedt handvatten om deze uitdagingen te overwinnen en een positieve verandering in het leven van zijn luisteraars te bewerkstelligen. Zijn methodiek, die meditatie als een essentieel onderdeel bevat, heeft al tientallen (oud-)geüniformeerde slachtoffers geholpen om hun leven terug te winnen.

Als je Mark Paasman als spreker boekt, krijg je toegang tot zijn diepgaande kennis en ervaring. Je kunt verwachten dat hij zijn publiek zal inspireren, informeren en motiveren om stappen te zetten naar een betere mentale gezondheid en welzijn. Zijn lezingen zijn interactief, boeiend en bieden concrete handvatten voor persoonlijke groei en herstel.

Biografie van Mark Paasman

Mark Paasman is niet zomaar een spreker; hij is een oorlogsveteraan met een ongelofelijke reis van persoonlijke groei en herstel. Na jarenlang in dienst te zijn geweest van de Nederlandse strijdkrachten, werd Mark geconfronteerd met een meervoudig militair trauma en werd hij gediagnosticeerd met PTSS.

Zijn leven werd gekenmerkt door herbelevingen, nachtmerries, mentale ruis en oorsuizen, en hij onderging zeven en een half jaar lang verschillende behandelingen in de zorgsector. Maar Mark gaf de moed niet op en besloot om zijn eigen pad naar herstel te vinden.

Het keerpunt kwam toen hij in aanraking kwam met meditatie, via de Meditation Moments app. Aanvankelijk sceptisch, ontdekte Mark dat meditatie hem hielp om meer controle over zijn leven te krijgen en zijn kijk op de wereld te verbreden. Hij begon intensief te studeren en ontwikkelde zijn eigen methodiek, die wetenschappelijke theorieën en filosofieën integreert.

In 2020 voltooide hij zijn eigen stappenplan en werd hij klachtenvrij. Mark deelde zijn ontdekking met anderen en begon mensen te helpen om PTSS-klachten te overwinnen. Zijn unieke aanpak trok de aandacht van velen, en hij richtte de Mark Paasman Academy op, waar hij anderen begeleidt naar een gelukkiger en gezonder leven.

Mark Paasman is ook auteur van het boek ‘Bevrijd van PTSS’, waarin hij zijn persoonlijke reis beschrijft en de methodiek deelt die hem heeft geholpen. Zijn inzichten in meditatie en stressbestrijding hebben het leven van talloze mensen positief beïnvloed.

Kortom, Mark Paasman is niet alleen een ervaringsdeskundige, maar ook een inspirerende spreker die anderen kan helpen om hun eigen uitdagingen te overwinnen en een gelukkiger en gezonder leven te leiden. Boek hem vandaag nog via Quality Bookings en laat je publiek inspireren door zijn verhaal van veerkracht en herstel. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in de levens van velen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Mark Paasman

Schrijf een review

Video met Mark Paasman

Meer informatie & boekingen

Mark Paasman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Mark Paasman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers