20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Marieke de Zwaan - Internationaal voedingsexpert

Marieke de Zwaan Internationaal voedingsexpert

Marieke de Zwaan als spreker boeken

Wil je een inspirerende en ervaren spreker boeken die je meeneemt op een reis door de wereld van voeding, duurzaamheid, vitaliteit en gezondheid? Marieke de Zwaan is dé spreker die jouw evenement onvergetelijk maakt. Met haar rijke achtergrond, passie voor voeding en vermogen om te inspireren, biedt ze een uniek perspectief op de onderwerpen waar ze over spreekt. In deze pagina lees je alles over Marieke, haar expertise en hoe je haar kunt boeken voor jouw evenement.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Marieke de Zwaan
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Marieke de Zwaan

Over voeding en gezondheid

Waarom kiezen voor een lezing over voeding en gezondheid? De manier waarop we eten heeft een enorme impact op onze gezondheid en welzijn. Marieke de Zwaan biedt een vernieuwende kijk op voeding, waarbij ze het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken benadert. Tijdens haar lezingen deelt ze persoonlijke verhalen, wetenschappelijke inzichten en praktische tips die je direct kunt toepassen in je eigen leven. Of je nu meer wilt weten over duurzaamheid, vitaliteit of het verband tussen voeding en gezondheid, Marieke heeft een schat aan kennis en ervaring om te delen.

Marieke de Zwaan inhuren voor een lezing

Ben je geïnteresseerd in het boeken van Marieke de Zwaan voor een lezing of evenement? Het proces is eenvoudig en transparant. Neem contact op met Quality Bookings en laat ons weten wat je wensen zijn. We gaan direct aan de slag om de perfecte match te maken en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte en met onze boekingsgarantie via het CLC-VECTA garantiefonds weet je zeker dat alles vlekkeloos verloopt.

Biografie van Marieke de Zwaan

Marieke de Zwaan is geboren in 1976 en groeide op in een gezin met sterke banden met de agrarische wereld. Na haar afstuderen aan de TU Delft in 2001 werkte ze als architect voor verschillende multinationals en reisde ze tien jaar lang met haar gezin over de wereld. Ze woonde in Brazilië, Australië en Amerika en deed daar waardevolle ervaringen op die haar kijk op voeding en gezondheid voorgoed veranderden.

+ lees meer

Tijdens haar verblijf in Amerika werd Marieke zich bewust van het effect van voeding op de gezondheid en haar betrokkenheid bij het opzetten van een groentetuin in Perth opende haar ogen. Hier begon haar reis naar een duurzame, gezonde leefstijl en haar chronische migraine verdween naar de achtergrond.

In Perth en Rio de Janeiro initieerde ze voedingsprojecten op diverse (internationale) scholen en organiseerde ze bewustwordingslezingen voor volwassenen. Met haar boerengenen en academische benadering organiseert ze nu lezingen, webinars, challenges, retraites en coachings- en trainingsprogramma’s. In 2019 voltooide ze de opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en trainer en momenteel volgt ze de Master opleiding Persoonlijk Leiderschap en systemische dynamieken bij Heilig Vuur.

Marieke heeft een passie voor voeding en wil deze kennis delen met de wereld. Haar verhaal is een inspirerende reis langs de continenten, waar ze haar geheimen voor een gezond en migraine-vrij leven onthult. Haar benadering van voeding gaat verder dan alleen de voedingsstoffen; het is een holistische kijk op voeding, cultuur, gewoontes en identiteit.

De reacties op haar lezingen zijn lovend en haar publiek is keer op keer geraakt door haar verhaal. Haar toekomstplannen omvatten het theater in gaan met een optreden over de spirituele waarde van voeding, om zo haar bijdrage te leveren aan een gezondere en mooiere wereld.

Meer informatie & boekingen

Marieke de Zwaan inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Marieke de Zwaan
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers