Mascha Mooy (1979) is de oprichter van Bye Bye Burnout. Met veel succes is Mascha jarenlang actief geweest in corporate omgevingen als salesmanager, waarna zij door een burn-out afscheid moest nemen van haar sales carrière. In de periode dat ze met een burn-out kampte, kwam zij erachter dat er geen gestructureerde aanpak is voor de begeleiding van medewerkers met een burn-out. Daarom liet ze zich omscholen tot burn-out specialist, om uiteindelijk Bye Bye Burnout op te richten. Inmiddels is Bye Bye Burnout een landelijk dekkend netwerk wat zich volledig richt tot MKB Nederland en kennisorganisaties met 50-120 fte met een concrete aanpak gericht op herstel. Mascha heeft ervoor gezorgd dat Bye Bye Burnout DE sparringpartner binnen MKB Nederland is en dat bedrijven de best passende oplossing krijgen door de concrete aanpak van Mascha. Mascha biedt op een hele heldere manier duidelijkheid en richting aan alle betrokkenen om de verzuimkosten te laten dalen en de medewerker binnen 100 dagen weer op de werkplek te krijgen. Een burn-out is niet moeilijk op te lossen als je weet hoe dat moet. Mascha weet dat!

Mascha is spreker en adviseur voor veel bedrijven. Zij adviseert deze bedrijven op het gebied van preventie, stress en hoe om te gaan met zieke werknemers. Dit doet Mascha op een humoristische no-nonsense manier. Tevens is Mascha sparringpartner voor ondernemers die advies nodig hebben op het gebied van burn-out en stress. Binnen corporate omgevingen wordt Mascha vaak ingehuurd om voor young professionals te spreken, die aan het begin van hun carrière staan. Mascha weet immers als geen ander hoe snel een carrière binnen een corporate omgeving abrupt voor langere periode onderbroken kan worden door een burn-out. Deze ervaring in haar eigen carrière gaf Mascha de motivatie om het taboe rondom burn-out op te heffen. Mascha is ervan overtuigd dat een burn-out geen nieuw ontdekt exotisch huisdier is maar iets wat iedereen kan overkomen als je niet oplet! Mascha is in te huren als spreker voor bedrijven. Tevens geeft zij workshops aan afdelingen over bijvoorbeeld preventie en herkenning van stress symptomen.

 

Wilt u Mascha Mooy boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Mascha Mooy spreekt graag over:

Mascha Mooy boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Mascha Mooy. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21