20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Willem Brinkman

Jan Willem Brinkman als spreker boeken

Wanneer je Jan Willem Brinkman boekt als gastspreker, haal je een expert in huis met een indrukwekkende achtergrond in leiderschap en crisismanagement. Zijn ervaringen in het leiden van ziekenhuizen in crisissituaties maken hem uiterst geschikt om te spreken over complexe uitdagingen in de gezondheidszorg en daarbuiten. Als huidige bestuursvoorzitter a.i. van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer, combineert Jan Willem praktijkervaring met academische kennis, wat resulteert in lezingen die zowel diepgaand als praktisch toepasbaar zijn.

Jan Willem Brinkman

Ziekenhuis bestuurder

Jan Willem Brinkman als dagvoorzitter boeken

Jan Willem Brinkman is een uitstekende keuze als dagvoorzitter voor evenementen die zich richten op leiderschap, verandermanagement en de gezondheidszorg. Met zijn ervaring in zowel militaire leidinggevende functies als in het leiden van ziekenhuizen, kan hij moeiteloos complexe en gevoelige onderwerpen navigeren. Zijn vermogen om zowel strategisch als empathisch te denken maakt hem de ideale moderator voor discussies over cruciale zorgthema’s en organisatorische veranderingen.

Over leiderschap en verandermanagement in de zorg

In de zorgsector is verandermanagement een constant proces van aanpassen en verbeteren. Jan Willem Brinkman is een expert op dit gebied, vooral door zijn ervaring met het leiden van ziekenhuizen door crisissituaties. Zijn inzichten over hoe dynamiek en onzekerheid kansen kunnen bieden, zoals benadrukt in zijn dissertatie, zijn onmisbaar voor zorgprofessionals. Zijn lezingen bevatten praktische adviezen over hoe leiderschap binnen zorginstellingen effectief kan bijdragen aan positieve veranderingen en het overwinnen van uitdagingen.

Jan Willem Brinkman inhuren voor een lezing

Het boeken van Jan Willem Brinkman voor een lezing is een beslissing die je evenement zal verrijken. Onze service bij Quality Bookings zorgt ervoor dat het boekingsproces vlekkeloos verloopt. Ons all-inclusive tarief en de tevredenheidsgarantie garanderen dat jouw ervaring met ons zowel eenvoudig als bevredigend zal zijn. Met onze uitgebreide ondersteuning ben je verzekerd van een succesvol evenement.

Biografie van Jan Willem Brinkman

Jan Willem Brinkman heeft een unieke combinatie van militaire, academische en gezondheidszorgervaring. Hij doorliep een indrukwekkende militaire carrière, waarin hij vele nationale en internationale leidinggevende en staffuncties bekleedde. Deze ervaringen hebben hem waardevolle inzichten gegeven in leiderschap onder druk.

Als interim-bestuursvoorzitter van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer, past Jan Willem zijn expertise toe om ziekenhuizen door crisissituaties te leiden. Deze rol vereist niet alleen uitgebreide kennis van de zorgsector, maar ook een diep begrip van crisismanagement en organisatorische transformatie.

In 2006 promoveerde hij aan de Universiteit van Tilburg met zijn dissertatie ‘Dynamiek en onzekerheid als kans’, waarin hij de mogelijkheden onderzoekt die veranderingen in de zorgsector bieden. Zijn academische werk vormt de basis van zijn lezingen, waarin hij de complexiteit van verandermanagement in de gezondheidszorg ontrafelt.

Naast zijn professionele rollen, vervult Jan Willem diverse maatschappelijke bestuursfuncties. Hij is een gewilde spreker over onderwerpen als leiderschap en verandermanagement en leidt ‘peer’ reviews in grote programma’s en projecten binnen zorginstellingen. Zijn inzichten zijn van onschatbare waarde voor iedereen die geïnteresseerd is in de dynamiek van leiderschap en organisatorische verandering, vooral in de uitdagende context van de gezondheidszorg.

 

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jan Willem Brinkman

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jan Willem Brinkman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan Willem Brinkman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers