20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marieke de Zwaan

Marieke de Zwaan als spreker boeken

Marieke de Zwaan is niet zomaar een spreker; ze is een inspirator, een gids op de reis naar een gezonder, duurzamer leven door de lens van voeding. Haar verhaal is uniek, doordrenkt met ervaringen van over de hele wereld, en heeft de kracht om niet alleen je denkwijze te veranderen maar ook de manier waarop je leeft. Marieke biedt meer dan alleen lezingen; ze deelt een visie op een mooiere wereld, gevoed door de meest sappige mango’s en zoetste bananen, maar vrij van de ketenen van migraine en lichamelijke klachten. Haar vraag, “Wat is nou het geheim van blakende gezondheid?”, is niet alleen de kern van haar zoektocht maar ook het beginpunt van haar verhaal.

Marieke de Zwaan

Internationaal voedingsexpert

Als je Marieke de Zwaan boekt als gastspreker, duik je diep in de wereld van voeding en gezondheid. Ze neemt je mee langs continenten, deelt de geheimen van een blakende gezondheid en hoe we door bewuster met voeding om te gaan, niet alleen onszelf maar ook onze planeet een dienst bewijzen. Marieke spreekt niet alleen vanuit haar persoonlijke ervaringen; ze spreekt vanuit een plaats van diepgaande transformatie en inzicht, verworven door jaren van onderzoek en zelfexperimentatie. Haar unieke eigenschappen? Een onstilbare honger naar kennis, een hart dat klopt voor duurzaamheid, en de gave om complexe inzichten om te zetten in praktische tips voor elke dag.

Marieke de Zwaan als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Marieke de Zwaan een frisse wind. Haar vermogen om thema’s als voeding, gezondheid, duurzaamheid, cultuur, en zelfs Ubuntu te verweven in een coherent, inspirerend verhaal is ongeëvenaard. Haar kernmerken? Empathie, verbinding, en een onfeilbaar instinct voor de dynamieken binnen een groep. Marieke weet als geen ander hoe je de mindset aan de keukentafel verandert, hoe je voeding laat werken voor je gezondheid en identiteit, en dat alles met respect voor onze planeet.

Wat opdrachtgevers zeggen over Marieke de Zwaan

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en events zijn unaniem: Marieke de Zwaan is een verademing. Haar vermogen om te inspireren, te informeren, en vooral te transformeren, maakt haar tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van voeding en duurzaamheid. “Ze brengt niet alleen haar verhaal, maar ook haar hart,” is een veelgehoord compliment. Haar lezingen gaan verder dan de oppervlakte, ze raken de kern van wat het betekent om mens te zijn in een wereld die schreeuwt om aandacht voor gezondheid en duurzaamheid.

Over voeding, gezondheid, en duurzaamheid

Voeding is meer dan nutriënten; het is cultuur, identiteit, gewoonte, en verlangen. Marieke de Zwaan ontrafelt de complexiteit van voeding en laat zien hoe een bewuste benadering niet alleen onze gezondheid ten goede komt, maar ook een positieve impact kan hebben op de wereld. Van de principes van Ubuntu aan de keukentafel tot de kracht van een gemeenschapstuin in Australië, Marieke deelt inzichten die je uitnodigen om je eigen voedingspatroon onder de loep te nemen en de stap te zetten naar een meer verbonden, duurzame manier van leven.

Marieke de Zwaan inhuren voor een lezing

Het inhuren van Marieke de Zwaan voor een lezing is eenvoudig en ontzorgend dankzij Quality Bookings. Met 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, en een gemiddelde klantbeoordeling van 9,0 staat Quality Bookings garant voor een vlekkeloze ervaring. Binnen 24 uur ontvang je een offerte, ondersteund door uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie. Laat je leiden door de experts en ontdek hoe eenvoudig het is om Marieke de Zwaan te boeken voor een onvergetelijke lezing.

Biografie van Marieke de Zwaan

Marieke de Zwaan’s reis naar het hart van voeding en gezondheid begon niet in een laboratorium of tijdens een dieet, maar in de rijke aarde van een community garden in Australië. Hier ontwaakte haar liefde voor gezonde voeding, aangewakkerd door de eenvoudige, doch diepgaande verbinding tussen de aarde en ons welzijn. Deze liefde groeide uit tot een levensmissie: de wereld laten zien dat gezondheid en duurzaamheid hand in hand gaan, gevoed door de kracht van voeding.

Marieke’s reis is er een van transformatie. Vastgeketend door migraine en lichamelijke klachten, ontdekte ze de sleutel tot een gezond leven niet in medicatie, maar in de voeding zelf. Haar persoonlijke doorbraak naar een migraine-vrij leven vormt de basis van haar missie. Maar Marieke’s verhaal is meer dan een persoonlijke overwinning; het is een uitnodiging om samen te reizen naar een gezondere, duurzamere wereld.

Door de jaren heen heeft Marieke haar inzichten verdiept en verbreed. Ze heeft de wereld over gereisd, de zoetste bananen en sappigste mango’s geproefd, en overal waar ze kwam, deelde ze haar visie. Haar verhaal is er een van verbinding – tussen mensen, culturen, en vooral tussen ons en onze planeet.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Marieke de Zwaan

Schrijf een review

Video met Marieke de Zwaan

Meer informatie & boekingen

Marieke de Zwaan inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marieke de Zwaan
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers