Wanneer u Heleen van Royen, misschien wel de meest besproken schrijfster van Nederland, boekt, dan krijgt u een spreker die niet op haar mondje is gevallen. Van de veelbesproken selfies tot haar openhartige romans, Heleen weet te boeien en te choqueren.

De schrijfster die geen blad voor de mond neemt
Heleen van Royen, geboren in 1965 te Amsterdam debuteerde in 2000 met haar literaire roman De gelukkige huisvrouw. Deze roman is in acht landen vertaald en is verfilmd met Carice van Houten in de hoofdrol. Ze schreef een aantal controversiële romans en spraakmakende columns voor onder andere Het Parool en Planet Internet. Heleen is regelmatig te gast in praatprogramma’s waar ze spraakmakend, eigenzinnig, uitdagend en provocerend aanwezig is. In 2004 kwam Heleen van Royen in het nieuws omdat ze een column had geschreven over Rob Oudkerk. Hij had in een vertrouwelijk gesprek met Heleen bekentenissen gedaan die zij in haar column verwerkte.

Good girls go to heaven, bad girls go everywhere else
Met Heleen van Royen boekt u een spreker die geen blad voor de mond neemt, controversieel is en meer durft dan de meeste mensen. De ex-vrouw van televisiepresentator Ron van Royen heeft twee kinderen en ze woont in Portugal. Laat u eens verrassen met deze spreker over lifestyle, literatuur en ondernemen en marketing en boek bij ons deze controversiële vrouw. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Quality Bookings.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Heleen van Royen spreekt graag over:

Heleen van Royen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Heleen van Royen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21