20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Steven van Eijck

Steven van Eijck als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Steven van Eijck een uitstekende keuze. Met zijn rijke ervaring in zowel de politieke als zakelijke wereld, brengt hij een schat aan kennis en inzichten mee. Steven staat bekend om zijn boeiende vertelstijl en het vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren. Als spreker focust hij zich vaak op thema’s als economische ontwikkeling, fiscaal beleid, en de sociale impact van ondernemerschap, waardoor hij een breed scala aan evenementen kan verrijken.

Steven van Eijck

Oud Staatssecretaris van Financiën van Nederland

Steven van Eijck als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Steven van Eijck zich door zijn vermogen om discussies op een intelligente en evenwichtige manier te leiden. Zijn achtergrond als voormalig staatssecretaris van Financiën en zijn leidende rollen in diverse maatschappelijke organisaties geven hem een uniek perspectief op nationale en internationale kwesties. Hij blinkt uit in thema’s zoals belastingbeleid, duurzaam ondernemen, en maatschappelijke betrokkenheid. Zijn ervaring stelt hem in staat om sprekers en publiek op een natuurlijke manier met elkaar te verbinden, wat elk evenement tot een succes maakt.

Over economische ontwikkeling en fiscaal beleid

Economische ontwikkeling en fiscaal beleid zijn cruciale thema’s in de hedendaagse maatschappij. Steven van Eijck, met zijn diepgaande kennis op deze gebieden, biedt boeiende inzichten die voor elke organisatie van waarde kunnen zijn. Hij behandelt onderwerpen zoals de impact van belastingwetgeving op bedrijven, duurzame economische groei, en hoe fiscaal beleid kan bijdragen aan sociale rechtvaardigheid. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook praktische handvatten voor toepassing in de eigen organisatie.

Steven van Eijck inhuren voor een lezing

Het boeken van Steven van Eijck voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Via Quality Bookings kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvang je een reactie met alle benodigde informatie. Onze All-Inclusive tarieven en uitgebreide support maken het boekingsproces zorgeloos. Wij staan garant voor een tevredenheidsgarantie met een gemiddelde beoordeling van 9,0. Onze 20 jaar expertise verzekert je van een soepele samenwerking en een succesvolle lezing door Steven van Eijck.

Biografie van Steven van Eijck

Steven van Eijck, geboren op 4 mei 1960 in Rotterdam, is een vooraanstaande Nederlandse figuur met een rijke carrière in zowel de politiek als de zakenwereld. Na zijn studie economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam begon hij zijn carrière als fiscaal econoom. Zijn professionele pad leidde hem echter al snel naar de politieke arena.

In 2002 werd Steven van Eijck benoemd tot staatssecretaris van Financiën in het kabinet-Balkenende I. Gedurende zijn termijn hield hij zich vooral bezig met belastinghervormingen en het stimuleren van economische groei. Zijn beleid kenmerkte zich door een focus op innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Na zijn politieke carrière richtte Van Eijck zich op diverse maatschappelijke en zakelijke functies. Hij was voorzitter van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en speelde een belangrijke rol in de verbetering van de gezondheidszorg in Nederland. Daarnaast was hij actief als voorzitter van de RAI Vereniging, waar hij zich inzette voor de belangen van de automotive sector.

Steven van Eijck staat bekend om zijn uitgesproken meningen en zijn vermogen om complexe economische en maatschappelijke vraagstukken op een begrijpelijke en toegankelijke manier te benaderen. Zijn lezingen zijn verrijkend en bieden nieuwe perspectieven, waardoor hij een gewilde spreker is op conferenties en evenementen.

Zijn bijdragen aan zowel de politieke als zakelijke wereld hebben hem diverse onderscheidingen opgeleverd. Zijn expertise in fiscaal beleid, economische ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid maken hem een veelzijdige en boeiende spreker.

Door zijn uitgebreide ervaring en zijn vermogen om zijn kennis op een boeiende manier te delen, is Steven van Eijck een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een spreker die zowel informatief als inspirerend is. Zijn lezingen zijn niet alleen een bron van kennis, maar ook een middel om nieuwe ideeën en benaderingen te stimuleren binnen uw organisatie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Steven van Eijck

Schrijf een review

Video met Steven van Eijck

Meer informatie & boekingen

Steven van Eijck inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Steven van Eijck
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers