20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Maria Genova
Exclusief bij
Quality Bookings

Maria Genova als spreker boeken

Maria Genova werd geboren in Bulgarije in 1973 en verhuisde op 17-jarige leeftijd naar Nederland. Ze studeerde aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg en startte haar carrière door artikelen te schrijven voor gerenommeerde tijdschriften en kranten. Haar passie voor schrijven leidde tot de publicatie van meer dan tien boeken, waarin ze een breed scala aan onderwerpen heeft aangesneden, variërend van het communisme in het voormalige Oostblok tot zelfdoding, sexting en het leven na een borstamputatie.

Maria Genova

Cyber crime spreker

Een van haar meest opvallende werken is ‘Komt een vrouw bij de h@cker’, waarin ze de schokkende realiteit van identiteitsfraude in Nederland blootlegt. Dit boek is een wake-up call voor iedereen die zich niet bewust is van de gevaren van het delen van persoonlijke gegevens online. Maria Genova laat zien hoe eenvoudig het is geworden om slachtoffer te worden van identiteitsfraude en hoe belangrijk het is om onze digitale veiligheid serieus te nemen. Identiteitsfraude is een groeiend probleem dat zowel volwassenen als kinderen treft, en Maria Genova brengt dit onderwerp op een indringende manier onder de aandacht.

Bestseller auteur

Behalve ‘Komt een vrouw bij de h@cker‘ heeft Maria Genova ook bestsellers op haar naam staan die maatschappelijkekwesties aankaarten, zoals ‘Man is stoer, vrouw is hoer‘ (over vrouwenhandel en loverboys), ‘Het Duivelskind‘ (over kindermishandeling) en ‘Vrouwen te koop‘ (over vrouwenhandel). Haar publicaties hebben zelfs geleid tot Kamervragen, wat aantoont hoe diepgaand haar werk is en hoe het de samenleving beïnvloedt.

Lezingen van Maria Genova

Als spreker deelt Maria Genova haar diepgaande kennis en expertise op het gebied van digitale veiligheid en de uitdagingen die de digitale wereld met zich meebrengt. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en motiverend. Ze neemt haar publiek mee op een reis door de digitale jungle en onthult de verborgen risico’s van internet, zoals cybercrime, hacks en identiteitsfraude. Maria Genova voorziet haar toehoorders van praktische inzichten en concrete stappen om digitale veiligheid te waarborgen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Lezing over AI en ChatGPT

Maria Genova, de pionier in AI en ChatGPT, brengt de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie tot leven met haar uiterst boeiende lezingen. Ze dompelt haar publiek onder in de verbazingwekkende mogelijkheden van ChatGPT en AI door levendige praktijkvoorbeelden te delen.

Ben je benieuwd of ChatGPT een betrouwbare zoekmachine is? Maak je je zorgen over je online veiligheid en privacy? Maria onthult de antwoorden op deze brandende vragen en verkent de meest waardevolle AI-toepassingen voor jouw werk en de samenleving als geheel.

Maar dat is niet alles. Maria Genova werpt ook een licht op de duistere kant van AI: hoe gebruiken cybercriminelen deze technologie voor hun eigen gewin? Ze deelt essentiële inzichten over het detecteren van nepberichten en AI-gemanipuleerde foto’s, waardoor je beter gewapend bent tegen digitale misleiding.

Na Maria’s meeslepende presentatie zullen deelnemers niet alleen enthousiast zijn over de grenzeloze mogelijkheden van AI, maar ook waakzaam voor de gevaren die op de loer liggen in onze digitale toekomst. Bereid je voor op een meeslepende reis door de wereld van AI met Maria Genova als je gids.

Boek Maria Genova voor jouw evenement

Als je op zoek bent naar een inspirerende spreker die de wereld van digitale veiligheid tot leven kan brengen en je publiek kan motiveren om actie te ondernemen, is Maria de perfecte keuze. Met haar diepgaande kennis, boeiende spreekstijl en indrukwekkende track record als auteur en journalist, zal Maria Genova je evenement naar een hoger niveau tillen.

Bij Sprekersbureau Quality Bookings bieden we direct contact met meer dan 1000 sprekers en exclusief management van meer dan 140 sprekers, waaronder Maria Genova. Ons doel is om altijd de beste match te vinden voor jouw evenement, ongeacht de doelgroep en doelstellingen. Met meer dan 19 jaar ervaring in sprekersmanagement kunnen we je binnen 24 uur een scherpe offerte bieden en garanderen we een veilige boeking.

Neem vandaag nog contact met ons op om Maria te boeken voor jouw evenement en maak van jouw bijeenkomst een inspirerende en informatieve ervaring die je publiek niet snel zal vergeten. Samen zorgen we voor een veiligere digitale toekomst.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Maria Genova

"Sprankelend, recht voor haar raap. Ze gaat discussie niet uit de weg en ze is zeer scherp."

"Helder en eenvoudige uiteenzetting van toch voor de meeste deelnemers lastige en ingewikkeld onderwerp. Deelnemers herkenden zich en waren hierdoor betrokken bij onderwerp waardoor goede interactie plaatsvond. Verder was de lezing informeel en amicaal waarbij de spreker de regie hield."

"Erg goed, leuk en los optreden. Maria deelde veel kennis en tips die meteen praktisch toepasbaar waren. Veel deelnemers zijn er meteen mee aan de slag gegaan."

Schrijf een review

Video met Maria Genova

Meer informatie & boekingen

Maria Genova inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Maria Genova
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers