Jan Willem Alphenaar

Al meer dan twintig jaar is Jan Willem Alphenaar gefascineerd door de mogelijkheden van het internet. Als internet- en marketingwatcher volgt hij de laatste ontwikkelingen op de voet en brengt hij als spreker zijn opgedane kennis over op zijn publiek.

Online media
Sinds 2011 kunt u Alphenaar fulltime als spreker inhuren en deelt hij zijn kennis over de laatste trends op gebied van internet en marketing. In zijn lezingen vertelt hij over de ontwikkelingen, mogelijkheden en gevaren van online media (social media) en praat hij onder andere over zaken doen via social media, content marketing en branding. Daarnaast weet hij alles van LinkedIn. Andere thema’s die regelmatig voorbijkomen zijn: disruptive immovation, crowdfunding en crowdsourcing.

Zijn inspirerende verhalen worden onderbouwd met praktische voorbeelden en worden dikwijls voorzien van een vleugje humor. Door zijn jarenlange ervaring en het continue volgen van de laatste ontwikkelingen is hij in staat om het onderwerp voor elke doelgroep toegankelijk te maken.

Behalve in zijn boeiende lezingen, vertelt Alphenaar in diverse columns, e-books en blogs over zijn schat aan kennis.

U kunt de creatieve, onderscheidende en gedreven Jan Willem Alphenaar boeken als spreker. Van begin tot eind weet hij uw groep te boeien. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Jan Willem Alphenaar spreekt graag over:

Jan Willem Alphenaar boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Willem Alphenaar. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21