20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Manfred Kets de Vries

Manfred Kets de Vries als spreker boeken

Ben je op zoek naar een spreker die je evenement naar een hoger niveau tilt? Ontdek Manfred Kets de Vries, een autoriteit op het gebied van leiderschap en organisatiepsychologie. Als auteur en hoogleraar met een indrukwekkende achtergrond in economie, management en psychoanalyse, biedt Manfred een uniek perspectief op zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Deze pagina neemt je mee in de wereld van Manfred Kets de Vries, een spreker die je evenement ongetwijfeld onvergetelijk zal maken.

Manfred Kets de Vries

Organisatiepsychologie

De expertise van Manfred Kets de Vries in leiderschap en organisatiepsychologie

Manfred Kets de Vries heeft een unieke benadering van leiderschap en organisatiepsychologie, vermengd met zijn kennis van economie, managementonderzoek en psychoanalyse. Hij onderzoekt hoe psychologische systemen transformatie en verandering in bedrijven sturen. Zijn lezingen bieden diepgaande inzichten in leiderschap, carrièredynamiek, managementstress, en de complexiteit van familiebedrijven. Manfred zal je voorzien van praktische, direct toepasbare kennis en strategieën om organisatorische uitdagingen aan te gaan.

Manfred Kets de Vries inhuren voor een lezing

Het boeken van Manfred voor je evenement is eenvoudig en transparant, dankzij Quality Bookings’ all-inclusive tarieven en uitgebreide support. Neem contact op, ontvang binnen 24 uur een offerte, en ervaar een naadloos proces van begin tot eind. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, waardoor de organisatie van je evenement soepel en stressvrij verloopt.

Biografie

Manfred Kets de Vries, een visionair op het gebied van leiderschap en organisatiepsychologie, heeft een achtergrond die even indrukwekkend als divers is. Met opleidingen als econoom aan de Universiteit van Amsterdam, managementonderzoeker aan de Harvard Business School en psychoanalyticus, combineert Manfred zijn brede kennis om diepgaande inzichten te bieden in de dynamiek van leiderschap en organisatiegedrag.

Gedurende zijn carrière heeft Manfred de Raoul de Vitry d’Avancourt leerstoel voor personeelsmanagement bij INSEAD in Fontainebleau bekleed en was hij hoogleraar aan prestigieuze instellingen zoals McGill University, de Ecole des Hautes Etudes Commerciales in Montreal, en de Harvard Business School. Zijn uitmuntendheid als docent is erkend met vijf onderscheidingen van INSEAD.

Als auteur en medeauteur heeft Manfred meer dan 180 artikelen en 14 boeken geschreven, waaronder ‘The Neurotic Organization’, ‘Prisoners of Leadership’ en ‘Family Business’. Zijn werken, vertaald in twaalf talen, bieden baanbrekende inzichten in de complexiteit van leiderschap en organisatiegedrag.

Naast zijn academische prestaties, is Manfred Kets de Vries een gerespecteerd adviseur voor topbedrijven over de hele wereld. Met ervaring in meer dan 30 landen, heeft hij organisaties zoals Volvo Car Corporation, KPMG, en Unilever geadviseerd over organisatieontwerp, strategisch personeelsbeheer en bedrijfsveranderingen. Zijn bijdragen zijn internationaal erkend, resulterend in zijn benoeming tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

Manfred’s passie strekt zich verder uit dan de professionele wereld. In zijn vrije tijd verkent hij graag de Afrikaanse wildernis, de Siberische taiga, het Pamir-gebergte en de poolcirkel, wat zijn veelzijdige persoonlijkheid en brede interesses weerspiegelt.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Manfred Kets de Vries

Schrijf een review

Video met Manfred Kets de Vries

Meer informatie & boekingen

Manfred Kets de Vries inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Manfred Kets de Vries
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers