20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mascha Mooy

Mascha Mooy als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook diepgaande kennis en ervaring biedt, dan is Mascha Mooy de perfecte keuze. Mascha Mooy, een bekende naam in het gebied van mentale gezondheid en burn-out preventie, biedt een uniek perspectief op dit steeds relevanter wordende onderwerp. Haar lezingen zijn een mix van persoonlijke ervaringen en professionele inzichten, waardoor zij een authentieke en impactvolle spreker is. Mascha’s focus ligt op het vergroten van bewustzijn rond mentale gezondheid in de werkomgeving, een onderwerp dat essentieel is in de huidige snel veranderende arbeidsmarkt.

Mascha Mooy

Burn-out preventie

Over mentale gezondheid en burn-out preventie

In een wereld waar de balans tussen werk en privé steeds vaker onder druk staat, is het onderwerp van mentale gezondheid en burn-out preventie relevanter dan ooit. Mascha Mooy, met haar expertise in dit veld, biedt waardevolle inzichten en praktische tips om burn-outs te voorkomen en mentale veerkracht te bevorderen. Tijdens haar lezingen behandelt ze onderwerpen zoals het herkennen van vroege signalen van een burn-out, strategieën voor stressmanagement, en het creëren van een ondersteunende werkcultuur. Haar benadering is niet alleen theoretisch onderbouwd, maar ook verrijkt met persoonlijke anekdotes die haar boodschap kracht bijzetten.

Mascha Mooy inhuren voor een lezing

Het boeken van Mascha Mooy voor uw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen tijdens elke stap van het proces. We beginnen met het bespreken van uw specifieke wensen en de context van het evenement. Vervolgens bieden we u een all-inclusive offerte aan, waarbij alle kosten transparant worden weergegeven. Na uw goedkeuring zorgen we voor een vlotte communicatie en afstemming met Mascha Mooy om ervoor te zorgen dat haar lezing perfect aansluit bij uw evenement. Ons doel is om het boekingsproces zo efficiënt en probleemloos mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Mascha Mooy

Mascha Mooy is een vooraanstaande expert op het gebied van mentale gezondheid en burn-out preventie. Haar interesse in dit veld is voortgekomen uit haar eigen ervaringen met een burn-out, waarna zij zich heeft omgeschoold tot een expert op dit gebied. Met een achtergrond in de zakelijke wereld, brengt ze een unieke mix van persoonlijke ervaring en professionele expertise naar haar lezingen.

In haar vroege carrière werkte Mascha in diverse high-pressure omgevingen, waar ze de impact van stress en de uitdagingen van het behouden van een gezonde werk-privé balans van dichtbij meemaakte. Deze ervaringen leidden tot haar eigen strijd met een burn-out, een keerpunt in haar leven en carrière. Na haar herstel besloot ze haar ervaringen te gebruiken om anderen te helpen, en werd ze een gecertificeerde coach en spreker op het gebied van burn-out preventie.

Mascha’s aanpak is erop gericht om mensen niet alleen bewust te maken van de risico’s van burn-out, maar hen ook te voorzien van praktische tools en strategieën om hun mentale welzijn te verbeteren. Ze heeft een reeks workshops en trainingen ontwikkeld die gericht zijn op verschillende aspecten van burn-out preventie, van stressmanagement tot het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur.

Haar werk heeft niet alleen impact op individuen; ze werkt ook samen met organisaties om hun benadering van werknemerswelzijn te verbeteren. Mascha is een veelgevraagd spreker op conferenties en bedrijfsevenementen, waar ze haar boodschap verspreidt over het belang van mentale gezondheid op de werkplek.

Mascha’s bijdrage aan het veld van mentale gezondheid is erkend met verschillende awards en nominaties. Haar vermogen om haar persoonlijke verhaal te verbinden met professionele inzichten maakt haar lezingen niet alleen informatief, maar ook diep ontroerend en motiverend.

Door Mascha Mooy te boeken voor uw evenement, haalt u niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die uw publiek zal raken en motiveren. Met haar uitgebreide ervaring en toewijding aan het bevorderen van mentale gezondheid, is Mascha een waardevolle toevoeging aan elk evenement of conferentie.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Mascha Mooy

Schrijf een review

Video met Mascha Mooy

Meer informatie & boekingen

Mascha Mooy inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mascha Mooy
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers