20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Harry Vermeegen

Harry Vermeegen als spreker boeken

Harry Vermeegen is bekend als presentator van vrolijke, energieke voetbalprogramma’s. Daarnaast werkte hij voor de radio en als journalist voor verschillende bladen. U kunt Harry Vermeegen boeken als spreker.

Harry Vermeegen

Harry Vermeegen boeken als spreker

Radio
Vermeegen begon in de jaren zeventig als radiomaker. Zo was hij te horen op Radio Noordzee en bij de VARA. Daarnaast werkte hij ook als journalist voor bladen als Panorama, Nieuwe Revu en De Tijd.

In de jaren tachtig maakte samen met Henk Spaan vele populaire programma’s als Pisa en Die Twee. Bovendien stonden zij samen regelmatig in de Top 40 met hits als De Gewone Man, Koud Hè?! en Tiet veur een pafke.

Voetbalkenner
Tevens schreef Vermeegen twee boeken. Ballenjongen gaat over de bijzondere ontmoetingen die hij had met bekende voetballers. Daarnaast schreef hij ook het boek Voetbal & Co. Tegenwoordig is Vermeegen te zien in het RTL 7-programma Mijn leven als een prof. Bovendien is hij naast een voetbalkenner ook nog eens een kenner van de Amerikaanse cultuur.

Ook treedt Vermeegen regelmatig op als spreker . In zijn lezingen vertelt hij de ene na de andere hilarische anekdotes over bekende voetballers. Bovendien is hij in staat zijn presentaties in het Engels te doen.

Wilt u Harry Vermeegen boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Quality Bookings.

 

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Harry Vermeegen

"Quality Bookings heeft onze vraag goed begrepen en zeer goed ingevuld door Harry Vermeegen aan te bieden. Herry wist de aanwezigen te boeien en uiteindelijk hebben we een succesvol sponoravond gehad."

― Volkan
Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Harry Vermeegen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Harry Vermeegen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers