20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Janey Jacké

Janey Jacké als spreker boeken

Ontdek de dynamische wereld van Janey Jacké, een inspirerende gastspreker die niet alleen opvalt door haar expressieve persoonlijkheid en flamboyante stijl, maar ook door haar inzet voor diversiteit en inclusiviteit. In deze pagina, gaan we dieper in op Janey’s unieke verhaal, haar bijdragen aan populaire programma’s zoals “Wie is de Mol” en “Make Up Your Mind”, en de boeiende onderwerpen die zij behandelt als spreker. Janey Jacké, een naam die resoneert in de wereld van entertainment en empowerment, biedt een verrijkende ervaring voor elk publiek.

Janey Jacké

Diversiteit & inclusiviteit

Over diversiteit en inclusiviteit

Janey Jacké, bekend om haar deelname aan Drag Race Holland en RuPaul’s Drag Race: UK vs the World, brengt een diepgaande expertise in het onderwerp diversiteit en inclusiviteit. Haar lezingen belichten het belang van deze thema’s in onze hedendaagse samenleving. Zij deelt haar inzichten over de betekenis en impact van diversiteit en inclusiviteit, haar persoonlijke reis, en hoe belangrijk het is om een omgeving te creëren waar iedereen geaccepteerd wordt. Kiezen voor Janey als spreker betekent een inspirerende en educatieve ervaring, die zowel het hart als de geest raakt.

Janey Jacké inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Janey Jacké als spreker is eenvoudig en transparant. Begin met het contact opnemen met ons team bij Quality Bookings, waar u binnen 24 uur een offerte ontvangt. Onze All-Inclusive tarieven en uitgebreide support zorgen voor een zorgeloze ervaring. Ons team begeleidt u door elke stap, van het bespreken van uw specifieke behoeften tot aan de dag van het evenement, waarbij wij onze Tevredenheidsgarantie bieden.

Biografie van Janey Jacké

Janey Jacké, geboren als Justin Mooijer in het pittoreske Volendam, is een fenomeen in de wereld van drag entertainment en een voorvechter van diversiteit en inclusiviteit. Haar jeugd in de traditionele gemeenschap van Volendam was de achtergrond waar tegen zij haar unieke pad ontdekte. Als Janey Jacké, maakte ze een verpletterende indruk tijdens het eerste seizoen van Drag Race Holland, waar ze als tweede eindigde, en vervolgens op het internationale podium schitterde in RuPaul’s Drag Race: UK vs the World.

Janey’s bekendheid gaat verder dan de glitter en glamour van drag shows. Ze is een gepassioneerde voorvechter van diversiteit en inclusiviteit, thema’s die centraal staan in haar lezingen en publieke optredens. Haar betrokkenheid bij populaire programma’s zoals “Wie is de Mol” en “Make Up Your Mind” toont haar veelzijdigheid en bereik.

Haar optredens zijn meer dan entertainment; ze zijn een oproep tot bewustwording en acceptatie. Janey’s persoonlijke reis en haar inzet voor het creëren van een inclusieve samenleving vormen de kern van haar boodschap. Als spreker biedt Janey Jacké een unieke mix van persoonlijke verhalen, inzichten in diversiteit en inclusiviteit, en een inspirerende oproep tot actie.

Haar charisma en authenticiteit maken haar een geliefde figuur, zowel op het podium als daarbuiten. Janey blijft een icoon in de drag wereld en een inspirerende kracht voor iedereen die streeft naar een wereld waar acceptatie en begrip de norm zijn.

Met Janey Jacké haalt u niet alleen een ervaren entertainer in huis, maar ook een gastspreker die het publiek zal raken en inspireren. Haar lezingen zijn een reflectie van haar reis, vol met waardevolle lessen en krachtige boodschappen. Boek Janey Jacké nu en geef uw evenement een unieke en betekenisvolle dimensie, ondersteund door de expertise en service van Quality Bookings.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Janey Jacké

Schrijf een review

Video met Janey Jacké

Meer informatie & boekingen

Janey Jacké inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Janey Jacké
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers