20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Intelligent Bewegen Break
Exclusief bij
Quality Bookings

Intelligent Bewegen Break als spreker boeken

Ben je op zoek naar een actieve break op een congres? Dan levert Fabio D’Agata met een Intelligent Bewegen Break een inspirerende onderbreking voor het hele publiek. In deze interactieve sessie ervaar je hoe lichaamsbeweging in dienst staat van persoonlijke groei. Je ontdekt een nieuwe denkwijze over beweging en dan komt iedereen in beweging. Fabio spiegelt het gedrag van zijn publiek, geeft een onvergetelijke ervaring mee en zorgt voor nieuwe energie.

Intelligent Bewegen Break

Fabio D'Agata

Fabio D’Agata boeken als intermezzo

Bedrijven die Fabio D’Agata willen inhuren als intermezzo, zijn verzekerd van een interactieve, inspirerende en leerzame break. De bedreven spreker werpt een compleet nieuw licht op beweging, persoonlijke groei en het leveren van prestaties. Het publiek wordt geïnspireerd, in beweging gebracht én aan het denken gezet. Iedereen kan weer met nieuwe energie vooruit!

Fysiek en mentaal in beweging voor een succesvol congres

Na een periode van heftige paniekaanvallen veranderde Fabio D’Agata zijn manier van bewegen. Hij ontdekte dat zijn klachten in rap tempo afnamen. Het bewegende menselijk lichaam is slimmer dan je denkt. Al snel leerde hij dat je die intelligentie niet alleen kunt inzetten voor herstel, maar ook voor persoonlijke groei. Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met het hele lichaam. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, wetenschappelijk onderzoek en zijn eigen verhaal neemt D’Agata je mee naar een wereld waar beweging en persoonlijke ontwikkeling samengaan.

De methode die Fabio vervolgens met zijn bedrijf heeft ontwikkeld helpt bedrijven met hun verzuimaanpak en medewerkers om duurzaam te presteren. Zijn boodschap is een antwoord op beweegarmoede en stressklachten. Om de methode te begrijpen is een andere kijk nodig op lichaamsbeweging en die wordt gegarandeerd overgebracht, op een interactieve en inspirerende manier.

Biografie van Fabio D’Agata

Fabio D’Agata is een gepassioneerde spreker, auteur, en de drijvende kracht achter het concept van Intelligent Bewegen®. Zijn reis begon toen hij zelf de transformatieve kracht van beweging ontdekte. Na het afronden van zijn sportstudies, begon hij zijn kennis en ervaringen te delen, eerst als trainer en later als ondernemer, spreker en consultant.

Gedreven door een sterke overtuiging in de kracht van beweging, heeft Fabio zijn leven gewijd aan het onderzoeken, onderwijzen en inzetten van de principes van intelligent bewegen. Hij heeft programma’s en workshops ontwikkeld die individuen en organisaties helpen om grip te krijgen op verzuim en hun gezondheid, welzijn en prestaties te verbeteren. Zijn benadering is uniek omdat het niet alleen focust op fysieke activiteit, maar ook de mentale en emotionele aspecten van beweging integreert.

Fabio is ook auteur van invloedrijke boeken over dit onderwerp, waarin hij zijn filosofie en methoden uiteenzet. Zijn boeken zijn niet alleen populair onder professionals in de sport-, gezondheids- en fitnessindustrie, maar vooral ook in de zakelijke wereld, waar zijn ideeën over het verbeteren van werknemerswelzijn en productiviteit veel weerklank vinden.

Naast zijn werk als spreker en auteur, is Fabio ook een veelgevraagd consultant. Hij werkt samen met een divers scala aan organisaties, van kleine bedrijven tot grote multinationals, om hen te helpen de principes van intelligent bewegen toe te passen binnen hun verzuimbeleid en bedrijfscultuur.

Fabio’s lezingen staan bekend om hun energie, diepgang en praktische toepasbaarheid. Hij weet zijn publiek te raken met persoonlijke anekdotes, wetenschappelijk onderbouwde inzichten en interactieve oefeningen. Zijn passie voor het onderwerp is aanstekelijk en zorgt ervoor dat elke lezing een inspirerende en motiverende ervaring is.

In zijn vrije tijd zet Fabio zich in voor verschillende sociale projecten, waarbij hij zijn kennis van beweging gebruikt om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van kwetsbare groepen in de samenleving. Zijn toewijding aan zijn vak en zijn maatschappelijke betrokkenheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een inspirerende figuur die laat zien hoe beweging kan dienen als een krachtig instrument voor positieve verandering.

De aanpak van Fabio D’Agata op het gebied van intelligent bewegen heeft al vele individuen en organisaties geholpen om hun levenskwaliteit en prestaties te verbeteren. Met zijn boeiende presentatiestijl, interactieve aanpak en praktische adviezen is de Intelligent Bewegen Break ideaal voor elk evenement!

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Intelligent Bewegen Break

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Intelligent Bewegen Break inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Intelligent Bewegen Break
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers