20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jack Braeken

Jack Braeken als spreker boeken

Bent u op zoek naar een gastspreker die zowel inspireert als informeert? Dan is Jack Braeken de ideale keuze voor uw evenement. Met zijn diepgaande kennis en ervaring op het gebied van innovatieve technologieën en duurzaam ondernemerschap, biedt Jack een unieke kijk op de toekomst van bedrijven in een snel veranderende wereld. Zijn lezingen staan bekend om hun energie, inspiratie en praktische inzichten, waardoor hij een gewilde spreker is voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een conferentie, bedrijfsevenement of educatieve sessie, Jack Braeken kan uw publiek boeien en aanzetten tot actie.

Jack Braeken

Duurzaamheid & ondernemerschap

Over innovatieve technologieën en duurzaam ondernemerschap

In een tijd waarin technologische innovatie en duurzaamheid cruciale thema’s zijn voor elke organisatie, biedt Jack Braeken verhelderende inzichten en praktische adviezen. Hij behandelt onderwerpen als de impact van kunstmatige intelligentie op bedrijfsprocessen, de rol van duurzaamheid in modern ondernemerschap en hoe technologische vooruitgang kan bijdragen aan een betere wereld. Jacks expertise is niet alleen theoretisch; hij deelt ook praktijkvoorbeelden en case studies die aantonen hoe bedrijven kunnen innoveren en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Door te kiezen voor een lezing van Jack, krijgt uw publiek niet alleen inzicht in belangrijke trends, maar ook handvatten om deze kennis toe te passen in hun eigen werkveld.

Jack Braeken inhuren voor een lezing

Het boeken van Jack Braeken voor uw evenement is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Neem contact op met Quality Bookings, waar ons team binnen 24 uur een offerte op maat voor u opstelt. Wij bieden all-inclusive tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze uitgebreide support zorgt ervoor dat zowel de voorbereiding als de uitvoering van de lezing vlekkeloos verloopt. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 kunt u erop vertrouwen dat uw evenement in goede handen is. Van het eerste contact tot de afronding van het evenement, wij zorgen ervoor dat het inhuren van Jack Braeken een naadloze ervaring is.

Biografie van Jack Braeken

Jack Braeken is een vooraanstaand figuur op het gebied van innovatieve technologieën en duurzaam ondernemerschap. Zijn reis begon met een studie in computerwetenschappen, gevolgd door een succesvolle carrière in de technologiewereld, waar hij zich snel onderscheidde door zijn vooruitstrevende ideeën en projecten. Zijn interesse in duurzaamheid ontstond vanuit de overtuiging dat technologie een sleutelrol speelt in het creëren van een duurzamere toekomst.

Gedurende zijn carrière heeft Jack diverse innovatieve projecten geleid die de grenzen van technologie en duurzaamheid verlegden. Hij werkte samen met start-ups, multinationals en non-profitorganisaties, waarbij hij steeds de nadruk legde op het belang van duurzame praktijken in de technologiewereld. Zijn werk heeft hem internationale erkenning opgeleverd, waaronder diverse prijzen en onderscheidingen.

Naast zijn professionele werkzaamheden is Jack ook actief in het onderwijs en de academische wereld. Hij geeft regelmatig lezingen aan universiteiten en is mentor voor jonge ondernemers en technologen. Zijn passie voor educatie is terug te zien in zijn lezingen, waar hij complexe onderwerpen toegankelijk en begrijpelijk maakt voor een breed publiek.

Jack is een fervent voorstander van levenslang leren en zelfontwikkeling. Hij gelooft sterk in de kracht van kennisdeling en samenwerking om nieuwe ideeën en oplossingen te genereren. Zijn lezingen weerspiegelen deze filosofie; ze zijn interactief, informatief en inspirerend, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten op zijn publiek.

In zijn vrije tijd is Jack een avontuurlijke reiziger en natuurliefhebber. Deze passies voeden zijn overtuigingen over duurzaamheid en innovatie, en zijn vaak onderwerp van gesprek in zijn presentaties. Zijn unieke combinatie van professionele ervaring, persoonlijke passies en toewijding aan duurzaamheid maakt hem tot een uitzonderlijke spreker voor elk evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jack Braeken

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jack Braeken inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jack Braeken
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers