20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dick Trubendorffer

Dick Trubendorffer als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een gastspreker die zowel diepgaande inzichten als persoonlijke ervaringen kan delen over het overwinnen van verslavingen en de kracht van persoonlijke transformatie, dan is Dick Trubendorffer uw ideale keuze. Met zijn jarenlange ervaring in de verslavingszorg en als oprichter van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose, biedt hij een unieke combinatie van professionele kennis en persoonlijke betrokkenheid. Zijn lezingen richten zich niet alleen op de complexiteit van verslaving, maar ook op de hoop en mogelijkheden voor herstel, waardoor hij een inspirerende en motiverende spreker is voor een breed scala aan doelgroepen.

Dick Trubendorffer

Verslavingsherstel en persoonlijke groei

Dick Trubendorffer als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Dick Trubendorffer een unieke set vaardigheden en inzichten naar uw evenement. Zijn expertise op het gebied van psychologie, verslavingszorg en persoonlijke ontwikkeling stelt hem in staat om diepgaande gesprekken te leiden en panelleden uit te dagen om verder te denken. Hij is bijzonder bedreven in het behandelen van thema’s zoals mentale gezondheid, zelfontplooiing, en de sociale impact van verslaving. Zijn vermogen om empathisch te luisteren en kritische vragen te stellen, maakt hem een uitstekende keuze voor evenementen die gericht zijn op het stimuleren van open dialoog en het bevorderen van nieuwe inzichten.

Over verslavingsherstel en persoonlijke groei

Verslavingsherstel en persoonlijke groei zijn onderwerpen die centraal staan in de lezingen van Dick Trubendorffer. Deze thema’s zijn bijzonder relevant in een tijd waarin steeds meer mensen worstelen met verschillende vormen van verslaving, van drugs en alcohol tot gokken en sociale media. Dick Trubendorffer biedt waardevolle inzichten over hoe individuen en organisaties kunnen werken aan preventie, vroegtijdige interventie en herstel. Zijn lezingen verkennen de reis van verslaving naar herstel, de psychologische aspecten van verslavingsgedrag, en de rol van ondersteunende netwerken en professionele hulp. Hij benadrukt het belang van veerkracht en zelfontdekking als essentiële componenten voor duurzaam herstel.

Dick Trubendorffer inhuren voor een lezing

Het boeken van Dick Trubendorffer voor een lezing bij uw organisatie is een eenvoudig en transparant proces. U begint met het versturen van een aanvraag via de website van Quality Bookings, waar u uw specifieke wensen en de details van uw evenement kunt opgeven. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met all-inclusive tarieven, zodat u precies weet wat u kunt verwachten zonder verborgen kosten. Ons team biedt uitgebreide support gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot na de lezing, om te zorgen voor een soepele en succesvolle ervaring. Met onze tevredenheidsgarantie kunt u erop vertrouwen dat het inhuren van Dick Trubendorffer een verrijkende toevoeging zal zijn aan uw evenement.

Biografie van Dick Trubendorffer

Dick Trubendorffer is een prominente figuur in de wereld van de verslavingszorg in Nederland. Geboren en getogen in een omgeving waar hij al vroeg werd geconfronteerd met de complexiteit van menselijke psychologie en verslavingsproblematiek, ontwikkelde hij al snel een diepe interesse in dit veld. Na zijn studie psychologie, specialiseerde hij zich in verslavingszorg en begon zijn carrière als therapeut.

In de loop der jaren merkte Dick een groeiende behoefte aan gespecialiseerde zorg voor mensen met een verslaving. Dit leidde tot de oprichting van zijn eigen kliniek, Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose, waar hij een unieke benadering van behandeling introduceerde. Zijn aanpak is gericht op niet alleen het aanpakken van de verslaving zelf, maar ook op het onderzoeken van de onderliggende oorzaken en het versterken van de persoonlijke veerkracht van zijn cliënten.

Naast zijn werk in de kliniek, heeft Dick Trubendorffer zich ook ontpopt als een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Zijn lezingen en workshops zijn zowel informatief als inspirerend, waarbij hij zijn diepgaande kennis van verslavingspsychologie combineert met persoonlijke anekdotes en praktische adviezen. Hij wordt geprezen om zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek en om luisteraars te motiveren tot actie.

Dick Trubendorffer is ook auteur van verschillende publicaties over verslaving en herstel, waarin hij zijn inzichten en ervaringen deelt. Zijn boeken zijn een bron van inspiratie en hulp voor zowel professionals in de gezondheidszorg als voor mensen die persoonlijk met verslaving te maken hebben.

Met zijn toewijding aan het helpen van mensen bij het overwinnen van verslaving en het bevorderen van persoonlijke groei, heeft Dick Trubendorffer een onuitwisbare impact gemaakt op het veld van de verslavingszorg in Nederland. Zijn lezingen en bijdragen als dagvoorzitter bieden waardevolle perspectieven en praktische handvatten voor iedereen die geïnteresseerd is in deze belangrijke onderwerpen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Dick Trubendorffer

Schrijf een review

Video met Dick Trubendorffer

Meer informatie & boekingen

Dick Trubendorffer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Dick Trubendorffer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers