Jhanna Houweling

Jhanna Houweling is een actrice en theatermaakster die met theatrale lezingen humor en inzicht geeft in het leven. In haar voorstellingen zitten elementen uit wijsheidstradities, neurowetenschappen en kwantummechanica verwerkt. Ook gebruikt zij de wijsheden van Ghandi, Mandela en Einstein. U kunt Jhanna Houweling inhuren als spreker.

Kijk op de wereld
In haar jeugd werd Houweling weinig gestimuleerd bij het halen van diploma’s. De mavo zou het hoogst haalbare voor haar zijn. Dat mensen dit dachten, kwam vooral omdat Houweling op een andere manier naar de wereld kijkt.

Ondanks tal van tegenslagen heeft zij altijd haar eigen weg gevolgd en zodoende is zij tot een theatershow gekomen die vele mensen aan het denken weet te zetten.

De actrice en theatermaakster raakte door haar werk geïnteresseerd in mensen als Einstein, Ghandi en Mandela. Na een crisis in haar leven ging zij zich ook verdiepen in oude wijsheidstradities als Bhagavad Gita. Vervolgens kwam zij ook in aanraking met neurowetenschappen en kwantummechanica en al deze elementen heeft zij verwerkt in een show die inzicht geeft in het leven.

Theatrale lezingen
De theatrale lezingen van Houweling  gaan onder andere over verbondenheid en hoe wij in overvloed met minder kunnen leven. De show zit bovendien vol humor en wordt op een gepassioneerde manier op het publiek overgebracht. Toeschouwers die een voorstelling van Houweling bijwonen krijgen inzicht in de oorzaak van alledaagse problemen en door dat inzicht verdwijnen deze ogenschijnlijke problemen direct.

Wilt u Jhanna Houweling inhuren als spreker en genieten van haar theatrale lezing? Neem dan contact met ons op.

 

Jhanna Houweling boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jhanna Houweling. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21