20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Barbara Baarsma

Barbara Baarsma als spreker boeken

Barbara Baarsme, gerenommeerd hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam en auteur van het invloedrijke boek ‘Groene Groei’, brengt zij een unieke combinatie van academische expertise en praktische ervaring naar je evenement. Op deze pagina ontdek je waarom Barbara Baarsma een waardevolle aanwinst is voor je evenement en wat je kunt verwachten als je haar boekt als spreker.

Barbara Baarsma

Hoogleraar toegepaste economie

In een wereld waar economische groei vaak als de ultieme maatstaf van succes wordt gezien, daagt Barbara Baarsma ons uit om dieper te kijken. Haar expertise in economische groei is niet alleen academisch; het is doordrenkt met een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Tijdens haar lezingen behandelt ze onderwerpen zoals de nuances van groene groei, de balans tussen economische ontwikkeling en ecologische duurzaamheid, en hoe bedrijven en individuen kunnen bijdragen aan een gezondere economie. Deze onderwerpen zijn cruciaal voor organisaties die willen innoveren zonder hun maatschappelijke verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen.

Barbara Baarsma inhuren voor een lezing

Het inhuren van Barbara Baarsma voor je evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de uitvoering van de lezing. Met onze All-Inclusive tarieven, 24-uurs offerteservice, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen we ervoor dat het boekingsproces naadloos verloopt, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: een succesvol evenement.

Biografie van Barbara Baarsma

Barbara Baarsma’s carrière is een toonbeeld van toewijding aan economische ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid. Als hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam heeft zij een diepgaand inzicht in de complexe wereld van economie. Haar veelzijdige loopbaan omvat voorzitterschappen en lidmaatschappen bij invloedrijke organisaties, waaronder de Bankraad van DNB, de Monitoringcommissie Corporate Governance, en de Stichting Alzheimer.

In haar vroegere rol als Kroonlid bij de Sociaal Economische Raad (SER) en haar talrijke commissiesposities heeft Baarsma een belangrijke bijdrage geleverd aan het vormgeven van het economische beleid in Nederland. Dit omvat werk voor ministers op gebieden zoals gezondheidszorg en bankwezen, waarbij ze haar expertise inzet voor het oplossen van complexe beleidsvraagstukken.

Barbara’s boek ‘Groene Groei’ markeert een keerpunt in het denken over economische ontwikkeling. Ze onderzoekt de noodzaak van een nieuwe benadering van groei, één die rekening houdt met ecologische duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid. Door haar ervaring in zowel de academische wereld als in beleidsvorming, biedt Baarsma een unieke kijk op hoe economische groei kan samengaan met een gezonde planeet en een rechtvaardige samenleving.

Voorheen was Baarsma directeur van SEO Economisch Onderzoek en bekleedde zij diverse bestuurs- en toezichtsrollen bij organisaties als Loyalis NV, Espria, en Aon Groep Nederland bv. Deze ervaringen verrijken haar lezingen met real-world voorbeelden en diepgaand inzicht in de dynamiek van de economie en het bedrijfsleven.

Barbara als spreker

Baarsma’s lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend. Ze combineert haar diepgaande kennis van economische theorieën met praktische voorbeelden en heldere inzichten. Of het nu gaat om studenten, professionals, beleidsmakers, of het brede publiek, haar lezingen bieden waardevolle inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van onze economie en samenleving.

Met Barbara Baarsma als spreker op je evenement haal je een autoriteit in huis die niet alleen de academische en zakelijke wereld verbindt, maar ook een brug slaat tussen economie en duurzaamheid. Haar vermogen om complexe economische concepten op een toegankelijke en boeiende manier over te brengen, maakt haar tot een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen.

Ontdek zelf waarom Barbara Baarsma een gemiddelde beoordeling van 9,0 krijgt en hoe ze jouw evenement kan verrijken met haar diepgaande kennis en inspirerende inzichten. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings om Barbara Baarsma te boeken voor je volgende evenement. Met onze 20 jaar ervaring, All-Inclusive tarieven, en tevredenheidsgarantie beloven we een naadloze en bevredigende ervaring van begin tot eind.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Barbara Baarsma

Schrijf een review

Video met Barbara Baarsma

Meer informatie & boekingen

Barbara Baarsma inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Barbara Baarsma
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers