Info & boekingen
Barbara Baarsma

Barbara Baarsma als spreker boeken

Barbara Baarsma boeken als spreker

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Barbara Baarsma
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Barbara Baarsma boeken als spreker

Barbara Baarsma (1969) behoort tot de bekendere economen van Nederland. Ze is met regelmaat te gast in De Wereld Draait Door van presentator Matthijs van Nieuwkerk. Ze is als geen ander in staat om complexe materie tot begrijpelijke proporties terug te brengen en spreekt met hartstocht over het vak en de ‘toestand in de wereld’. Dat is waarom veel organisaties haar inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Economische wetten verklaard door Barbara Baarsma

Als econoom en begenadigd spreker laat Baarsma uw zakenrelaties of congresgangers kennismaken met de economische wetten en actuele knelpunten in de wereldorde. Ze legt verrassende verbindingen met sociaal-maatschappelijke en politieke onderwerpen. Haar kennis van marktwerking- en mededingingsmechanismen maakt dat ondernemers haar graag als expert spreker inhuren. Als dagvoorzitter weet Baarsma kundig en beheerst discussies op gang te brengen en te sturen.

Baarsma studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Ze switcht naar het vakgebied economie en behaalt daar de graad van professor. Ze behoort tot onze bekendste en invloedrijkste economen. Sinds 2009 bekleedt zij een hoogleraarschap aan de Universiteit van Amsterdam en sinds 2012 is zij kroonlid van de SER (Sociaal-Economische Raad). Ook is Baarsma actief als directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank.

Ook u kunt Barbara Baarsma inhuren

Barbara Baarsma, lid van veel commissies en als commissaris/toezichthouder betrokken bij uiteenlopende maatschappelijke organisaties, heeft veel ervaring in toegepast economisch onderzoek. Ze kent de ‘universele wetten van de economie’ en is als spreker waardevol om haar kennis van bedrijfsprocessen, nieuwe verdienmodellen en de betekenis van Europa voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Waar moet het heen met de EU en de euro? Hoe functioneert de financiële sector? Hoe zit het met de houdbaarheid van ons pensioenstelsel, de duurzaamheid van onze gezondheidszorg en de dreigende tweedeling in de maatschappij? Als spreker, presentator of dagvoorzitter houdt Baarsma uw congresgangers en zakenrelaties een spiegel voor en zet zij de economische dimensies in het juiste perspectief.

Contact leggen met Barbara Baarsma

Wilt u Barbara Baarsma inhuren als spreker? Of als presentator of dagvoorzitter voor uw bedrijfsevenement of congres? Neem voor meer informatie contact op met Quality Bookings. Wij zijn u op maat van dienst bij het selecteren en boeken van de juiste spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw event.

Meer informatie & boekingen

Barbara Baarsma inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Barbara Baarsma
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers