20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Manon Beurskens
Exclusief bij
Quality Bookings

Manon Beurskens als spreker boeken

Blogger en strategisch en creatief denker Manon Beurskens geniet een stevige reputatie als expert in jongerenmarketing en gamification, de toepassing van spelprincipes en –technieken in een niet spel-gebonden context. Beurskens publiceert op het online marketingplatform frankwatching.com, is medeoprichter van het eigenzinnige bureau Monty Amsterdam, en is te boeken als spreker.

Manon Beurskens

jongerenmarketing en gamification

Manon: ‘Als we gamen zijn we op ons best’

Als spreker, presentator of dagvoorzitter neemt Manon Beurskens uw publiek mee in de wereld van gamen. En dat is allang geen wereld meer van ‘nerds’ en hobbyisten. Gamification verovert de leer- en marketingomgeving. Grotere organisaties als Ziggo, War Child, Philips, Eneco, Mediawijzer, Plan Nederland, Dunlop en Albert Heijn zetten online games in om consumenten te betrekken bij hun merk en strategische doelen. En dat blijkt zeer effectief.

Als spreker of presentator weet Manon haarfijn uit te leggen waarom gamen ‘de beste versie van onszelf’ losmaakt. We gaan er beter van samenwerken, leren sneller en geven minder gauw op. Door de snel opeenvolgende succeservaringen tijdens het gamen, maken onze hersenen dopamine aan, waardoor we, net als met ‘dope’, boven onszelf uitstijgen. Haar specialistische kennis en aanstekelijke vertelkunst maken dat bedrijven Manon graag als spreker inhuren.

Ook u kunt Manon Beurskens inhuren

Manon Beurskens studeerde Nederlands aan Hogeschool Inholland en Creative Stategy bij DkAD in Londen. Op jonge leeftijd zette ze haar eigen jongerencommunicatiebureau Ranja op. Ze geldt als pionier in jongerenmarketing. Vóór de oprichting van Monty Amsterdam was ze succesvol als strateeg bij Flavour, één van de grootste designers van serious games van Nederland. Ook u kunt Beurskens inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter om te profiteren van haar unieke expertise.

Als u besluit Manon te boeken als spreker, haalt u een inspirerende strateeg in huis die alles weet van het belang van het inzetten van games bij zowel marketingvraagstukken, als gedragsverandering. Denk hierbij ook aan het motiveren van uw medewerkers, of aan verandertrajecten in uw organisatie. Met levendige praktijkervaringen maakt Manon Beurskens helder wat gamification aan waarde toevoegt op de werkvloer, in de eigentijdse leeromgeving én in de merkbeleving.

Contact opnemen met Manon Beurskens

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van deze spreker? Zoekt u een ervaren en gedreven presentator of dagvoorzitter? Neem contact op met Quality Bookings. Wij zijn u graag en goed van dienst bij het boeken van de juiste spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw congres, seminar, event of personeelsbijeenkomst.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Manon Beurskens

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Manon Beurskens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Manon Beurskens
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers