20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Pim van Lommel

Pim van Lommel als spreker boeken

Wanneer je Pim van Lommel boekt als gastspreker, haal je niet alleen een autoriteit op het gebied van cardiologie en bijna-doodervaringen (BDE) naar je evenement, maar ook een inspirerend figuur die een unieke mix van wetenschap en filosofie biedt. Dr. Pim van Lommel, wereldwijd bekend om zijn baanbrekende onderzoek naar BDE, biedt diepgaande inzichten in hoe deze ervaringen onze kijk op leven, dood en bewustzijn kunnen transformeren. Zijn presentaties zijn een fascinerende verkenning van de grenzen van wetenschap en spiritualiteit, ideaal voor een breed scala aan publiek, van medische professionals tot filosofie-enthousiastelingen.

Pim van Lommel

Cardioloog

Pim van Lommel als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Pim van Lommel een unieke combinatie van expertise en charisma. Hij weet hoe hij complexe wetenschappelijke concepten op een toegankelijke manier kan presenteren en een brug kan slaan tussen verschillende disciplines, zoals geneeskunde, psychologie en spiritualiteit. Zijn vaardigheden als spreker en zijn diepgaande kennis over bijna-doodervaringen en bewustzijn maken hem de ideale dagvoorzitter voor conferenties en seminars die zich richten op deze onderwerpen. Hij kan diepgang en betekenis geven aan discussies en zorgt ervoor dat elk evenement een verrijkende ervaring wordt voor alle deelnemers.

Over bijna-doodervaringen

Bijna-doodervaringen zijn een fascinerend en soms controversieel onderwerp. Pim van Lommel heeft dit onderwerp een wetenschappelijke basis gegeven door zijn uitgebreide onderzoek. In zijn lezingen legt hij uit wat bijna-doodervaringen zijn, deelt hij verhalen van mensen die deze ervaringen hebben gehad en bespreekt hij de mogelijke implicaties voor ons begrip van leven en dood. Zijn lezingen bieden inzichten in de continuïteit van ons bewustzijn buiten de fysieke ervaring en prikkelen de geest om na te denken over wat het betekent om mens te zijn. Deze onderwerpen zijn niet alleen relevant voor medische professionals, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in de grotere vragen van het leven.

Pim van Lommel inhuren voor een lezing

Het boeken van Pim van Lommel voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Vanaf het eerste contact tot de dag van het evenement, zorgt ons team bij Quality Bookings voor een zorgeloze ervaring. We beginnen met het begrijpen van je behoeften en verwachtingen en werken nauw samen om een evenement op maat te creëren dat aan al je wensen voldoet. Onze all-inclusive tarieven en binnen 24 uur beschikbare offerte maken het plannen eenvoudiger. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een succesvolle lezing met Pim van Lommel.

Biografie van Pim van Lommel

Pim van Lommel, geboren in 1943 in Laren, Nederland, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als cardioloog en onderzoeker. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en specialiseerde zich in de cardiologie. Zijn carrière als cardioloog begon in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem, waar hij meer dan 26 jaar werkte.

De interesse van Van Lommel in bijna-doodervaringen begon in de vroege jaren ’80, toen hij voor het eerst een patiënt hoorde beschrijven wat hij had meegemaakt tijdens een hartstilstand. Deze ervaring triggerde een levenslange fascinatie en toewijding aan het onderzoeken van BDE’s.

In 2001 publiceerde Van Lommel een baanbrekend artikel in het prestigieuze medische tijdschrift ‘The Lancet’. Dit artikel, gebaseerd op een uitgebreid onderzoek bij overlevenden van een hartstilstand, was een van de eerste die bijna-doodervaringen serieus nam in de medische en wetenschappelijke gemeenschap. Zijn onderzoek wees uit dat deze ervaringen een diepgaande en blijvende impact kunnen hebben op de levens van degenen die ze meemaken.

Van Lommel’s boek ‘Eindeloos Bewustzijn’, gepubliceerd in 2007, werd een bestseller. In dit boek verkent hij de relatie tussen hersenen en bewustzijn en stelt hij vragen over wat er gebeurt als we sterven. Zijn werk daagt de traditionele wetenschappelijke opvatting uit dat bewustzijn volledig afhankelijk is van de hersenen en suggereert dat onze ervaringen van bewustzijn kunnen voortduren na de dood.

Naast zijn onderzoek en schrijfwerk is Van Lommel een veelgevraagd spreker op nationale en internationale conferenties. Zijn lezingen gaan niet alleen over BDE’s, maar ook over de implicaties daarvan voor ons begrip van leven en dood, bewustzijn en de menselijke ervaring. Zijn werk heeft aanzienlijke erkenning gekregen en heeft bijgedragen aan een groeiende belangstelling voor het onderwerp in zowel wetenschappelijke kringen als bij het grote publiek.

Pim van Lommel blijft een toonaangevende figuur in het onderzoek naar bijna-doodervaringen. Zijn unieke benadering, die wetenschap combineert met filosofie, maakt hem een uitzonderlijke spreker en een autoriteit in zijn vakgebied. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook diepgaand inspirerend, en bieden nieuwe perspectieven op enkele van de meest fundamentele vragen van het menselijk bestaan.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Pim van Lommel

Schrijf een review

Video met Pim van Lommel

Meer informatie & boekingen

Pim van Lommel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Pim van Lommel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers