Meteoroloog
Margot Ribberink voltooit een studie Biologie maar gaat vervolgens aan de slag als meteoroloog bij Meteo Consult in Wageningen, waar weerman John Bernard haar de kneepjes van het vak leert. Sinds 1993 presenteert zij het weer bij RTL en daarnaast is zij te zien bij enkele regionale zenders. Verder is zij onder meer te horen bij Radio 538 en Sky Radio.

Natuur en weer
Margot Ribberink combineert haar kennis over de natuur met de meteorologie. Zo kan zij boeiend vertellen over de reactie van de planten- en dierenwereld op het weer en vraagt zij zich af of planten en dieren zich aanpassen aan klimaatveranderingen. Zij is tevens expert op tornadogebied en heeft er zelf een aantal van heel dichtbij meegemaakt in de Verenigde Staten van Amerika. Margot Ribberink verzorgt weerpresentaties, die kunnen worden toegespitst op verscheidene branches. Onderwerpen die in haar lezingen aan bod kunnen komen zijn klimaatverandering, tornadojacht, en de invloed van het weer op de psyche van mens.

Wilt u Margot Ribberink boeken als gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Margot Ribberink spreekt graag over:

Margot Ribberink boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Margot Ribberink. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21