Manon Beurskens

Blogger en strategisch en creatief denker Manon Beurskens geniet een stevige reputatie als expert in jongerenmarketing en gamification, de toepassing van spelprincipes en –technieken in een niet spel-gebonden context. Beurskens publiceert op het online marketingplatform frankwatching.com, is medeoprichter van het eigenzinnige bureau Monty Amsterdam, en is te boeken als spreker.

Manon: ‘Als we gamen zijn we op ons best’

Als spreker, presentator of dagvoorzitter neemt Manon Beurskens uw publiek mee in de wereld van gamen. En dat is allang geen wereld meer van ‘nerds’ en hobbyisten. Gamification verovert de leer- en marketingomgeving. Grotere organisaties als Ziggo, War Child, Philips, Eneco, Mediawijzer, Plan Nederland, Dunlop en Albert Heijn zetten online games in om consumenten te betrekken bij hun merk en strategische doelen. En dat blijkt zeer effectief.

Als spreker of presentator weet Manon haarfijn uit te leggen waarom gamen ‘de beste versie van onszelf’ losmaakt. We gaan er beter van samenwerken, leren sneller en geven minder gauw op. Door de snel opeenvolgende succeservaringen tijdens het gamen, maken onze hersenen dopamine aan, waardoor we, net als met ‘dope’, boven onszelf uitstijgen. Haar specialistische kennis en aanstekelijke vertelkunst maken dat bedrijven Manon graag als spreker inhuren.

Ook u kunt Manon Beurskens inhuren

Manon Beurskens studeerde Nederlands aan Hogeschool Inholland en Creative Stategy bij DkAD in Londen. Op jonge leeftijd zette ze haar eigen jongerencommunicatiebureau Ranja op. Ze geldt als pionier in jongerenmarketing. Vóór de oprichting van Monty Amsterdam was ze succesvol als strateeg bij Flavour, één van de grootste designers van serious games van Nederland. Ook u kunt Beurskens inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter om te profiteren van haar unieke expertise.

Als u besluit Manon te boeken als spreker, haalt u een inspirerende strateeg in huis die alles weet van het belang van het inzetten van games bij zowel marketingvraagstukken, als gedragsverandering. Denk hierbij ook aan het motiveren van uw medewerkers, of aan verandertrajecten in uw organisatie. Met levendige praktijkervaringen maakt Manon Beurskens helder wat gamification aan waarde toevoegt op de werkvloer, in de eigentijdse leeromgeving én in de merkbeleving.

Contact opnemen met Manon Beurskens

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van deze spreker? Zoekt u een ervaren en gedreven presentator of dagvoorzitter? Neem contact op met Quality Bookings. Wij zijn u graag en goed van dienst bij het boeken van de juiste spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw congres, seminar, event of personeelsbijeenkomst.

 

Manon Beurskens spreekt graag over:

Manon Beurskens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Manon Beurskens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21