20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hendrik Stiksma & Erwin Frunt

Hendrik Stiksma & Erwin Frunt als spreker boeken

In de wereld van sprekers en motivators nemen Hendrik Stiksma en Erwin Frunt een prominente plaats in. Met hun unieke combinatie van expertise en charisma zijn ze een uitstekende keuze voor elke organisatie die op zoek is naar inspiratie en vernieuwing. Hun lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en boeiend. Ze behandelen relevante thema’s zoals leiderschap, teamontwikkeling en persoonlijke groei, waarbij ze altijd een brug slaan tussen theorie en praktijk. Hun vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren, maakt hen geschikt voor een breed scala aan evenementen.

 

Hendrik Stiksma & Erwin Frunt

Ondernemers vs managers

Over leiderschap en teamontwikkeling

Leiderschap en teamontwikkeling zijn cruciale aspecten binnen elke organisatie. Hendrik en Erwin benadrukken het belang van effectief leiderschap en de dynamiek van een goed functionerend team. Ze bieden waardevolle inzichten in hoe leiderschap de productiviteit en het welzijn van medewerkers kan beïnvloeden en hoe teams het beste kunnen samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Hun lezingen over dit onderwerp zijn interactief en bieden praktische tools die deelnemers direct in hun werkomgeving kunnen toepassen. Of het nu gaat om het oplossen van conflicten, het verbeteren van communicatie of het stimuleren van innovatie, Hendrik en Erwin bieden concrete strategieën en voorbeelden uit de praktijk.

Hendrik Stiksma en Erwin Frunt inhuren voor een lezing

Het boeken van Hendrik en Erwin voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd van essentieel belang is. Daarom garanderen we dat u binnen 24 uur een offerte ontvangt. Onze all-inclusive tarieven betekenen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Ons team biedt uitgebreide support gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot de follow-up na het evenement. Onze tevredenheidsgarantie verzekert u van een succesvolle en inspirerende lezing.

Biografie van Hendrik Stiksma en Erwin Frunt

Hendrik Stiksma en Erwin Frunt hebben samen een indrukwekkende reis afgelegd. Hendrik, met een achtergrond in psychologie en bedrijfskunde, heeft zich gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en organisatiegedrag. Zijn benadering is altijd gericht op het menselijke aspect in zakelijke omgevingen. Hij heeft in verschillende leidinggevende functies gewerkt en zijn ervaringen zijn een bron van inspiratie in zijn lezingen.

Erwin, aan de andere kant, heeft zijn sporen verdiend in de wereld van teamontwikkeling en coaching. Met een scherp oog voor groepsdynamiek en interpersoonlijke relaties helpt hij teams hun potentieel te maximaliseren. Zijn achtergrond in sportpsychologie en zijn ervaring als teamcoach op hoog niveau bieden een unieke kijk op de mechanismen van succesvolle teams.

Samen vormen Hendrik en Erwin een krachtig duo. Ze combineren hun expertise om lezingen te geven die zowel inzichtelijk als motiverend zijn. Hun gezamenlijke ervaringen in het bedrijfsleven, de sportwereld en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling stellen hen in staat om een breed scala aan onderwerpen aan te snijden, van effectief leiderschap tot het bouwen van veerkrachtige teams.

Hun paden kruisten voor het eerst tijdens een internationaal congres over organisatieontwikkeling, waar ze ontdekten dat hun visies op leiderschap en teamontwikkeling opmerkelijk overeenkwamen. Dit leidde tot een vruchtbare samenwerking waarbij ze hun krachten bundelden om organisaties en individuen te inspireren en te ondersteunen in hun ontwikkeling.

De lezingen van Hendrik en Erwin zijn niet alleen gebaseerd op hun uitgebreide theoretische kennis, maar ook op rijke praktijkervaringen. Ze zijn bekend om hun dynamische presentatiestijl, waarbij ze gebruikmaken van verhalen, case studies en interactieve sessies om hun boodschap over te brengen. Dit maakt hun sessies niet alleen leerzaam, maar ook uiterst boeiend en memorabel.

Hun doel is altijd om een blijvende impact te hebben op hun publiek, door hen te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn voor persoonlijke en professionele groei. Of het nu gaat om een bedrijfstraining, een keynote speech op een conferentie of een workshop voor persoonlijke ontwikkeling, Hendrik en Erwin leveren altijd een op maat gemaakte ervaring die is afgestemd op de behoeften van hun publiek.

Met hun toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid, en ondersteund door de expertise en service van Quality Bookings, zijn Hendrik Stiksma en Erwin Frunt de ideale sprekers voor uw volgende evenement. Hun ervaring, kennis en charismatische aanpak garanderen een inspirerende en onvergetelijke ervaring voor iedereen die aanwezig is.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Hendrik Stiksma & Erwin Frunt

Schrijf een review

Video met Hendrik Stiksma & Erwin Frunt

Meer informatie & boekingen

Hendrik Stiksma & Erwin Frunt inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hendrik Stiksma & Erwin Frunt
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers