20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Heleen van Royen - Nederlands romanschrijfster

Heleen van Royen Nederlands romanschrijfster

Heleen van Royen als spreker boeken

Heleen van Royen is een naam die in Nederland en ver daarbuiten resoneert als het gaat om het leveren van inspirerende en doordachte lezingen. Haar ervaring als gevierd auteur en haar diepgaande kennis op het gebied van moderne literatuur, relatiedynamiek en vrouwelijke empowerment maken haar tot een veelgevraagde spreker. Wanneer je Heleen van Royen als gastspreker boekt, krijg je niet alleen een blik op de wereld van literatuur, maar ook inzicht in de bredere culturele en sociale thema’s die zij in haar werk aankaart.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Heleen van Royen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Heleen van Royen

Over moderne literatuur en relatiedynamiek

Moderne literatuur biedt een rijke bron van inzicht in de menselijke natuur, en Heleen van Royen is een expert in het verkennen van deze aspecten, vooral in relatie tot persoonlijke relaties en vrouw-zijn in de hedendaagse maatschappij. Heleen’s lezingen kunnen uiteenlopende onderwerpen behandelen, van de nuances in relatiedynamiek tot de rol van literatuur in het vormgeven van onze perceptie van relaties. Door te kiezen voor dit onderwerp, krijg je een unieke mix van literaire inzichten en real-life ervaringen, wat zorgt voor een boeiende en leerzame ervaring.

Heleen van Royen inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing van Heleen van Royen is eenvoudig en transparant. Allereerst neem je contact op met Quality Bookings, waar je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van het initiële contact tot de daadwerkelijke uitvoering van de lezing. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie, zorgen wij ervoor dat het proces van boeken tot uitvoering soepel en zonder zorgen verloopt.

Biografie van Heleen van Royen

Heleen van Royen, geboren op 9 maart 1965 in Amsterdam, is een van de meest prominente Nederlandse schrijvers van haar generatie. Met een carrière die zich uitstrekt over meer dan twee decennia, heeft ze zich gevestigd als een krachtige stem in de moderne Nederlandse literatuur. Haar debuutroman, ‘De Gelukkige Huisvrouw’ (2000), werd een bestseller en is sindsdien een referentiepunt in de Nederlandse literaire wereld.

+ lees meer

Heleen’s werk kenmerkt zich door haar onverschrokken en vaak provocatieve benadering van thema’s zoals seksualiteit, liefde, en het dagelijks leven. Haar boeken, die vaak autobiografische elementen bevatten, spreken een breed publiek aan en hebben bijgedragen aan het debat over hedendaagse vrouwelijke identiteit en zelfrealisatie.

Naast haar romans heeft Heleen ook naam gemaakt als columnist en essayist, waarbij ze haar scherpe blik richt op sociale en culturele kwesties. Haar columns en essays worden gekenmerkt door dezelfde eerlijkheid en directheid die haar romans zo aantrekkelijk maken.

Heleen van Royen is niet alleen succesvol in Nederland; haar werk is vertaald in meerdere talen en heeft internationale erkenning gekregen. Haar vermogen om complexe thema’s op een toegankelijke manier te bespreken maakt haar boeken en lezingen relevant voor een breed en divers publiek.

Naast haar literaire prestaties is Heleen van Royen ook actief in verschillende maatschappelijke projecten, waardoor ze een inspirerend voorbeeld is van hoe literatuur en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand kunnen gaan.

Als spreker brengt Heleen van Royen een unieke combinatie van literaire diepgang en praktische inzichten in het menselijk bestaan. Haar lezingen zijn niet alleen informatief en verrijkend, maar bieden ook een unieke kans om dieper in te gaan op de thema’s die centraal staan in haar werk.

Met haar uitgebreide ervaring en bewezen expertise is Heleen van Royen een uitstekende keuze voor evenementen die zich richten op literatuur, cultuur, vrouwelijke empowerment, en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een lezing die inzicht biedt in de wereld van de moderne literatuur, of iemand die een frisse kijk kan geven op de dynamiek van hedendaagse relaties, Heleen van Royen is een spreker die je publiek zal boeien en inspireren.

Meer informatie & boekingen

Heleen van Royen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Heleen van Royen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers