20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Kooijman

Jan Kooijman als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een gastspreker die niet alleen inspireert maar ook entertainend en inzichtelijk is, is Jan Kooijman een uitstekende keuze. Als voormalig danser, acteur, en televisiepresentator heeft Jan Kooijman een breed scala aan ervaringen en verhalen die hij kan delen. Zijn presentaties zijn rijk aan inhoud en worden gepresenteerd met een charme en charisma die het publiek gegarandeerd boeit. Of hij nu spreekt over de kunst van performance, persoonlijke ontwikkeling, of de dynamiek van de entertainmentindustrie, Jan’s unieke inzichten en levendige vertelstijl maken hem een boeiende spreker voor diverse evenementen.

Jan Kooijman

Danser & presentator

Over de kunst van performance

Jan Kooijman, met zijn achtergrond als professionele danser en acteur, biedt een fascinerende kijk op de kunst van performance. In zijn lezingen gaat hij in op hoe podiumkunsten kunnen worden gebruikt om een boodschap over te brengen en hoe deze kunstvormen kunnen bijdragen aan persoonlijke en professionele groei. Hij bespreekt thema’s zoals lichaamstaal, expressie, en de emotionele impact van performance. Door te kiezen voor dit onderwerp, krijgt uw publiek niet alleen een kijkje in de wereld van dans en acteren, maar leert het ook hoe deze vaardigheden kunnen worden toegepast in het dagelijkse leven en in de zakelijke wereld.

Jan Kooijman inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jan Kooijman voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Bij Quality Bookings begrijpen we de waarde van uw tijd en zorgen we ervoor dat het boekingsproces soepel verloopt. Het proces begint met een eenvoudige aanvraag, gevolgd door een snelle reactie van ons team. We bespreken samen uw specifieke behoeften en voorkeuren om ervoor te zorgen dat Jan’s lezing perfect aansluit bij uw evenement. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerte-service, streven we ernaar om alle mogelijke drempels in het boekingsproces weg te nemen en een tevredenheidsgarantie te bieden.

Biografie van Jan Kooijman

Jan Kooijman, geboren op 14 april 1981 in Rotterdam, is een veelzijdige Nederlandse persoonlijkheid die bekend staat om zijn werk als danser, acteur, en televisiepresentator. Hij begon zijn carrière als professioneel danser bij het Scapino Ballet en later bij het Nationale Ballet. Deze ervaringen hebben hem een unieke kijk gegeven op de wereld van de podiumkunsten en de discipline en toewijding die nodig zijn om op het hoogste niveau te presteren.

Na zijn danscarrière maakte Jan de overstap naar acteren, waarbij hij rollen speelde in diverse televisieseries en films. Zijn bekendheid bij het grote publiek groeide met name door zijn rol in de populaire soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Deze rol liet zijn veelzijdigheid als acteur zien en bracht hem nog meer in de spotlight.

Naast zijn acteerwerk is Jan ook bekend als televisiepresentator. Hij heeft verschillende programma’s gepresenteerd, waaronder dans- en talentenshows, waar hij zijn passie voor dans en entertainment deelde met het Nederlandse publiek. Zijn presentatiestijl wordt gekenmerkt door zijn warme persoonlijkheid en zijn vermogen om met mensen van alle leeftijden te communiceren.

Jan’s ervaringen in dans, acteren, en presenteren hebben hem een breed scala aan kennis en inzichten gegeven die hij graag deelt in zijn lezingen. Hij spreekt met passie over onderwerpen als creatieve expressie, de impact van kunst op de samenleving, en de kracht van storytelling. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en motiverend, waardoor ze perfect zijn voor een breed scala aan evenementen, van bedrijfsbijeenkomsten tot educatieve seminars.

Met Jan Kooijman als uw gastspreker, verzekert u zich van een evenement dat niet alleen informatief is, maar ook inspirerend en onderhoudend. Zijn vermogen om zijn ervaringen en inzichten op een boeiende en toegankelijke manier te delen, maakt hem een uitstekende keuze voor uw volgende evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Jan Kooijman

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jan Kooijman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan Kooijman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers