20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen Kijk in de Vegte als spreker boeken

Wanneer je Jeroen Kijk in de Vegte als gastspreker boekt, haal je een ervaren en veelzijdige persoonlijkheid in huis. Met zijn uitgebreide ervaring in de media en als stemacteur brengt Jeroen een unieke mix van professionaliteit en entertainment. Hij weet als geen ander hoe hij een boodschap overtuigend en met de nodige humor kan overbrengen. Jeroen’s lezingen zijn vaak gevuld met anekdotes uit zijn rijke carrière in de media, waarbij hij onderwerpen als communicatie, mediawereld en persoonlijke ontwikkeling aansnijdt. Zijn vermogen om het publiek te boeien en te inspireren, maakt hem een uitstekende keuze voor uiteenlopende evenementen.

Jeroen Kijk in de Vegte

Voice over & radio presentator

Jeroen Kijk in de Vegte als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Jeroen Kijk in de Vegte een extra dimensie naar elk evenement. Zijn ervaring als radio-dj en presentator stelt hem in staat om gesprekken vloeiend te leiden, deelnemers te betrekken en de dag soepel te laten verlopen. Zijn expertise ligt vooral op het gebied van media, entertainment en cultuur, maar zijn brede interesse en snelle begrip maken hem geschikt voor een divers scala aan thema’s. Jeroen’s natuurlijke charme en humor zorgen voor een ontspannen sfeer, terwijl hij tegelijkertijd de inhoudelijke diepgang bewaakt.

Over media en entertainment

In een wereld die constant in beweging is, blijven media en entertainment essentiële aspecten van onze samenleving. Jeroen Kijk in de Vegte, met zijn diepgaande kennis van deze sector, biedt een fascinerende blik achter de schermen van de mediawereld. Hij behandelt onderwerpen als de evolutie van media, de impact van sociale media op onze dagelijkse communicatie, en de veranderende rol van traditionele media. Jeroen’s lezingen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook praktische inzichten en strategieën voor het effectief inzetten van media in zowel zakelijke als persoonlijke contexten.

Jeroen Kijk in de Vegte inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Jeroen Kijk in de Vegte is eenvoudig en klantvriendelijk. Na een eerste contact wordt uw evenement besproken en worden de behoeften en verwachtingen in kaart gebracht. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Quality Bookings zorgt voor een soepele en transparante communicatie gedurende het hele proces, van boeking tot de daadwerkelijke uitvoering van de lezing. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie kunt u erop vertrouwen dat uw evenement in goede handen is.

Biografie van Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen Kijk in de Vegte, geboren op 14 juni 1974 in Emmeloord, is een bekende Nederlandse radio-dj, stemacteur en televisiepresentator. Zijn carrière begon bij de lokale omroep in Emmeloord, waarna hij al snel de overstap maakte naar de landelijke radio. Jeroen werd bekend als de stem van het populaire televisieprogramma ‘Big Brother’ en heeft sindsdien zijn stem geleend aan tal van andere programma’s.

Naast zijn werk als stemacteur, heeft Jeroen ook als radio-dj gewerkt bij verschillende landelijke zenders zoals Radio 538, 3FM en Radio 2. Bij Radio 2 presenteerde hij samen met Jan-Willem Roodbeen het ochtendprogramma ‘Jan-Willem Start Op’, wat hem nog populairder maakte bij het Nederlandse publiek.

Jeroen’s veelzijdigheid strekt zich uit tot televisie, waar hij heeft meegewerkt aan verschillende programma’s, waaronder als presentator van ‘Nationale Natuurquiz’ en als deelnemer aan ‘Wie is de Mol?’. Zijn deelname aan ‘Wie is de Mol?’ in 2017 en 2020 vergrootte zijn bekendheid en populariteit onder een breed publiek.

Naast zijn professionele prestaties is Jeroen ook bekend om zijn enthousiaste persoonlijkheid en gevoel voor humor. Hij is in staat om complexe onderwerpen op een luchtige en toegankelijke manier te presenteren, wat hem een geliefde spreker maakt bij diverse gelegenheden. Zijn ervaringen in de mediawereld, gecombineerd met zijn vaardigheden als presentator en entertainer, maken hem tot een waardevolle aanwinst voor elk evenement.

Met zijn uitgebreide ervaring en charismatische uitstraling is Jeroen Kijk in de Vegte een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende en veelzijdige spreker. Zijn lezingen zijn niet alleen vermakelijk en informatief, maar ook een verrijking voor elk evenement, of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een cultureel event of een educatieve sessie.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jeroen Kijk in de Vegte

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jeroen Kijk in de Vegte inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jeroen Kijk in de Vegte
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers