Jan Bommerez is een Belg die in Californië woont. Regelmatig is hij in Europa om te spreken op congressen en bedrijfsbijeenkomsten. Hij heeft boeken geschreven over de impact van cultuur in organisaties: ‘FLOW en de kunst van het zakendoen’, ‘Kun je een rups leren vliegen?’ en ‘Door de bomen het bos zien’.

Anders leren kijken

Met vele quotes van goeroes zoals Peter Drucker, Steven Covey en Prahalad weet Jan Bommerez aanstekelijk te vertellen over het transformatietijdperk. Het genereren van nieuwe ideeën is geen probleem, maar het vasthouden aan conventies beperkt ons. Volgens Jan Bommerez hebben we een cultuur van openheid, veiligheid en vertrouwen nodig om een productieve en energie gevende sfeer te creëren.  Bedrijven doen er over het algemeen te weinig aan om hun medewerkers in de Flow te krijgen waarin men anders leert kijken en daardoor nieuwe mogelijkheden ziet.

De wereld is vervelend voor vervelende mensen

Volgens Jan Bommerez is de sleutel om tot meer vertrouwen te komen de dialoog. Bij een dialoog is niet het belangrijkste wat gezegd wordt, maar dat het gezegd kan worden. Jan Bommerez spreekt inspirerend over verandermanagement, ondernemen en marketing, innovatie, klantgerichtheid en trendwatching. Volgens deze bestseller auteur gaat het er niet om te kopiëren wat goed is, maar om eigen keuzes te maken. Boek deze spreker voor uw bedrijfsevent of congres en u krijgt een inspirerende spreker die bedreven kan praten over innovaties binnen bedrijven. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Jan Bommerez spreekt graag over:

Jan Bommerez boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Bommerez. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21