Manfred Kets de Vries

Manfred Kets de Vries is een autoriteit op het gebied van leiderschap. U kunt Manfred Kets de Vries inhuren als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen behandelt hij thema’s die met leiderschap te maken hebben.

Studies
Kets de Vries haalde in 1963 zijn doctoraat economie aan de Universiteit van Amsterdam. In 1970 haalde hij vervolgens een doctoral degree in Business Administration aan de Universiteit van Harvard.

Tussen 1977 en 1982 volgde hij een training psychoanalyse aan het Canadian Psychoanalytic Institute. In de loop der jaren verwierf hij vooral bekendheid met zijn onderzoeken naar leiderschapsstijlen. Hij verdiepte zich vooral in de ontwikkeling van leiderschap, topmanagers, teambuilding en organisatorische veranderingen.

Consultant
Tegenwoordig werkt Kets de Vries als hoogleraar management aan INSEAD in Fontainebleau. Daarnaast is hij consultant in strategisch hr-management. In die hoedanigheid werkt hij voor bedrijven als Volvo, Nokia en Aegon.

Ook treedt hij regelmatig op als spreker. In zijn lezingen biedt hij een andere kijk op veel bestudeerde thema’s als leiderschap en individuele en organisatorische veranderingen.

Wilt u Manfred Kets de Vries boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Manfred Kets de Vries spreekt graag over:

Manfred Kets de Vries boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Manfred Kets de Vries. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21